Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tvl. kdo hrál betu tak má sakra tušení jak budou questy vypadat! A je to ok! Tak tady nehusti, o čem víš velký kulový! Hrál jsi alfu, betu?
  • jamar28
    O herní stránce se toho napsala kila. Co tě zajímá? Hlavní příběh? Vedlejší questy? Boj? Ovládání? Nějak nechápu, co myslíš tím, že je herní stránka KC tabu.
  • hrál, viděl, četl, nepřesvědčilo
  • Toho stbáka si prosím odjebať nazpet *1* *15*
  • Ty mas spis problem s Vavrou, v cem a jestli je hra vyjimecna se dozvis treba az z recenze az hra vyjde.
  • Ono je prostě něco jiného se dívat na rpg/adventuru (má to být částečně i taková středověká detektivka) a hrát to. Prostě jako divák nepřemyšlíš nad tím co udělat dál a pod. ...

Pro mě je z bety nezapomenutelnej quest, kdy člověk šel po vesnici a tam potkal brečícího týpka co sedí před barákem. Včera se ožral, ztratil klíče, nic si nepamatuje, do toho ho jebe žena a on obviňuje kamoša že mu ty klíče vzal .:D ... Nebudu spoilerovat, jen napíšu že vyústění bylo hodně fun a úplně jinak než si člověk na začátku.

Tohle prostě není hra seber a dones. Zabij 10 vlků, vyčisti tamtu oblast. Tahle hra je úplně jinde.

Ale prostě si to člověk musí zahrát. Z videí to nelze hodnotit. *7*
  • Bude ve hře možné ustřelit protivníkovi lukem péro? A bude možné sebrat výkaly z wc, když ho npc používají?
  • Mam betu, vidim videa, citam nazory, mam i7+1070, vidim to cele blede, vidim, mam, hram ine hry s FPS sermovanim a vidim to stale blede a bledsie, vavra ma toho casu herne prd vo vetre.

Hrajem hry dlhsie ako 35 rokov.
  • No zatím kromě Mafie nepředvedl nic... Chápu, že vám, fanboyům, to stačí. Mě ne. Vždyť si z něj všichni dělají prdel, včetně fake účtů na twitteru. Mě přijde nejvíc komické, že si dovoluje kritizovat se svým portfoliém ostatní tvůrce hry. Hanbou bych se propad. *6*
  • Akekolvek gameplay cast vavrovej hry vyvolava na nasich tvarach jeden velky otaznik a ziadne svetlo na konci tunela nevidiet.

Pod hernym "jadrovym" fundamentom sa nerozumie odklikavanie hlupuckych dialogov, chodenie okolo slepic na dvore, prevazanie zadku na koni po statickej krajine a insitny scenar s hodinami animacie.

Hra je od slova hrat sa, byt zaujaty hranim /nie cumenim na textury alebo travu ohybajucu sa vo vetre/, chytlavost hernej stranky.
  • Co nestojí za nice? ... viděl jsi to pouze na joutube, nebo jsi hrál betu? ....Máš na to výkonej stroj? ..nemyslím I3 a gtx960.
  • Spam.

Vase nekriticke posty su SPAM. Ja sa jasne, opakovane a kriticky pytam v com je vlastne HRA tejto HRY. Hlavne po tom ako vavra pali vsetky mosty, "vsetky hry su spatne, mmkay" a jeho HRA je ta prava HRA.

Takze. V com je KVALITA hernej stranky tejto HRY, lebo fora, videa a dojmy beta hracov hovoria o tom, ze vlastne nieto o com hovorit.
  • Nebudu se bavit o herni strance neceho co je nekde v early bete, je mi uplne jedno kdo na co dava svoje penize...Vavra at si svoji hru vytvari jak uzna za vhodne a az bude hotova, tak pokud bude dobra tak si ji zahraju, pokud nebude, tak si ji nezahraju. Prachy jsem na ni nedal, koncept hry se mi libi. To je tak vse, nechapu tvoji motivaci spamovat forum o tom ja nejaka pocitacova hra bude na ho&no.

Meciarovi zdar.
  • Máš pravdu, sice bude ve hře 80 questů, ale ty poznáš hned z prvního zabugovanýho questu, že tam bude velké herné nic.
    Nedávno jsem se chtěl konečně podívat na trilogii pána prstenů ,když o tom všichni tak básní, ale po pěti minutách jsem to vypnul. Nějaká elfka tam pořád nudně žvanila a hned mi bylo jasný že i těch zbývajících 9 hodin trilogie bude jedno velké filmové nic...
  • Naivni hlupaci a snilkovia !! si kupili za vlastne SVOJU viziu vysnivanej stredovekej hry, to nema NIC spolocne s tym co tu vavra ukazuje. Konecne sa bavte seriozne o HERNEJ stranke.

Rovnako ako si 40% zvolilo fica a cechy nadsene adoruju estebaka s opilcom na cele statu.

Dojmy a pojmy, mile deti.
  • no a co ?
  • GGG se ani na foru nepochlubil, že dělal casting do Warhorsu *1*
  • Uzkostlivo strazia to velke herne nic co tam maju.

https://www.youtube.com/watch?v=jlaY3Ao-eqg

Velmi uzkostlivo, priam uzkostne-panicky.
  • V podstatě každým příspěvkem potvrzuješ, že nemáš nejmenší tušení(stejně jako my ostatní) jaký bude obsah a kvalita questů, protože si to warhorse úzkostlivě střeží, ale si pevně přesvědčenej, že to bude nudná chodička po lese...
  • Slovami praotca cecha - kingdom herne ukazuje velky kulovy. Nestoji to za rec a ani sa o tom radsej nehovori, stredoveka hra s mecom, stitom, brnenim, konami, dobijanim hradov, horucou smolou a podobnymi blbostami, mozem pokracovat aj hodinu.

Ale pre istotu sa o nicom nehovori, hlavne nikto na internete nevrieska vo vytrzeni /mimo velkohubeho vavru/ ake uzasne veci tam robil, akym bajecne hratelnym sposobom.

De nada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit