Přejít na výpis diskuzí
GDS 2013: Dan Vávra - Gamedesign v praxi II.
14.12.2013 | Redakce Games.cz
281 příspěvků
-
Jako korektor (vystudovaný učitel) velice známeho časopisu Level můžu říct že je to všechno v pořádku.
-
Pokud to co bylo v malém sálu byla kamera na natáčení pak by programování být mělo *4* Spíš určitě jo.
-
V nejakem podcastu rikali, ze prednasky maji vsechny, tak doufam, ze i kdyz to nebudou clanky pro masy, ze my ostatni nebudeme ochuzeni.
(jsou ty carky v souveti v poradku ? *15* ) -
Kolikrát Dan řekl "ee" během minuty ? :D
-
tady má někdo pěkný mindráček *3*
-
kdysi byl nahodou u toho když se delala mafie a od te doby keca do her a všechno kritizuje. ted by rad udelal nove rpg ale nikdo mu na to nechce dat penize protože to je blbost
-
http://bit.ly/18scrvV
Není to těžké... -
Hiden and dangerous, Wings of war, Mafia, Mafia II...
-
Kto je Dan Vávra ?
-
Krásný příklad, který jen dokazuje nekonečnou demenci her od Bethesdy. A pak se mi nikdo nemůže divit, že se mi tolik nelíbí Fallout 3 (New Vegas je ok)
-
Budou i další přednášky od WH? Tedy o skriptování a programování?
-
Ale copak? Von ti poplival tvou oblíbenou hříčku? No to je smutné, pravda ale je, že Skyrim je prostě ohavný paskvil a je úplně jedno, jestli to na plnou hubu řekne Dan Vávra, nebo kterýkoliv jiný hráč, který není slepý
-
Soubojovej systém považuji za jednu z nejdůležitějších částí hry hlavně teda zábavnost, protože obyčejný klikání alá diablo každou podobnou hru sráží
-
On tam poběží s klackem, já tam přijedu na koni a ani mě nedohodí *1*
-
Takový questy bych si nechal líbit, to jo.
-
Snad to bude mít fyziku poškození těla. Aby to nějak vypadalo.
- Jinak ten ukázkový quest zajímavý. Logický a chce to opravu myslet. Navíc hodně starých RPG mělo propracované postavy i s historii. Klidně bych rád viděl questy které nemohou dopadnout dobře. -
Jo tohle. To je známý *15*
Nic extra teda :( -
O nic jsi nepřišel. Prostě jedno oko pojď sem, druhé kam jdeš.
-
vnoucatech... *5*