Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • budou tam roční období a v zime napadne sníh? v stredoveku v zime byl sníh.
    0/10 to bude nejhorší rpg a vavra je namyšlenej egoista protože sníh mel i Skyrim
    • Hele, co kdyby jsi udelal jednou neco uzitecneho pro svou vlast a ukoncil svou existenci napr. skokem pod vlak. Zvysilo by se prumerne IQ naroda a usetrilo by se na davkach, protoze neni mozne, aby Tebe nekdo zamestnal.
      • Nerozčiluj se Samíku a raději běž řešit, co je a co není RPG, to je totiž otázka, která lidstvo trápí od nepaměti...
        • ...já to třeba řeším pořád, ale zatím sem nic nevyřesil, moc tomu totiž nerozumím.
          • Hele, rad si pockam na Kingdom come a pevne verim, ze tato hra bude RPG jak vysite. Narozdil od konzolovych akcnich arkad typu DS a Dragon Dogma, ktere neznalci nazyvaji RPG, aby konzolove deti mely cool pocit, ze i ony si mohou zahrat RPG, aniz by musely zapojit do procesu hrani tu sedou hmotu, kterou maji v hlave.
      • Proc te tak strasne rozciluje to, ze nejaky random anonym napsal neco na internetu? Myslis ze kritika nejake hry nebo developera je nejvetsi problem sveta? Byl jsi nekdy venku? Nebo ti je dvanact let?
        • Me to nerozciluje, jen konstatuji pravdu. A v Tvem pripade se jedna o velmi spatnou projekci. Ven se chystam prave ted, jdu si zahrat badminton. Tak cus dvanactko.
          • Konstatujes akorat ze jsi urazeny a ublizeny. *3*
            • Ty asi budes psycholog slunicko - jak dobre umis rozanalyzovat pocity lidi. *5*
              No, v praxi to radeji nezkousej, asi by ses neuzivil. Badas jsem vyhral, a pocit urazenosti nebo ublizenosti fakt nemam. Jediny pocit ktery mam, ze to s nasi civilizaci jde do ( ).( )
              Kdysi by prostacky poslali do lesa a tam by je sezral vlk. Ted se nam mnozi a svymi moudry zapleveluji diskuzi. A ne jenom ji.
  • Nema smysl se tady kasat, jak dobrym ze jsem to byl prorokem. Preci jen nejsem Vavra, ze. Samozrejme, ze mi je jako konzumentovi liti, ze se me prognozy naplnuji, ackoli rpg+ hracska obec zaziva nebyvale kvalitni zne (pillars, divinity, zaklinac, bloodborne, dark souls a mozna i nejake dalsi), coz je pro Paskvildom dalsi neprijemna situace, protoze konkurence je skutecne velmi velmi daleko. Ale abych to shrnul, nejde ani tak o to, ze vyvojari maji nejake problemy, kdyby je nemeli, bylo by to velmi podezrele. Problem je opet v postoji Dana Vavry, ktery, ac se pasuje do role vseznaleho a velezkuseneho guru, ve sve prednasce opet pusobi jako vykuleny prostacek, ktery ma na stredni skole pred spoluzaky prednasku o vyvoji sve skvele vymyslene videohry. Opet se prokazuje, ze nejvetsim skodicem Paskvildomu je prave Vavra, jeho naboptnale ego jiz proste musi projekt dotahnout za kazdou cenu. Zaroven ovsem je evidentni, ze chte nechte musi zacit osekavat slibene a evidentne nerealne sliby. Zfanatizovana ceska obec mu odpusti asi vsechno (kdyz jim nevadi absence deti ve hre - wtf), ale ve svete ceka ostuda nejen jeho, ale i nadejny tym (mozna i cesko jako takove, ale to vem cert, nastesti mame spoustu jinych schopnych tymu). Je to skoda, velky potencial, ale zustane nevyuzit a promarnen kvuli Vavrove megalomanstvi. Paskvildomu by nejvic prospela vymena lead designera, ale to spis pokvetou hrabe, nez aby se Vavra sbalil... Skoda
    • Já ti mohu říct jen tohle: https://www.youtube.com/watch?v=YJdE2zJPV6c
    • HOVnousku Hovnousku .tedy nekde sem slysel ze by se mel tolerovat kazdy nazor at je sebevic blbej ..ale ty ses teda fakt material *7* *1*
    • Vavra uz si te probira na fb :-D :-D
      • Ano, samozrejme o tom vim, neni to poprve, kdy Vávra můj příspěvek predhodil svým fanboyum. Facebook nemám a beztak nemá moc smysl tam reagovat na osobni invektivy a nepodlozene výpady vůči mně. Mohu donekonecna opakovat, ze proti Vavrovi osobne nic nemám, Skyrim a TES lore obecne já osobně nesnáším. Jenze Vávra sel s kuzi na trh, cpe se na vselijake prednasky o vyvoji her coby nejvetsi expert a slibuje nerealne prvky, proto se snažím působit jako dabluv advokat Vavrove kultu osobnosti, ktery tak rad kolem sebe pestuje, ac toho z herniho hlediska příliš nedokazal (mafia je nanejvys prumernou serii). Problemem paskvildomich fanboys je, ze zcela nekriticky prijimaji kazde Vavrovo osekani herniho systemu. Viz napriklad zminena otazka ohledne (ne)pritomnosti deti ve hre. Namisto opravneneho pozadavku hracu starteru na pritomnost deti v realisticke hre se ozyvaji hlasy, ze deti nejsou treba, ze i bez nich zustane hra realisticka. At uz ve finalni verzi deti budou nebo ne, i na tomto příkladě je videt, jak osemetne je naslouchat fanatickym priznivcum, kteri vam jako vyvojari sezerou proste vsechno. Kdyby Vavra dal jen na ne, tak s trochou nadsazky staci, kdyz vydá černou obrazovku s popisky "predstavte si ze vidite nesmirne realisticky podanou stredovekpu vesnici kypici zivotem...." a hraci budou nadseni. A to prece nikdo normalni nechce.
        • Blue.Shark
          Sorry, ale Vávra vede svůj projekt, a ač třeba jeho vystupování na někoho může působit namachrovaně, je to spíš rys jeho osobnosti v kombinaci s tím, že jako vedoucí projektu ví on nejlépe, co v něm chce mít a co ne.

