Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • prosila bych o pomoc.Koupila jsem bratrovi simulátor stavby jeřáb a nějak s tím nejde stavět ani podle těch rad co jsou k tomu.Můžete mi někdo poradit coé s tím prosím,prosím....
    lenkakubecova@seznam.cz
  • Bude taky nějaká studie na téma "mužští hrdinové v počítačových hrách"? Jak mužský svět vnímá leckdy polonahé a osvalené hrdiny her? Co na to Matka Tereza? A Jana Tleskačová? Nemáte holky na práci nic jinýho, doma vám všechno v rodinách klape? Božínku, to je mi téma.
    • Vôbec si si to video nepozrel, len si tu meleš svoje h*vná *7*
  • Celkem by me zajimalo, jak by vypadalo treba takovy Saint's Row 3, kdyby ho vytvorilo studio slozeny jen ze zenskych
    • Tjn. Já hrál SR3 za ženskou a nechal jsem ji celou nahou. Ale ta cenzura mě tam srala. *16*
  • nechcem byt hnusny, ale zmyslom prednasky je vacsinou zamysliet sa nad temou, a postupne sa predrat az k nejakemu zaveru....akurat, ze tu ziaden zaver nenastal.....akurat zhrnula, kedy a kde sa aka zenska objavila...vediet to, tak tych 45 nestracam....este ze na koniec povedala svoje meno....aspon viem, komu sa vyhybat, ak sa objavi nejaka prednaska....
    nie, nie som troll.....tato tema je dost zaujimava a asi tak do polky prednasky aj zaujimavo prezentovana, no chyba mi nejaky zaver a taktiez to, ze autorka nevytazila z danej temy maximum....chapem, ze ju tlacil cas, no mala tam aj hluche miesta, ktore sa dali vynechat...no ale co uz....
    • eeeee
      Sorry, ale to je fakt upadek, kdyz se lidem musi rikat, co si maji myslet. Myslici bytost by si snad mohla svuj zaver, na zaklade predlozenych faktu a komentaru, udela sama, ne? Zvlaste v pripade h, kdy zadny jednoznacny zaver neexistuje a kazdy muze mit k tema svuj osobni a individualni postoj.
      • ty si zrejme na ziadnej prednaske este nebol....samozrejme, ze kazdy si vytvori, respektive uz mal vytvoreny vlastny nazor....ale autor, v tomto pripade autorka....kedze prezentuje svoje myslienky....clovek ocakava aj nejaky zaver, ukoncenie, tympadom jej postoj.....a to, ze na prednaske si ty, a pocuvas to, tak ti to moze pomoct vyformovat tvoj nazor.....bud sa stotoznujes s nazorom autorky......alebo mas nazor opacny, no vdaka prednaske si sa pozrel na vec aj z druhej strany.....

ako som povedal, toto nebola prednaska, iba zhrnutie faktov a par blabolov o tom, ze Lara ma vtaka.....dakujem, neprosim....ostatne 3 prednasky mozem len odporucit, boli zaujimave, a oplatilo sa ich pozriet :)

PS: niesom sexista, kedze zvysne prednasky su od chlapov a tato bola od zeny :)
        • Fajn, tak mi uved zavery ostatnich prednasek, treba od Martina Klimy nebo Zavady, nemluvim o vubec rozpacitem zakonceni Zaveskyho - ani jedna z techto prednasek nema zaver a nikomu to nevadi, nikomu nechybi, proste si odprezentovali svoje a skoncili.
  • Tikov
    Pro mne asi nejlepší co jste tu z GDS zatím uveřejnili. Zajímavé téma a od někoho kdo umí přednášet. Sice bych ne vždy souhlasil (řešit gender v recenzi je podle mne relevantní - je to prezentace hry pro širší publikum, stejně tak lze hodnotit i podle upoutávek), ale její pohled na věc je akceptovatelný.
    • Pravda, nejlepší přednáška vůbec!
    • smejki
      no, z presentace lze hodnotit jen presentaci, ne presentovaný objekt.
      • Tikov
        To ano, podle mne to přednášející nevhodně přetočila- Zkoumání recenzí je zkoumání chápání produktu. Když Level dělal recenzi (nebo to možná bylo preview?) HalfLife 2 a u Alex řešili její prsa, tak to není stejné jako by řešili její přínos pro příběh. Tedy je to pro gender studies validní- autor toho článku objektivizoval ženskou vedlejší postavu.
        Trailery jsou dle mého validní i přímo k presentovnému- tvůrci se nám snaží něco říci o jejich produktu. Ale ano nemělo by to být chápáno jako materiál pro hodnocení samotné hry.
        • eeeee
          Trailer se snazi nalakat ke koupi, je to reklama. Vazne chces studii o produktech delat na zaklade jejich reklam? Nemozne, udelas studii o reklamach na produkty, nikoli o produktech. S recenzemi je to obdobne, zvlaste kdyz objektem zajmu jsou genderove stereotypy ve hrach. Musis zkoumat samotne hry, abys mel o tech hrach kvalidni a nezkreslene informace.
  • No tak nevím..jsem ženská, hry hraji a TR je má nejoblíbenější hned po mafii a mass effectu:D Nevím co se v tom všichni pořád rýpou. Kdyby byla Lara ošklivá, neměla žádná prsa a sympatický obličej.. tak mně to co? nebaví, protože se nemůžu pořádně vcítit do hrdinky, tedy ani do příběhu a asi jsem svině, ale komu by se chtělo dívat na hnusný ksicht tolik hodin... Tak..Ale uvitala bych víc ženských postav ve hrách:D ne proto že mi vadí chlapi (práve naopak:P), je to jen proto že když hraji, tak se v té hře prostě ráda "vidím", přímo v příběhu :) a když hraji za chlapa tak mi to až tak moc dobře nejde...
  • Zayl
    #firstworldproblems

Vydržel jsem deset minut. Skutečně se nedivím, že přednášející na začátku komentuje složení publika.
    • Asharak
      Je fakt že první minuty, (tak do půlky u mě) to bylo nudné a ten začátek do těch cca 11minut je až odrazující *4*
  • ale v tvari je to kočka
    • Asharak
      Ukázkový příklad profilovky co ^^
    • TriskaRanucul
      Je to tu zas *9*
      • Trisska
        Proč se za mě vydáváš? Seš normální?!!
        • TriskaRanucul
          smazano
          • Trisska
            TriskaRanucul - Já teď jedu pryč a na tvý meily nebudu odepisovat, dokud mi neřekneš kdo seš!!!
          • Trisska
            Hele kdo jsi? Robotron? xander? Kdo?!!!! Bavíš se dobře?! *10*
            • Ataker
              A ty mu/jí tu dáš ještě dobrovolně email *7*
          • Trisska
            Koukám, že sis vyplnil v profilu nepravdivý informace, abys mě shodil co?? Ne, tímhle mi fakt nepomáháš!!!
          • Trisska
            ale fakticky nevim o co ti jde, tímhle mi jako pomáháš?! Mám spíš za to, že šikana pokračuje... *7*
          • Ataker
            Co to tady hrajete za komedii?
      • co to meleš ja jen reaguju na ty prispevky že ta prednasejici je moc tlusta, tlusta je ale v tvari je hezka
      • Erien
        Nejlepší je to ignorovat.
  • therollycz
    Nechci být zlý ale neměla by přednáška obsahovat i názor autora a hlavně prokazovat že autor oboru rozumí? Paní Kosticová hezky sumarizuje články a výzkumy ale sama v oboru asi není zběhlá. Řečeno to je ale hezky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit