Přejít na výpis diskuzí
GDS 2013: Dan Vávra - Gamedesign v praxi II.
14.12.2013 | Redakce Games.cz
281 příspěvků
-
Díky za toto video!
-
Diky, predam to klukum at se na to podivaji.
-
Imho maji schopneho producenta, ktery to ma pod kontrolou.
-
Ok, díky za info. Předáme to chlapcům, ať se na to mrknou.
-
V tom video kde byla prezentace enginu něco bylo. Vypadalo to, že postava bude sekat podle reálně předlohy a krom pohybu budeš muset v určitý čas něco zmáčknout aby jsi odrazil meč apod. To vypadá zajímavě.
Lepší jak nějaký sek který je ve většině her. -
Dovahkiin! *15*
-
nejsi sám
-
Nefunguje normalne, napriklad Ubuntu 12.04 + Chrome:
http://umsle.peklo.biz/img/1387039205.png
Dela to jen vas prohlizec, videa na ostatnich webech mi funguji bez problemu. -
rozhodne je jeden z najlepších v CZ
-
Tvl a já propásl to fotku co tam byla :( Nemá někdo screen? *4*
- Jinak souhlasím, že to možná chce mít moc dobré a to se může pokazit. Ale mají tam dost zkušené borce aby si řeklo co je již dost. Pořád lepší když tam je člověk, co to chce mít propracované i když všeho nedosáhne, něž člověk co dělá pořád to samé dokola protože to k tomu aby se to prodávalo stačí. Respekt. -
říká že je to modelový quest. v blogu píše, že na pitchích ukazovali především ukázku ze hry. Ukázat jim ho tedy nemohl a než by jim takový quest odvyprávěl, tak vyplněj mezeru mezi obědem a večeří a tak dlouhé presentace(!) se asi nekonají.
-
Hmmm Dan s tím účesem vypadá jak Brendan Walsh po třech dětech.
-
Což jak Vávra tak i Viktor Bocan sami řekli. Dan se prostě nechal unýst a je to spíš, řekněme, ideál, ke kterýmu se chce blížit.
-
Musím říct, že jestliže s tímhle šel na prezentaci, mohlo to být samo o sobě kontraproduktivní. Každý reozumně smýšlející člověk mu na to řekne, že tohle může udělat v jednom levelu, který odprezentuje na E3, ale bude to první a poslední quest svého druhu v celé hře, který teamu zabere rok na výrobu.
-
tak je pravda, ze urobil vlastne len dve poriadne hry. ale ohladom skyrimu ma celkom pravdu:) ale tiez nechapem preco ho tu vsetci ludia maju pomaly za boha.
-
Ja si zase myslím, že Vávra nám opísal ukážkový quest, t.j. ten s ktorým chodili na prezentácie aby zaujali najviac, ostatné také rozhodne byť nemusia
-
Tak trochu inteligentnější člověk si toto dokáže domyslet, ale nikdy není zbytečný si to pěkně vše shrnout. A hlavně, pro mě je to velké nastínění informací ke hře na které pracují a na kterou se těším. V tom je také velká hodnota.
-
to jsem si taky myslel, ale mám dojem, že se jim daří jet tak nějak podle plánu, což by znamenalo, že tyhle věci někdo drží na uzdě nebo že se jim daří dělat kompromisy k vlastní spokojenosti. jsem celkem zvědavej, s čím se kdy vytasí.
-
Já mám právě obavy z toho, že zrovna ten Vávrův perfekcionalismus by nakonec mohl celou hru úplně potopit. Mohlo by to být to nejlepší erpégéčko za dlouhou dobu, stejně jako by to mohl být jeden z těch snových nikdy nedokončených projektů, jenž skončí v propadlišti dějin. No doufám, že má Vávra dost soudnosti a ví, co opravdu dělá.
-
No, ale kdyby tam takovy quest byl, tak super.