Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 8/10 je tak akorát pro Witchera 3, pak už by % nevycházely ostatní díly. Witcher 3 tedy 8/10, Witcher 2 8,5/10, Witcher 9/10. Witcher 3 samozřejmě kdyby byl kratší jako dvojka a měl jenom první dvě lokace + Novigrad a příběh nebyl tak rozvařený a držel lépe pohromadě jako ve dvojce, tak taky v klidu atakuje 9/10. Dvojka nejlepší story, trojka zábavné questy a slušný combat, jednička parádní atmosféra a slušný RPG systém.
  • Jo, Vávra ten chlap je nečitelný. Jednou ti totálně zhejtuje Thiefa a vychválí Metal Gear Solid. Pak dá do topky Order 1866, pak napíše +- pravdivý ale dost přepálený článek o Skyrimu. No, osobně mu fandím samozřejmě. Je to Čech doprdele práce, tak ať se mu zadaří.
  • Jack1947
    Když už technika jede tak holt se to natočit moc nepovede... ale jinak dobrý *4*
  • Při té scéně, kdy se jde Henry koupat v brnění a Dan tam vysvětluje, že museli natočit alternativní verzi, se mi vybavila mise z Mafie 2, kde jdete kanálem k jatkám a vytečou na vás výkaly. Tam se mi líbily alternativní dialogy, reakce kolemjdoucích a cutscéna podle toho, jestli jste se posléze převlékli nebo ne :-) Tyto detaily mám fakt rád
  • Jack1947
    GAMESCZ to nevíš ? bude to simulátor herního redaktora včetně webu *5*
  • Games.cz dělají hru? Jakou? *7*
  • a predstav si, ze delaj hru to bude fakt spatny, kdyz ani neumej udelat video z prezentace.... epic fail coming...
  • Dan má znalostí hodně. Ani se mu nediví, že ho tolik věcí z ostatních her irituje, když má tak velký přehled. Držím mu palce. Konečně pořádná česká hra!
  • Paulcz
    Hm, posmívat se někomu, že mu něco nevyjde je trošku ubohý, to spíš nezávidím těm lidem jejich myšlenkový pochody.
  • tak já zas Vávru tak nesleduju, takže nevím jak se dívá na Witchera 3. Ale podle všeho s ním mám dost podobné názory na hry. Já bych dal W3 85/100 - kritizuju příběh, vývoj postavy, loot, výplň světa. W1 i W2 mi přišly lepší.
  • Paul_cz
    Doufám že jo. Já se u tý přednášky, stejně jako u tý Viktorovy, skvěle bavil.
  • Paul_cz
    Witchera kritizoval taky úplně bez obalu, co si pamatuju jeden podcast. Ale protože je furt super, tak by mu prej dal 8. Krev a Víno se mu ale líbilo o dost víc, co si pamatuju z twitteru.
  • Já uspěšné hry taky kritizuju a vůbec to neznamá, že umím udělat lepší. To přece není podmínka, ne? Vávra má alespoň tu páteř, že jde s kůží na trh, takže zaslouží obdiv už jen za odvahu. Navíc co jsem od něho četl za kritiky - na Oblivion, Fallout 3 atd - tak s ním souhlasím. Jeho problém je spíš v tom, že to podává dost provokativně. U Witchera 3 už si raději dával pozor a moc nekritizoval :-) Každopádně až svou hru vydá, tak musí taky počítat s kritikou. Nezbývá než si přát, aby hra byla úspěšná a zábavná, protože jen pak je šance, že budou třeba pokračování. Her z českého prostředí a české historie není právě moc.
  • pri ich neschopnosti mozes byt rad ze tam nenabehol screensaver ako pri Bocanovi, alebo ze tam je vobec zvuk
  • no. vrati sa mu to v diskusiach games :D och boze. co len bude robit
  • Pokud KDC nebude fakt dobrý, tak to Danovi nezávidím, protože všechna jeho kritika úspěšných her se mu vrátí desetinásobně jako backfire.Aby to nebyl Peter Molyneux story Vol. 2.
  • V klidu kývám hlavou usmívám se a počkám si na jejich výsledná produkt. *3* *3*
  • Wlad
    Hlavne obrazovka nemala byt branna kamerou ale mal to byt vystup rovno z pc alebo video mixu. Teraz je tam ten luster....
  • Krescz
    jsem jediný komu ty přednášky přijdou jako ztráta času? radši ať dodělají tu hru *7*
  • Přesně. Koho zajímá co tam dělá přednášející? Hlavní je zvuk a slajdy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit