Přejít na výpis diskuzí
GDS 2013: František Fuka - Nezávislí vývojáři, naděje lidstva
12.2.2014 | Redakce Games.cz
78 příspěvků
-
FRANTOVI Fukovi ho tam asi někdou fouknul bez gelu co hmmmmmm hmmm au
-
Dark Souls a Diablo 3 jsou jiste hry z minuleho stoleti, o tom zadna. Kdybyste tu prednasku dokoukal, zjistl by jste, ze FF netvrdi, ze obcas nevyjde zajimava hra, ale prave naopak. Hlavne kritizuje tu uniformitu a neoriginalitu AAA titulu a vyzdvihuje nove mechanismy, ktere muzou kvalitu her posunout o kus dale.
-
tak Tokyo Jungle uchvátila víc lidí: http://www.metacritic.com/game/playstation-3/tokyo-jungle
ve zdejší recenzi má hra 7/10. rozdhodně hru v budoucnu plánuji vyzkoušet. -
Nezlobte se na mne,ale po 12 minutách jsem to musel vypnout....řeknu to takhle,Fuku jsem se snažil po několik let pochopit - jeho pohled na herní scénu,způsob přemýšlení nad ní.....atd. Bohužel nepodařilo se.....Jak už napsal jeden člověk níže,je to starší pán,co bohužel zamrzl v 90.letech. Tohle mu samozřejmě nikdo nebere,každý jsme individuálně nastavený hráč;-) Ale aby na prezenčce ukazoval jak ho uchvátila hra Tokyo Jungle,nevěřícně jsem zíral....Nedá se nic dělat,tenhle člověk pro mě bude vždy jen herní kritik,který se nedokázal smířit s tím,že i po r.2000 můžou vycházet semtam zajimavé kousky=end=
-
Mně na tom přijde nejsmutnější fakt, že zrovna žánry, které se mu (zdá se) líbí, jsou v největším počtu zastoupeny/vznikají právě na PC.
-
Proboha, Fuka nehraje na PC....upalte ho *16*
-
chtel jsem tim rict, ze oboje dela dlouho a podle me dobre, je to inteligentni clovek a fight cluby s nim me hodne bavi, narozdil napriklad od jaktomamkurvavedet drdy, to je jen komicka figurka
-
Už se stalo http://www.youtube.com/watch?v=1o-ojTM6tCE
-
Jestli to nebude naopak, indiáne ...
-
někdy píšeš celkem inteligentně, ale jindy umíš napsat pěkný blbosti...
své argumenty zakládáš na tom, že si vykládáš slovíčko "nezávislé" jen po svém, problém je, že tak, jak to bereš ty, to nikdo nebere.
příklad můžeš mít třeba i u studia Turtle Rock, které pro Valve vyvíjelo Left 4 Dead. představ si, že to studio bylo nezávislé... dokud ho Valve nekoupilo...
Warhorse je v současnosti nezávislé, má kreativní svobodu a i když má soukromého investora, stále je nezávislé. je mi jasné, že souhlasit nebudeš, protože to nejde přes tu tvou vlastní definici "nezávislé"... -
Přání otcem myšlenky...
-
On netvrdí, že se to i dnes musí. Jen řekl, že v době, kdy se to muselo, tak s hrami na PC skončil.
-
vtom připadě neví o čem píšu howgh
-
7 let je celkem dost v PC technologiích. On tím chtěl stejně jenom říct, že jsi lama, která neví o čem je řeč :)
-
To je ta dnešní mládež ... :)
-
No tak to já zase doufám že se fotorealismu ve hrách nikdy nedočkáme.
-
no asi ne je starší jen o 7 let.
-
To je dost odvážné tvrzení. Nezapomínej, že ten počítač měl 48KB paměti (z toho 16 video RAM), a např. Fukův Indiana Jones 3 byl částečně psanej v assembleru. Řekl bych, že dosti přeceňuješ dnešní žáky ZŠ. Krom toho Fuka tenkrát zdaleka nedělal jen textovky.
-
Fuka zamrzl nekde v devadestych letech ne? Kdyz na PC nehraje protoze se prece "musi" kazdej rok kupovat nova GK /facepalm
-
jo tenkrat delat textovku to bylo hrooozne slozity*3* ... to i to html je dnes slozitejsi... asi tak to co delal fuka v mladi, dnes umi kazdej druhej zak ZS