Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budete koukat až to vyjde, bude to neco
  • delam jen dizajnera, na to neni treba moc inteligence.
  • Prej hru :D by joe :D uz tam vidim ty malovany panacky v paintbrushi s puskama.
  • Tak hry dnes dělá kde kdo, ale jen asi 0.5% z toho jsou seriózní projekty, které to dotáhnou do konce.
  • Ty jestli vyrabis hru, tak ja sem chodim seriozne diskutovat...
  • ja delam vlastni hru ve svem volnem case ale nebude to megalomanske rpg protože nejsem clovek ktery bude žít 10 let z cizích penez jako vavra a zbytek českých podnikatelu
  • takový pocit z toho mám také...přitom i při výrobě nejvíce oceňovaných seriálů (tedy dejme tomu žánru, který je jistým pohledem blízký open world hře - z dramaturgického hlediska) jsou lidé, kteří píší charaktery/linky/dialogy...ne každý je geniální ve všech ohledech, designér, který vymyslí tunu herních mechanik nemusí být schopný napsat chytlavý a inteligentní dialog a naopak...
  • Reagoval jsem obecně na všechny tvé příspěvky, které tu vidím.
  • hele my vas taky nemame radi. pro nas jste na stejne urovni jako madari nebo romove *3* chodim sem jen proto abych se pobavil
    a radsi budu psat ve spatne cestine nez psat slovensky a cist reakce o vychodomadarech a cobolech
  • ted vubec nechápu o čem mluvíš, v tom prispevku jsem nic nekritizoval jen jsem rikal že asi maji ve studiu nejakého spisovatele ktery jim napíše namet, pak to dizajneri predelaji do questu a ten spisovatel k tomu udela dialogy.
  • Mě fascinuje, kolik úsilí věnuješ tomu, aby jsi pořád dokola omýval, co je špatně a že by se to mělo dělat jinak... Zkus tolik energie věnovat něčemu kreativnímu, třeba vývojem nějaké hry. Plácat nesmysly na anonymním fóru umí každý jouda.
  • presne, i když ta prednaska mela za ukol ukazat mechaniku questu. obsah byl vedlejsi. Seriozni studia si najimaji taky nejakého spisovatele, ktery ma fantazii a umi dobre psat a vymyslet zajimave napady
  • asi nikoho nesehnali, už vidim jak jdou do blizzardu a rikaj: chceme delat hru z cech 15 stoleti kde budete hodinu resit vrazdu sluzky :) se jim vysmali a zavolali na ne ochranku *3*
  • Takže Slovák. Teď tvé příspěvky začly dávat smysl.
  • určitě zajímavá přednáška, nicméně neberu to tak jen z kladné stránky věci...některé aspekty (přednášky i přednášeného tématu) mi přišli slabší - musí se uznat, že mechanismus a jeho vzájemné reagování zní zajímavě a dle Vávrova diagramu i příliš složitě na to, aby to šlo vměstnat do hodinové přihlášky, které ještě k tomu startuje obecnými (i když si myslím,že hezky formulovanými a platnými) tezemi. Mám trochu problém s tím, že úkol takhle nastavený mi nepřijde nijak extra "wow" a "inciting", protože pracuje s motivem tisíckrát viděné kriminálkové zápletky, jedině ve středověkém nastavení (což mi přijde škoda). Béčkové aspekty typu krvavá látka, kola od hlíny a manželka tahající se sousedem mi přijdou spíše než prohlubující, klišé. Na druhou stranu oceňuji systém určování rychtářem a tu kupu potencionálních (snad funkčních) kombinací.
    S čím mám ale největší problém je - kvalita samotného psaní. Upřímě Mafie 1 zpětně vzato je poměrně slabě napsaná (ale zase průkopnická po stránce designu). Mafie 2 hrozná až na pár momentů, ale jako celek hrozná. A tady ten quest, jak už bylo řečeno, lehce béčkový.
  • Toho vydavatele nejspíš už dávno mají, protože blogy jsou psané s víc než půlročním zpožděním *3*
  • ne nebyl, jen nekromant33 to jaksi nedal :)
  • uvodni stadium vyvoje hry platil Bakala, ted shaneli vydavatele, ktery zajisti prachy na ,,dokonceni,,...jestli nekoho sehnali a kdo to je netusim
  • moje rodna rec je slovencina a tam se richtar pise s mekkym i
  • Hrdina ve hře určitě zabije stovky lidí jen tak na potkání a jako sidequest bude vyšetřovat vraždu *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší