Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Měl jsem z toho stejný pocit. Hlavně mi přišlo, že to není vůbec připravená přednáška, ale narychlo před akcí sepsaná změť historek naprosto bez ladu a skladu odvyprávěná, bez pointy, člověk na sekundu koukne jinam a najednou se mluví o něčem úplně jiném, celé v zásadě bez informační hodnoty. Jako jo, místy je Dan vtipný, ale měl jsem pocit, že tohle byla vývojářská konference, ne show. Za mne obrovské zklamání.
  • TheGGG
    Tédle české výslovnosti se zbavuje fakt blbě. Člověk může umět anglicky fakt perfektně, číst si jakkoliv složitý knížky, nebo poslouchat audiobooky, ale když začne mluvit je to děs běs.
  • TheGGG
    Todle si odpustím, ale jestli Vávroň dotlačí pořádnej soubojovej systém, který mi skutečně dá pocit že máchám s mečem a nepřítel mé rány aktivně odráží (namísto toho že schytává zásahy, nebo je v krytu v jedné neměné póze) móžná ho začnu brat vážně.
  • Třeba umí Zeman rusky. Chceš popírat ruštinu jako světový jazyk? Nebo němčinu? Pro vývojáře by měla být aj denním chlebem....
  • C-BEAM
    tento diel bol možno trochu bolestivý ale život bez bolesti nemá smysl.
  • Tak u vývojáře to lze ještě tolerovat.... ale politika samozřejmě ne. Takže nesrovnávat.
  • Baty a Bety = noční můra.
  • by si měl sednout k počítači a taky něčím přispět, než nás otravovat zbytečnými přednáškami.

Za to ty jsi nam tu prispel uzasnym moudrem. Urcite by se pro tebe neco taky neslo, s cim by sis vedel rady - treba utirat kravam zadky.
  • Tak teď si nejsem jistej kdo má brutálnější AJ, jestli Vávra nebo náš bodrý prezident Z@Man. Dlouhodobě se to opravdu nedá poslouchat.
  • Úplně o ničem... Navíc mají skluz, vydání hry je za dveřmi a za tím nic pořádnýho nemají. Pan Vávra, místními fanatiky označován za boha, by si měl sednout k počítači a taky něčím přispět, než nás otravovat zbytečnými přednáškami. Určitě by se tam pro něho něco našlo, s čím by si věděl rady. Nebo by aspoň mohl klukům, kteří odvádějí tu tvrdou prací na počítaci, kterou se chlubí Vávra, aspoň nosit občerstvení a vařit kafe...
  • blixa
    Ano.
  • ucho
    Náhodou to bylo slušné varování před tou simulací světa. S tím jsou vždy problémy. Nedá se to moc srovnávat s Morrowindem, kde je umělý a sterilní svět. Tam žádné problémy s časem nejsou, protože všechna NPC všude čekají a jsou tam prakticky pořád. Vávra chtěl hru pojat reálněji, jen holt narazil na problémy, kterým se většina vývojářů záměrně vyhýbá. Působí to amatérsky, protože je to vlastně trochu inovativní vývoj, chtějí to zkusit udělat jinak, než je zaběhnutá praxe. Pro nezkušené vývojáře to může být přínosné v tom, aby se zamysleli už na počátku, co je může čekat. Danova angličtina jde přežít, ty české titulky na youtubu jsou snad na divočejší úrovni :)
  • Od nekoho kdo anglicky mluvi jak muj 5tilety synovec? lol
  • Český Shafer...
  • celoush
    Dobrá přednáška podaná s nadhledem. Zaujala, i pobavila. Za mne dobrý.
  • on myslel to "najkrajsich"
  • taky dojem mas asi lebo hovori pravdu a narovinu..co je dnes rarita
  • wenceslaus
    Rozhodně bych neřekl, že řešení je nejdůležitější (i když by bylo fajn), zvláště když jde o nahlédnutí do vývoje a ne shrnutí po vydání.
    Ani si nemyslím, že by popisoval problémy známé z Morrovindu, kde NPC neměla tak propracovaný systém chování.
  • Z přednášky jsem dostal dojem, že hra (až za 10 let vyjde), bude šíleně zabugovaná a bude trvat další půlrok, než bude hratelná :) Ale jinak držím palce.
  • DA:I rozhodne neni hezka hra - v tom nejlepsim a nejkrasnejsim enginu dneska je vsechno jako z nalesteneho plastu. A animace postav nebudu vubec komentovat, magovo tancovani s tyci vykradene z DA2, zenske postavy stojici jako by mely v zadni casti pravitko a chuze Cassandry mi v jednom momente pripomela Osli ostrov ;-) Par let stary Zaklinac 2 mu dava na frak ve vsech smerech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit