Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrál jsi to vůbec? DS na odreagování? A ty chceš diskutovat o něčem, co říká Vávra?
  • Taky ještě někdo zkoušel vymyslet ten quest po svém?
  • seprah
    nevím, jestli to sem už někdo psal, ale Dan má fakt styl, toho si člověk fakt nesplete *1*
  • tak treba v morrowindu jsi nemoh bejt ve vsech guildach master... protoze tam staly proti sobe a nakonec sis musel vybrat, komu budes stranit a koho sejmes

skyrim podlehnul konzolizaci, aby tam decka muhla vsechno najednou
  • do dvou hodin očekávej 40 mínusů a obvinění že jsi Veskoslav *1*
  • Tak když to hrajes jak strelena mys, se nediv ze ses arcimag a vrah za jeden den.TES bylo vždy o vlastním usudku a ceste, takze když chces muzes bejt arcimag za den nebo klidne za mesic, jen zalezi jak ke hre pristupujes...jaky si to v TES udelas, takovy to tam mas (copyright Grygar)
  • No, ono většinou když dostanes úkol tak to doapda tak ze splníš co se po tobe chce, at tak ci onak:)
    Jinak to co pises, je zrejme první úkol Thief guildy v Riftenu, takze te oslovol jeji člen s umyslem nalakat další ovecku do jejich spolku. Takze je to tak ze te oslovi recma o tom ze jsi urcite zlodej a tak, ale je pak ciste an tobe jestli to udelas nebo ne, když teda nejsi zlodej a nic nekrades, tak to proste nedelej.Hra pobezi dal jako by se nic nestalo.Ja mam ve Skyrimu nahrano fakt hodne, a třeba do dnes jsem neudelal Dark Brotherhood, pac mi proste vrazi nesedi..
  • a jeste by usetrili za litani, na slovensko je to podstatne bliz *5*
  • na skyrimu je nejhorsi, ze za jeden den to muze clovek dotahnout na arcimaga a jeste bejt nejvetsi najemnej vrah v okoli (preferuju bud a nebo), a taky me v brotherhoodu nasral konec, kde jsem delal asi tri stejny questy, nez mi doslo, ze to je nekonecnej cyklus... *5*
  • nekromant33
    "Trisska": {
    "username" : "Trieska",
    "avatar" : "1329648_1_med.jpg"
    },
    přidáno do detroller_games.js, kthxbye
  • Ano, TheGGG / Triska / sipecka / Rhulad / 11th_Doctor atd. je jeden a ten samý ocas, který se schovává za proxy. Těžko říct, co ho k této činnosti vede, jeho život musí být opravdu neskutečně zoufalý, když vydává tolik energie jen na trollení.
  • že tě to furt baví, závistivý čobole
  • Velmi dobry postreh... takze by si sa v podstate Vavru pri tom teste spytal aky mate viziu a mozno by si ho tym zaskocil a dostal bod naviac. Hlavne ide o kombinaciu.. grafiky hratelnosti nestupidity systemu a atmosfery ktoru hra alebo dokonca quest poskytuje. Milujem Diablo 1 a pritom Diablo 2 bolo premna skoro sklamanie (kvoli grafike a rychlosti atd) Trojku som hral 20 minut a nebola to ani omylom hra ako jednotka ale malo som hral. Tiez Fallout 3 som lepsie docenil az neskor ale len preto lebo dalsi fallout bol Vegas..cize akoze rovnaky. Mal som co porovnavat alebo porovnavat Fallout 3 a 2 je v podstate dost tazke. Je to podobny zazitok. Mechanizmy a questy su podobne.. len pohlad na svet iny. A pritom to robi tak vela ze?. Hra musi mat velmi dobry svoj Feel. Chciet nieco odprezentovat (pohlad na svet v ktorom sa odohrava, sposob rozpravania pribehu alebo postav atd) a grafika moze byt aj menej podstatna. Napriklad teraz hrajem Divine Divinity 1 a je to super. A pritom je to strara hra a hybe sa to divne ale ma to atmosferu je to temnejsie atd. Ale male deti si to nezahraju. Zacnu zbierat predmety zo stolov len tak a nechapu preco ich stale niekto vidi pri tom ked to robia a inokedy to spravit mozu a nikto ich nevidi a tym padom to vypnu a nikdy viac nezapnu. Treba vediet na koho to zameriavame (ten produkt) a potom ho hlavne tymto sposobom aj prezentovat. Hardcorovejsie hry si najdu svoje obecenstvo, len treba sprave ten produkt odprezentovat (nie len viac penazi a 255 gameplay videii to nepomoze).
  • rozdiel je v tom že tebou spomenutí páni aj čosi vo svojej kariére dokázali
  • nejen tyhle, má jich tady více
  • Trieska
    Dobrá zpráva je, že NPC pujdou zabíjet. Já takhle dohrála Fallout 1 i 2 protože na nějaké vykecávání v hrách moc nejsem a ani detektivky mi moc nejdou. Takže držím palce a ať už to vyjde.
  • mne se prave libi tyhle speky, hra, ktera obsahuje jenom epicky questy, je pro decka *5*
  • Já sem ve Skyrimu nahrál něco přes 20h a pamatuju si z něj jedinej quest a to proto, že mě neuvěřitelně nasral. Byl to quest kdy ke mně přišel nějakej vocas a začal mlet něco o tom jak na mně vidí, že jsem svoje prachy nezískal poctivě a že chce a bych někomu něco ukrad. A já i přes to že jsem do té doby nic neukrad sem neměl možnost mu říct ať jde do hajzlu nebo ho někomu naprášit (a to jsem doslova pár minut před tím mluvil s ženskou která po něm šla). Zkrátka jedinej způsob jak ten quest splnit bylo udělat to co po mně ten týpek chce.

Taková je zhruba kvalita questů ve Skyrimu.
  • Hm, co presne znamena poradne? Uroven 60, porazeny Miraak, Alduin, Seranin otec, prolezeno 70%-80% questu - zajimave questy tam jsou, ale je jich jak safranu - treba cely Dawnguard je udelany velice lacine, ale Dragonborn se mi libil vic - tedy az na par okamziku.
  • Nemyslim si ye toho neni Bethesda schopna. Spis ji (jako firme, ne vyvojarum) to nestoji za tu namahu, kdyz lide to i tak s nadsenim koupi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší