Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli to je na me tak k prvnimu, ano a k druhemu, ne ;)
  • Když pominu hloupé komentáře (vada řeči apod.), tak ta přednáška byla celkem o h*vně, soudruhu Bláho. V zásadě kdykoliv přednášející řekl, že existují nějaké fígle, aby hráč vnímal prostředí jako uvěřitelnější, a já logicky čekal, že právě v tu chvíli začne to zajímavé, proč na to vůbec koukám, tak buch, konec, a opět obecné řeči typu "vegetace hraje docela důležitou roli" (o rly?!). Vcelku nepochybuju o tom, že přednášející je odborník a dovede zasvěceně probírat ty problémy do hloubky... tak proč to nedělá? Michal Hapala to umí na jedničku s hvězdičkou.
  • Každý si z toho odnese co chce. Pro myslící lidi určitě nebylo smyslem té přednášky hodnotit řečové vady řečníka, ale odnést si něco obsahu. Myslím, že ti co řeší ráčkování se sami zařadili...
  • a je to peknej amateeerrrrrrrrrrrrr r rr r r r r r r r r r r r r rr r r .
  • A z tohoto je zase na blití mně. To že se někoho zastaneš ještě neznamená že je jeden z nejlepších grafiků u nás ty tlustá šilhavá příšero. Kdyby ses dokázal podívat oběma očima v jeden směr, poznal bys dobrou 3D grafiku a měl bys to v životě snažší.
  • jednoho z nejlepsich grafiku u nas? jako v cem v tech plakatech nebo ve 3D nebo jak to mam tohle chapat... par cechu je na CGtalku a rekl bych si tvrdit ze jejich tvorba docela prevysuje toho o kom se tu bavime.
  • bo ve Skyrimu nejsu kadibudky
  • Lidi jsou nevdecny h*vada. Ikdyby ses postavil na nehet, tak budou zvanit a remcat, hledat blechu, kterou by mohli pohanet a zkritizovat. Nakopat je do riti smejdy.
  • KokyMetalGear
    pro mě je toto zatím nejlepší přednáška, i když měl Petr trému. *5*
  • Robotron3
    Aby ty jedničky to měli jednodušší se prosadit *1*
  • Jsi retardovaný chudák. Běž se léčit.
  • Z toho co tady řeší někteří ubožáci u přednášky jednoho z nejlepších grafiků u nás, se doufám nejen mě dělá na blití. Proč jen v naší zemi musí žít tolik závistivých, naprosto vymaštěných, zlomyslných NUL?
  • No až si naštuduješ rozdiel medzi xenofóbnym a rasistickým tak daj vedieť.
  • Na to něco bude, ale radši jim to neříkej do očí. *1*
  • GGG: To jsem pochopil, já jsem narážel na to že slováci jsou vlastně smyšlený národ *1*
  • tím chci říct že když budeš nadávat slovákům, němcům a komukoliv jinému nejsi rasista
  • mirekdusinojc
    Uvědom si že GDS je otevřeno pro všechny a vzhledem k tomu, že je omezený čas, prostor i peníze, nemůže z toho být týden nabitý různorodými přednáškami rozškálovnými úrovní znalostí. Proto jsou zde přednášky spíše obecného rázu. Samotné profesionální hovory, které mají potenciál přinést tobě samotnému něco nového v oboru, ve kterém pracuješ, se odehrávají mimo, jelikož podobné konference nejsou jen o přednáškách, ale hlavně o tom setkávání lidí z oboru, vyměňování know-how atd. ;)
  • Tím chceš říct že slováci jsou rasa/národ?
  • mno rasistický? tím chceš říct že slováci jsou jiná rasa než češi?
  • xenofóbny = rasistický....to už človek nemôže napísať kritiku na niečo, čo nie je na úrovni??? To majú byť všetci ovce a súhlasiť s tým, že veľa vecí robia ľudia, ktorí nato nemajú? Alžbeta nato nemá skúsenosti, ani herné ani vyjadrovacie....

Tento prednášajúci zase nemá nato, aby prednášal a tie prednášky sú ukrutne odfláknuté....a totálne povrchné....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit