Přejít na výpis diskuzí
GDC 2015: Neustále na pokraji bankrotu - příběh dramatického vývoje Divinity: Original Sin
4.3.2015 | Petr Poláček
59 příspěvků
-
stare Divine Divinity je pecka, pokud jste nehrali zkuste. da se nastsavit i widescreen rozliseni i kdyz to pak obcas pada ale da se to prezit.
-
Je škoda, že z Divinity nakonec vznikl jen stín toho, co bylo slibováno. Čtenáři jistě moc dobře vědí, jak to nakonec dopadlo, upřímně docela lituji peněz, které jsem do hry vložil. Snad pokračování, o kterém už teď tvůrci mluví, dopadne alespoň o dvě třídy lépe, protože v momentálním stavu mi hra, a to se mnou jistě budou všichni souhlasit, připomíná nanejvýš sérii Mass Effect, což je naprosté herní faux-pas.
Přeji hezký zbytek večera,
Ludvík Trečko -
-
Ty musíš mit dost, ne každý je dementoid, aby s tebou souhlasil.
-
Docela by mne zajímalo, co je myšleno tím odkazem na Mass Effect tedy.
-
-
Ignorujte druhorade trolly a budete stastnejsi.
-
-
-
Original Sin bolo veľmi dobre RPG, ale zase o nom nemôžem hovorit ako o niecom neskutočne kvalitnom, to by bola loz, hra mala a stale aj ma množstvo chyb
-
Myslím, že v případě úspěchu Divinity OS, jsme byli svědky osudové události. Kdyby studio krachlo a značka se prodala, tak už by jsme žádnou hru od Larianu asi nikdy neviděli. Naštěstí se tak nestalo uff..
Všechny Divinity hry mám ve velké oblibě a Larian spolu s Vinckem patří k těm nejsympatičtějším v herní branži. Tak snad už mají největší krizi za sebou a teď jen budou vydávat hry bez kompromisů.
A díky za článek. -
Cize obycajni hochstapleri...zamerne zavadzanie zakaznika klamstvami i vydavatelov...zalozenie bieleho kona firmu ktora kebyze krachne tak veritelom nic nevyplati a okradne ich o investicie...no fuj cista mafia a toto ma byt vystavna skrina PC exkluzivit???! Este sa tym chvali??
-
-
To je polština, maďarština nebo slovenština? Nebo to je nějaký váš bačovský dialekt?
-
Uz jsi dohral Order bez nutnosti koupit si na to Gameguide?
-
"zamerne zavadzanie zakaznika klamstvami" běžná praktika u AAA her.
-