Přejít na výpis diskuzí
GDS 2013: Dan Vávra - Gamedesign v praxi II.
14.12.2013 | Redakce Games.cz
281 příspěvků
-
Stejně tak u mě... už jsem se s tím nějak naučil žít.
-
Velice dobrá poznámka a jsem rád že si někdo všiml toho, že podobný quest byl byl komplikovaný i do hlavní dějové linky a vyžadoval by tolik scriptování, uunikátních lokací, cutscén, scriptovaných animací a dialogů, že GTA by smekly klobouk.
-
No když tak poslouchám ten Vávrův příkladový quest, tak se stále začínám bát víc a víc, že si Warhorse ukousli větši sousto, než na jaké mají prostředky. *9*
-
to je iny supak :D stale bude kecat a hra poriadna ziadna. ale do skyrimu sa navazat to ano. ked bude mat nieco take zasebou nech potom keca nieco o game designe heh ale tak chapem na tie nase cz/sk pomery to moze byt pre niekoho boss.
a pome domnaaaaa -
Upřímně jsem zvědav, jak bude vyřešen soubojový systém.
-
ono to dělá myslím i v opeře. reportoval jsem to před pár měsíci do té redakční sekce, ale asi nejsou lidi.
-
a dost možná i ten budoucí
-
jo, taky jsem si ho všiml v ukázce :)
-
i minulý Firefox.
-
Hotovej Charlie Brooker ten Dan.
-
omg a co on udelal ten vavra dve hry ne a si mysli ze je velikej game designer
-
Hehe to je prča jak všichni řešíte, že Dan vypadá jako homeless, ale počkejte, jak Vám vyrazí dech až se dozvíte, že Dan bude hrát i ve filmu po boku Russell Crowa, jako jeho dublér pro nový velkofilm NOAH *1* *15* *8*
-
Taky mi to dela. Aktualni Firefox.
-
nejde měnit hlasitost, když je to ve fullscreenu. to snad nemůže být problém opravit...
-
Nevím jestli to dělá všem, ale ve fullscreen modu při jakemkoliv pokusu o upravu hlasitosti se mi zvuk kompletně vypne. Musím pak fullscreen opustit a nastavit hlasitost v malém okně. Pokud je to problém jen na mojí straně tak ok
-
<>
-
Nefunguje normálně. Zkoušel jsem chrome, safary, na ničem jsem žádné vaše video nedokoukal do konce.
-
Hlavně díky moc všem, kteří se na tom podílí. Škoda, ze takhle snadno se není možné dostat k některým přednáškám z GDC, kde chtějí za přístup poměrně dost peněz.
-
Skvělá přednáška. Je vidět že se Dan trochu inspiruje u oblíbeného New Vegas, kde pár takovýchto questů bylo :-)
Ale musí to být fakt peklo to všechno nejen vymyslet, ale hlavně ošetřit a otestovat. -
Vávra takhle vypadá jak nějaká postavička z animáku. Tatík Hill a Spol. nebo tak něco *15*