Přejít na výpis diskuzí
GDS 2013: Dan Vávra - Gamedesign v praxi II.
14.12.2013 | Redakce Games.cz
281 příspěvků
-
"Pro hráče mého typu prosím pana Vávru aby tam dal možnost zabíjet i všechna NPC, ktere zadavaji nudne questy."
Ne jen ty nudne ale vsechny az zustanes uplne sam konecne si budes moct rict ze jsi hru dohral -
Skyrim a nudne ukoly? A jejda zase někdo kdo to poradne nehral..
-
No tak schvalne, DS je dobra hra. Spise vsak na odreagovani, kdysi byvaly podobne hry ve stylu hopsacek - napr. first samurai. Dulezite jsou tezke souboje, ktere se clovek musi naucit, ale jinak nemusi se u ni prilis premyslet, prisery po kazdem respawnu jsou na stejnem miste, skoro vsichni mini-bosove jdou ustrilet, NPC pripominaji retardove a kdyz reknou vice nez 4 vety, tak je to zazrak.
-
skyrim bol uplna kravina ktoru obhajujú len vypatlanci jak ty tak preco by sa nenavazal
-
Vávra sa podľa mňa zacyklil v domnienke vlastnej geniality a jedinej pravdy...stalo sa to Molyhnojovi, Carmackovi a iným.
Hry slúžia podľa mňa predovšetkým na odreagovanie od bežného života...ultrarealizmus môže byť skôr na škodu...v Dark Souls človek mláti krysu veľkú ako kamión, puká dušičky, bojuje s drakmi, tiež sa mu dá vytknúť kopec vecí ako Skyrimu, ale aká to je hra.... -
Já bych ten quest zase až tak nezavrhoval, Dan nastínil jenom námět. Pokud bude trochu sofistikovaněji napsaný scénář a rozhovory mezi postavami, tak to bude výborné! To podle mě je rozhodující v kvalitě.
Rozeber jako Dan takhle jakýkoliv hlavní quest z konkurenčních RPG a zjistíme jak dobré může Warhorse být. V tomhle ohledu jsem byl snad spokojen jen u Zaklínače 2. -
jinak ten quest co tam popisuje je fakt kvalitní *5*
-
Dan by mohl jěště vymyslet nějaky kratky mission pack do Mafie 1 a dat ho na steam *2* *2* *4*
-
Hele, domnivate se, ze TheGGG a Joe je jedna a ta sama osoba, nebo ne? Ciste statisticky vzato, u takove miry deb*lity je snad i vylouceno, aby se v populaci vyskytovala dvakrat v pripade, ze se jedna o dva nezavisle jevy. Napada me jeste jedno vysvetleni, ze maji spolecneho otce nebo matku, to by to mohlo vysvetlit. *14*
Kazdopadne paneboze, proc se vyjadruji ke hre, ktera se jich netyka a stejne ji hrat nebudou -
Nic, co by tu předtím nebylo, zároveň nic co by tu předtím bylo uděláno nějak zvlášť dobře. V RPG jsou adventurní prvky zcela na místě. Když ne, je to akční RPG. I v tom Skyrimu jsou čistě kecací questy, takže jestli ti tohle nevyhovuje, tak čekáš na špatnou hru a měl by ses odebrat k nějakýmu Diablu.
-
Valve jsou ale břídilové, měli raději jít za joem, ten by jim řekl, co vylepšit.
-
já neřekl, že je špatnej, když mě po tom, co jsem
prvního "podezřelého" sledoval a zjistil, že mu poté, co jsem ho viděl jen okopávat zahradu můžu říct, že ho pomlouval nebo, že se choval podezřele jen abych dostal větší odměnu zároveň pobavil a zároveň frustrovalo to, že jsem poměrně dlouhou dobu (těch 12 hernách hodin) ze sebe dělal idiota -
"nedal" -_-
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Paranoia -
No, popravdě. Byli i ve Valve a tam se to prý líbilo - viz jejich blog *3*
-
Ty jo, Vy jste se na takovem dalnem vychode vzmohli uz i na internet co, hm. To jste si polepsili, to uz nejste uplne socky, ale socky s internetem. Uz jenom dokoncit aspon zakladni skolu a dovzdelat se, aby si Vas clovek nepletl s jednim nejmenovanym etnikem.
-
Ja, ja, ja vim, jedina spravna odpoved je, ze mezi inteligentni lidi nepatri autor prispevku :).
-
Prominte, ale domnivam se, ze vymyslet opravdu originalni a nikde jinde nevidene questy ve stredovekem prostredi je skoro nemozne. Naposledy jsem neco originalniho videl v Zaklinaci a Inquisitorovi, ale pouze pokud nevezmete v potaz knihy, protoze pak i tam se vyskytovaly veci jiz mnohokrat videne a napsane. Ja budu rad, pokud tam budou logictejsi a propracovanejsi questy a jestli to budou klisoidni nebo ne, tak na to kaslu. U her se chci predevsim bavit, a ne prochazet pseudointelektualni sra*ky.
-
podle me tam budou behat hellokitty, pikachu a bludistaci v pacman lairu a hrat budem za tetrisovou kostku.
-
Fallout! Je jediný scifi, ostatní jsou fantasy *1*
-
ok joe, doufám, že to bude první slovenská hra, která nebude úplný paskvil.