Pokud jde o děti, osobně je mi naprosto buřt, jestli tam budou nebo ne. V kontextu realismu je to samozřejmě hloupé, v kontextu hratelnosti mi ale děti přijdou naprosto zbytečná součást, což se nedá říct o dalších prvcích jako třeba míchání lektvarů, šermování nebo cykly AI. Prostě bylo třeba udělat kompromis a odnesl to jeden z nejzbytečnějších prvků. Nemám s tím problém, zas taková rána to není.
      • Sranda je, že se mu tam začínají ozývat lidi, jak je možný, že tam ty děcka nebudou. *4* Že by "nenormální" lidi byli i jinde, než na Games.cz? Jsou všichni blázni? Je Kingdom Come letadlo? A co na to Jan Tleskač?

Dneska jsem se navíc dozvěděl, že ve hře nepůjde plavat, protože tam nikde nebude dost hluboká voda... Jářku... ale ne, raději nic neřku. *4*
  • Jsou v mount and blade vůbec děcka? Já myslím že ne. A to se můžete projít po městě, hradu i vesnici. A k tomu v MaB by to bylo 100x jednodušší udělat.
    • v ceskem stredovekem rpg Legie z roku 2009 od teamu Sudokop jsou nejake deti:)..jinak velice dobra jednochubka *3*
  • pro Jfffjjh:
    když urážíte lidi, tak se podepište statečný kritiku, jinak jste za hlupáka a sprosťáka.
    Můžete se pochlubit nějakým svým výtvorem? Rád bych ho zkritizoval...
    Radek Snopek
    radek.snopek@seznam.cz
    • Priznavam, jsem totalne neumelecka sragora bez napadu a umu, ktere trha zily, ze je za sprostaka a hlupaka :-D Jdu klecet do kouta, pac jsem ze vzteku nakopl televizi a rozmmlatil okno. Ale ty hlasy! Boze ty hlasy!!!
  • Poraďte mi prosím nějaké hry, kde lze zabíjet dětská NPC.
    Rád bych si je koupil a podpořil tvůrce, kteří se nesvazují dnešním hyperkorektním humanismem.

Pokud je ve hře zabíjení a nejsou tam děti, tak je to špatně. Pokud tam děti jsou a nejdou zabít, tak je to taky špatně. Ani jedno není reálné.
    • Tobě by chlapče hlavně prospělo proběhnout se dvakrát okolo bloku a pokud by to nestačilo, tak sehnat dobrýho psychologa, i když u tebe raději rovnou psychiatra.
    • Udělej si svoje vlastní děti a pokud i po tom budeš prahnout po hře, kde lze zabíjet děti, tak navštiv psychiatrickou léčebnu v Bohnicíh. Hry jsou od toho, aby bavili!!! A pokud tě tvé volnočasové aktivity bez zabíjení dětí nedokážou zabavit, tak máš k*rva problém...
      • Nebavilo by mě zabíjet děti. Ostatně, stejně jako mě ve hrách nebaví zabíjet zcela obecně naprosto kohokoliv - proto už hraju v podstatě jenom adventury typu Telltale a proto třeba nejnovější Bioshock považuju za kus lejna - s výborným příběhem, ale naprosto nesmyslným a nudným zabíjením všeho okolo.
        Jen nevidím jedinej rozdíl v tom, jestli ve hře zabiju chlapa, emzáka, ženskou, nebo děcko. Je to jen pár pitomejch textur a nemám sebemenší výčitky svědomí, že jsem je vymazal z operační paměti. Proč? Protože je to jenom pitomá hra a pokud má nějakej humanista potřebu mi tvrdit, že je špatný VE HŘE dělat tohle, nebo támhle to, tak mám zcela logicky potřebu mu ukázat, co si o jeho názoru myslím.
      • *bavily
    • Tak třeba takové Banished, tam když se ti rozjede hladomor tak to bere všechny mladý i starý, přemejšlim jestli šlo zabít děti v The Sims, sice se tam objevila baba ze sociálky ale tu šlo taky zazdít
    • Fallout...
  • Hezké
  • Nejhorší je že košťata jako ty jsou uplne mimo realitu a ještě se považujou za strašně moudrý a vzdělaný
    • Pro Hovnouska *14*
  • Na to,že dělají nové věci tak ty problémy se dali čekat. Jako u mafie. Jako u bethesda prvních her....to, že to nesekaji jako ubi ac je snad jasné. Tam dělají stejné hry dokola a pak to jde jinak. Když dělali první ac, také to bylo problematické. Jen to veřejnost neviděla jako zde. Stejně to má starcizen

Ze, tam nejsou děti je blby a snad budou v dalším aktu.

Není to sandbox kde je nějaký příběh jako u skyrymu a posledního dragon age...tak co zde chcete stavět dům a další divnosti.

Jestli to na games nedostane maximální hodnocení, tak to bude konec internetu.
  • Takže Pane Vávra.Já čekám dokonalou hru se vším všudy s wc a dokonce pokud bych hrál za ženskou postavu tak ze simulací menstruace.Keců a kritik sem od vás už slyšel dost.Tak teď je to na vás.
    • Panebože, kr*ténů jako ty už je v českejch diskuzích fakt příliš. Od kdy, kdokoli na světě nemá právo kritizovat nějakou hru? To je ten Skyrim nějak posvátnej nebo co? A za druhý, to je to co si myslíš že má bejt, proč až jeho hra vyjde, musí bejt dokonalá bez jakýchkoli chyb, i těch za který kritizoval Skyrim?
      I kdyby tam ty chyby měl, absolutně ho ospravedlňuje to, že on dělá RPG první, ale Bethesda jich dělala už hafo.
    • Jo a ještě my tu prosím nepište že když jsem tak chytrej tak si tu hru mám udělat sám.To neumím umím něco jiného a nežiju jen s toho že jsem onehdá udělal něco dobře.Když něco udělám tak to prostě udělám,ale hlavně nekritizuji práci druhých.Protože jsem spoustu věcí a toho si jsem vědom moc dobře neudělal.HOWG
      • Před pár dny Warhorse avizovali, že hledají lidi, kterým naskenují tváře pro NPC. Mohl ses přihlásit o roli dobrosrdečného šaška Bam-Bama na dvoře krále Václava...
        • No, snad aspon naskenuji i lidi z kickstarteru :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit