Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Xenofóbny, pasuje lepšie a znie učenejšie. A čo mu tie peniaze závidíš? Neboj sa povedať pravdu, však to je dneska bežné a niektorý to dokonca preaktizujú ako národný šport.
  • môj príspevok bol adresný k prejavu a téme, zato ten tvoj bol iba "rasistický". Nevadí mi ako to prednášal, i keď to bolo tiež hrozné (ale zato nemôže), ale hlavne obsahovú úbohosť.

Pokiaľ za niečo pýtam peniaze, dal by som si záležať, aby to bolo obsahovo podnetné, vyčerpávajúce a niečo objasnilo....prednášky na GDS vidím boli plné všeobecných fráz, základných poučiek a kecov o ničom.....byť herný profesionál, nechápem ako by ma niečo také mohlo v niečom obohatiť----
  • rovnaka uroven prispevku ako ked mluvi pitomej slovak. Ups, ty si vlastne slovak
  • Rovnaká úroveň prednášky ako keď Alžbeta Trojanová hodnotí hry....hrou roka by bol Mass Effect 3 a Uncharted 3
  • Yop, dik moc
  • smejki
    to je takové zvláštní období v životě chlapce... a kousek je potom ještě takhle nahoře...
  • mirekdusinojc
    Super přednáška, pokud mám hodnotit podle osobních preferencí, tak z obou přednášek o grafice bych dal přednost této.
  • http://prezi.com bych osobně typoval
  • Pokud ma prednasejici co rict, at s tim nekde vystoupi a rekne to. Pokud se ti nelibila forma, neni nic snazsiho nez se zvednout a odejit pripadne kliknout na ten krizek v pravym hornim rohu.
  • To je takový newspeak alternativních komunit typu 4chan nebo kompost. Občas ironizováno i docela normálními lidmi. *4*
  • Marquis
    Mám pocit, že nic nebylo. Přednášky byly v časovém pressu.
  • Robotron3
    Přitom každý ví, že kdo nemá královské R, ztrácí charakter :)
  • Přesně tak, obsah byl více než zajímavý. Chtěl bych požádat, pokud byl někdo na této přednášce živě přítomen, zda by mohl sdělit jestli byly na konci nějaké dotazy? Petr se rozloučil se slovy že bude ještě chvíli k dispozici na případné otázky a pak video skončilo. Tak by mě zajímalo, zda nějaké dotazy od diváků byly a popřípadě jaké.
  • Jezisi to snad neni mozny, tady nekdo bude resit R ? Takovy jako ty posilat na Sibir v pyzamu
  • Marquis
    Proč se tady sakra zabýváte pichovinama a ne obsahem této zajímavé přednášky? :/
    To fakt neumíte nic jiného než si u každého videa stěžovat na krávoviny? Většina z vás v životě nepřednášela a v základě pro herní komunitu udělala kulové.

Když si nestěžujete na kvalitu videa, za které nemusíte platit- klidně mohl ten zážitek být jen pro ty, kteří na GDS byli (jak tomu bylo v minulých letech), tak fňukáte protože přednášející nemá české R?

Je mi z vás špatně...:(
  • SultanOfSwing
    profesionální řečník něco jako tendle? *1*

http://www.youtube.com/watch?v=OF4BIkxmZl4
  • Ne každý herní vývojář je dobrý řečník jako Dan Vávra. Ale ruku na srdce, od koho byste radši poslouchal přednášku ? Od herního vývojáře s několika lety zkušeností který přesně ví o čem mluví a nebo od nějakého profesionálního speakera, který v životě nic nehrál a neudělal, ale jen se naučil co má říct nazpaměť a následně to odříkal ?

Já osobně jsem neměl žádný problém s tím, že bych snad nerozuměl a nebo nepochopil o čem Pavel Záveský mluvil. O nějakém ráčkování se nemá cenu bavit, tady šlo především o obsah.
  • Já teda jako rozuměl, ale je fakt že každý to slovo kde bylo R mě trochu vytrhlo z kontextu, takový nepříjemný rušení :). Ale i přesto fajn přednáška a moc jsem si ji užil!
  • Ten kdo mu nerozuměl tak at si vyčistí uši protože chyba bude na jeho přímači :)

Já to ani nepostřehl dokud sem nezašel sem do diskuze. Asi jde o to s jakým zajmem je přednáška puštěna. Jestli se zájmem dozvědět se něco o výrobě AAA her a nebo hledaní chyb...
  • janchor
    Přednášejícímu je rozumět bez sebemenšího problému. Uši nenapínej, čisti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit