Geralta si v seriálu od Netflixu zahraje Henry Cavill
-
Tak myslím, že pokud člověk není uplně vypatlanej, tak dokáže rozeznat, co jsou fakta a co subjektivní názor. A už vůbec se je nebude "učit", jen tím, že něco přečte.
Tahle stránka, ostatně jako celá herní žurnalistika, začala převážně jakožto recenze, který obecně (a obzvlášť co se týče her) jsou z velký části subjektivní, protože hra, stejně jako jakýkoliv jiný umělecké dílo, nejde vždycky dostatečně zhodnotit jen podle faktických informací a subjektivní názor a dojem autora pak hrajou důležitou roli. Jinak by se recenze na cokoliv asi naprosto shodovali, co? Nemluvě o tom, že číst suchou recenzi, které jen vyjmenuje fíčrs, který hra nabízí, herní čas a jak kvalitní je grafika, se nikomu číst nechce. Když tohle vezmu v potaz, tak mi přijde naivní sem přicházet a čekat, že přesně tyhle suchý fakta ti naservírujou, přestože to tak nikdy nedělali.
-
Solomon Short preci... Neumis cist?
-
A ty seš kdo?
-
Pamatuji doby kdy jste vy dva byli vtipni. Ale kdeze ty lonske snehy jsou...
-
To me taky nastvalo...
-
podle knih určitě jo :) to však neznamená, že nepřitahuje ženy
-
nevím co všichni mají s těma vousama, vousy měl v knize Geralt hlavně když byl v Brokilonu a léčil se, ano, pak je tu ta hra
-
ošklivý určitě být nemá
-
Nechci do každé role Toma Hardyho a jako režiséra Nolana. I když Nolanova Lolita s Tomem Hardym jako představitelkou hlavní ženské role, to by bylo něco...
-
Cavill je ok. Ale kam sakra zmizel Tomasz Baginski? Měl přece režírovat minimálně jednu epizodu.
-
Je moc pěkný, že ty seš rád, ale já rád nejsem. Chci čistou informaci. Nechci se "učit" autorův vkus, nechci se učit autora "odečítat" z článku, abych se dostal zpátky k čisté informaci. Tohle má autor udělat sám dřív, než zmáčkne první klávesu. Vyměníme zpravodajství za tyhle blogísky a za chvíli budeme muset zpátky k primárním zdrojům, protože už nepůjde poznat, kde končí původní informace a začíná dojmíček, ať už přiznaný, nebo nedbale neodfiltrovaný autorem. Ono by to celé šlo zařadit do širšího kontextu toho, co se děje v informační společnosti, jak se předávají informace atd. apod.; nechám to sociologům, nemám na to čas a chuť. Ale neprotestuju proti tomuhle trendu jen tak z nějaké libůstky nebo proto, že mě baví někoho trápit. Myslím, že je to docela vážná věc.
-
Tak to už aby začal chlapec běhat a nežrat, protože Geralt má být vysoký, hubený, ošklivý a zjizvený. Žádnej superman, ze kterýho se holky pos*rou :D To je fuk, horší něž pupkatý čtyřicátník jako Dandelion z původního seroše to nebude.
-
jezis, miluju lidi co chtej do kazdy role Toma Hardyho a jako rezisera Nolana
-
Asi stejná jako to, že někoho nakonec zajímá i to, co si myslí Šárka, jářku shocking dojmíčku.
-
Ok. Čistě zpravodajských stránek ale bohužel v Čechách nejspíš moc nenajdeš. Tím pádem to budeš muset filtrovat v hlavě nebo zabrousit do světa.
-
Ale no tak, tohle je přeci na úrovni základní školy 😉 Co je na tom špatného, že autor vyjádřil svůj názor? Já souhlasím s tím co napsal Mickey výše - rozhodně lepší než strohé informace, pravděpodobně 1:1 ještě se špatným překladem (zdravím BraveMana) Naopak, já jsme rád když k tomu autor vyjádří svůj názor, jinak bych sem nechodil a nekupoval Level, protože je to podle mě skoro všude, obzvlášť u "starších" autorů. Články od Pavla, Lukáše, Blixy poznám po několika větách. U mě tomu kraluje Michal "EverythingWolf" Rybka. A s autory samozřejmě můžu nesouhlasit, ale tak napíšu s čím nesouhlasím a proč, jelikož výkřik do tmy "a koho to zajímá" mi přijde padlý na hlavu.
-
Naštěstí většina článků tady tím ještě netrpí. Ale je to trend, který je zjevný, a dokud budu moct, tak si na něj budu stěžovat, protože na reklamy koukám jako ostatní a svoje si k tomu říct zkrátka můžu. :)
Na zpravodajství osobně nevidím vůbec nic špatného. Chci si číst nové informace o hrách, které dál můžu zužitkovat. Nechci si číst informace o autorech článků, kteří jsou mi lhostejní a jejichž subjektivní dojmíčky jsou mi k ničemu.
-
Sem prosím reagujte vy, kteří věříte, že Henry Cavill četl Sapkowského knihy a několikrát dohrál Zaklínače. Předem děkuji za zábavné počtení.
-
Jářku, vypadá to, že zajímají. To je docela blamáž, že... :)
-
Srovnáváš nesrovnatelné.