Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stále lepšie ako Tuček v replayi....
  • Keyz
    Tj. To jsou lidi tohle. Zabírá tam místo.

Čumí na hovadiny a určitě nevěděl o čem byla řeč. Asi se šel jen ohřát. To vidím často, jak borci čumí na FB a pak. vědí prd. Ale neodejdou a zabírají místo dál.
  • Inquisitor
    Aneb trend dnešní doby, hlavně zbytečně nenamáhat mozkovnu. Já naopak každou hru kde je potřeba použít mozek vítám.
    Jinak jsem určitě zvědavej, jak se Danovi podaří udržet tuhle logiku po celou dobu hry. Pokuď hra vyjde podle jeho představ, tak klobouk dolů a zákonitě se musí líbit každýmu hráči, který chce vnést do hry trošku zdravýho rozumu. Viz příklad zadání questu, kdy přijde za hráčem starosta města a žádá o vyřešení vraždy. To jsou nelogičnosti který člověk potkává ve hrách pořád, ale tak nějak je přejde s tím, že by to jinak bylo složitý na vytvoření. Jestli se to Warhorse povede v duchu toho co říkal Dan, tak nasadí novou laťku v questech RPG.
    Třeba takový Skyrim je zase extrém, kdy jsou questy dovedený až do absurdní jednoduchosti. O questech v guildě ani nemluvě. Je to kvantita versus kvalita, radši méně kvalitních questů, než více dokola se opakujících. Upřímně koho baví dělat pořád to stejný dokola?
    Fakt jim přeju aby to vyšlo podle jejich představ, aby dokázali že to jde, udělat hru dle zdravýho rozumu.
  • pokud je to ten samej "jejda" co tady uz psal, tak to nejspis je hate :P .
  • Tak ano, evidentně není profesionální přednášející, neživí se tím, ale i tak ta přednáška je na dobré úrovni z tohoto hlediska. Každý se občas zasekává. Já osobně mám rád spontánně podávané přednášky bez předem připraveného textu a přesných vět založená na znalostech a zkušenostech.
  • Radeji se budu chvilku rozcilovat jak je hra slozita nez si kazdou chvilku rikat jak je pitoma. Navic to nebude pro celou hru takto pouze pro hlavni dejovou linku.
    Pokud si nechces lamat hlavu nebo se toho questu chces "rychle" zbavit (pravdepodobne) nebude nic snazsiho nez obvinit nepraveho at uz s uspechem nebo bez.
    Logika snad jeste nikdy nezabila zadnou knihu nebo film nevim proc by to u her melo byt jinak.
  • CarlyleBogy84
    Člověk nemusí nutně souhlasit se všema jeho názory na hry, vývoj a vůbec vše kolem her ale podle mě má velký přehled a zkušenosti s vývojem. Rozhodně víc než spousta trollů anonymů co tady umí akorát blbě kecat a jediné co vyvyjí za úsilí je zmáčknout na PC tak akorát ráno tlačítko ON a večer tlačítko OFF. A Dan je jeden z mnoha lidí co umožňuje ten čas mezi ON a OFF strávit u fajn her. Můj názor a klidně mi za to sežerte *1*
  • Jack1947
    Pockat a co vlastne vytvari ja myslel ze hru. *4*
  • Nechápu moc ty minusy, to neni hate, vždyť má docela pravdu. Je fajn mít ve hře logické struktury, propracovaný děj, spoustu vedlejších questů které jsou provázány s hlavními questy, ale všechno má svojí míru. Pak to taky může skončit tak, že hráč bude chodit k počítači s poznámkovým blokem a zakreslovat si během hraní diagramy. Ale to všechno ukáže samotný vývoj a potom hlavně betatest, každopádně držím Warhorse palce.
  • Ten chlap v tom červenom svetri si toho moc z prednášky neodniesol... hlavne že dal fotku na twitter *1*
  • jen aby vavra nezapomnel že hry maji byt hlavne o zabave. Muže vytvorit hru s prisne logickou strukturou ktera ale bude nudna. A k tomu ma warhorse docela slušne našlapnuto *6*
  • ne, byli tam napevno. oni tak delají hry, treba ve falloutu 3 dají doprostred pustiny domeček ve kterem žije osamela babička a za domem jí žije deathclaw. Fallout new vegas napríklad už mel svet vyresen mnohem víc logicky, i když to byli hry s prakticky stejnymi herními mechanizmy.
  • Možná z té situace byli taky natolik překvapení, že tam tak úžasu nad celou situací stáli. *3*

Tohle je jasnej případ nahodilosti ve Skyrimu. Ti mobové tam mohli nějak doputovat náhodou. Já na takovou situaci ještě nenarazil, ale stát se to samozřejmě může.
  • CarlyleBogy84
    Chytrý to chlapec *7* já to říkám pořád že od Jihlavy na východ začíná Asie *8*
  • Neměl na to čas, když mu Slováci pořád lezli do zadku. *3*
  • Vávra by mohl dělat telenovely :D
  • Keyz
    Tak je vidět, že to neměl připraveno aby to odříkal přesně na čas. Ale i tak dobrý. Jsou mnohem horší borci.

I když je lepší když to umíš a pak se nezasekáváš.
  • Asharak
    Někdo kráčí malými kroky, jiný zvládne velké skoky.
  • Asharak
    Jop, herní vývojáři mají vždycky skvělý image *4*
  • Děkuji *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit