Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No podle minusu ktere jsem dostal nize soudim, ze vetsina hracu cutsceny potrebuje. Ja si taky myslim, ze svoje misto v pribehovem RPG maji, je potreba vysvetlujici prvky pro kontinuitu a logiku deje. Jenomze za timto ucelem postaci cutsceny nepresahujici 1 minutu. Tri hodiny celkoveho casu spise napovidaji ze ty sceny budou podstatne delsi. Tak aby to nebyla jenom zbytecna dialogova vata.
  • Tak pokud Dan dodrží to, že v jeho hře nebude nic z toho co se mu na jiných hrách nelíbí.Bude to něco jiného a snad to bude i zábavné.Ale jak říkám ukázaná platí.A jejich tempo zatím ukazuje, že to jen tak brzo to nebude.
  • Tak nemel a pusť si to
  • vždyť tě nikdo nenutí to hrát. Zahraj si svého Witchera 3 (simulátor lovu otazníčků) a toto přenech těm, kterým to víc sedne.
  • Hra nebude mat magiu, drakov, zazracne prstene, runy. Ziadne fantasy ala Skyrim, Witcher 3, bombasticke efekty, prisery, lokacie. Fajn - realisticky stredovek. O com vsak bude herne stranka, je mavanie mecom v tejto hre o tolko prenikavo zabavnejsie ako v inych hrach, nech to dokaze, nic tomu zatial nenasvedcuje. Je jazda na koni lepsia, ina, ovela zabavnejsia ako v takom Witcher 3. Iba sa zasmejem.

Cas bezi, Vavra blekota a hra skonci ako simulator chodenie po peknej travicke, v lese a medzi drevenymi chajdami a ani to nemusi platit ak to odlozi na rok 2019+, vsak.
  • Llour
    I kdyby byl na 2000. místě ve světě, pořád je to výkon vzhledem k otmu, že je nás 7 miliard. I hráč, co je v žebříčku ATP na 450. místě je naprostá špička vzhledem k celkové základně.
  • Mart9
    Já jsem hrál tehdy novou Mafii tak, že jsem cutscény přeskakoval a až teprve při druhém zahrání, kdy jsem na ně koukal, jsem si ji užil na maximum a pochopil, o co tam šlo. Předpokládám, že u příběhového RPG budou stejně důležité.

Pro mě není důležité, aby šly přeskočit, ale aby šly třeba v polovině stopnout, abych je naopak tím ESC neukončil, jen stopnul.
  • vyborne video o animaci do nove hry https://www.youtube.com/watch?v=gFhzVtHwJjA
  • jamar28
    Kdy se pasoval do role nedotknutelného a nejlepšího?
  • mam to stejne jako ten podemnou proto co se tyce cut scen mam jen dva dotazy:
    1. pujdou lehce preskocit vetsinou si chci hru hrat a ne se koukat na film... ? a stim se poji i druhy dotaz 2. mate tam pocitadlo preskoceni cut scen, ktere by vam posilalo data jak to hraci hraji? Kdyz je s tim tolik prace tak aby jste az za 20 let budete delat druhy dil nedelali neco zbytecne... popravde kdybych si mel vybrat jestli chci ve hre 2 hodiny cut scen nebo 20 questu navic moje volba by byla jasna *3*
  • Ale Vávra není špičkovej developer... V tom je ten rozdíl. Jen sebestředně mele a mele. Chápu, že je těžký si přiznat, že našinec není nejlepší, v porovnání se světem hraje ale někde v zádu až pátý housle. Ono by to ani nevadilo, hra nevypadá zle, on se ovšem pasuje do role nedotknutelného, nejlepšího... K smíchu.
  • Llour
    Většina špičkových tenistů, fotbalistů, manažerů...jsou narcisové a egoisté. Vlastnosti, které v běžném životě zrovna nevyhledáváme jsou často v určitých profesích na určité úrovni nezbytné. *4*
  • Nevim jestli se role cutscen ve hrach zbytecne neprecenuje. Vavra je predevsim tvurce pribehu a chapu jeho enormni snahu ten pribeh precizne prezentovat, dodat tomu filmovy kabat ktery ma hrace vmanipulovat do scenare aby prozival to, co autor hlavni postave naordinoval. A beru i to ze jsou hraci, kteri teto manipulaci radi podlehnou a cutsceny si beze zbytku vychutnavaji. Ale je jich skutecne vetsina? Napriklad pro mne jsou cut sceny mistama vhodny predel pro vydechnuti, bohuzel je to ale mnohem casteji zbytecne natahovana otravna pruda, kterou napoprve absolvuji jenom proto aby mi neunikla nejaka dulezita informace pro dej. Ale treba jsem divnej a muj nazor je nazorem titerne mensiny. *3*
  • flash789
    Tak kdyz uz nic, tak se aspon Dan zdokonalil v anglictine, vsechno zle je na neco dobre. *1*
  • Fordzy
    Proto se to dělá tak, že je postava schovaná za něčím a vidíš jen její hlavu, nebo svlékání proběhne mimo záběr. :) Např https://youtu.be/Xqi6v5tDhvI?t=85
  • Udělat animaci svlékání ve hře, kde můžeš mít stovky různých kombinací oblečení a zbroje na sobě, by asi bylo dost obtížné
  • Promiň, asi nechápeš, že nejdůležitější ze všeho je božský Vávra. Tohle video je o něm. Doufám, že výsledná hra bude o hře.
  • Fordzy
    Detaily to jsou pěkné, ale podle Danova výkladu mi přijde jako by je vůbec nenapadlo vložit svlékání přímo do cutscény. Tak to bylo udělané v Zaklínači 3. Geralt než vlezl do vany, tak se předtím automaticky svlékl a hráč to nemohl ovlivnit. Je pěkné, že v KC bude větší interaktivita, ale je to jistě spousta zbytečné práce navíc.
  • Asi Danova zatím nejlepší GDS přednáška - chvástavosti (relativně) ubylo, užitečných informací přibylo. BTW dostane Miloš kopii zdarma?
  • Ještě tak 5-10 let budeme číst o tom jak se dělá Kingdome Come až ta hra zestárne tak, že to nikdo nekoupí. Chápu, že chcete vychytat mouchy, ale aby Vám nedošly chechtáky... Osobně jsem si to video ani nepustil, když vím, že další roky se bude o tom ještě psát a mluvit než to konečně s ohňostroji nad Prahou vyjde. Bojim se, že to budete ladit tak, že to bude spíš trenažér šermování než hra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit