Geralta si v seriálu od Netflixu zahraje Henry Cavill
-
Problém je v tom, že redakce Games.cz si místní novinářský pot a slzy představuje docela jinak než ty. Ty to vnímáš jako zpravodajství - raport o událostech, oni jako publicistiku - tedy zprávy/komentáře v jednom. Tuhle výtku tak můžeš psát na pokračování pod jakýkoliv místní článek.
Je fakt, že mě to občas taky štve, jindy ale uznávám, že prostý překlad zdroje nebo tiskovky by byl moc suchý a nějaký ten názor mi minimálně nevadí.
-
Vzhledově to problém nebude. Maskéři se postarají o to, aby se Geraltovi aspoň podobal. S tím hlasem je to horší. Na to jaká je to hora, tak ho má jak konipásek.
-
Mě osobně tam taky moc nesedí, představoval bych si tam rozhodně někoho kdo není takovej fešák 😅 Ale např. Vigga Mortenesna jsem před LoTRrem taky považoval za hezounka a jako Aragorn byl výbornej.
-
Když si budu vycházet z tvýho prvního sloupce, tak nechápu proč se vůbec obtěžuješ psaním, protože tvoje plky definitivně nikoho nezajímají 🤔
-
Tak jsem se zkusmo zeptal pár lidí na ulici, jestli někoho zajímá, co by si osobně Šárka představovala - a nezajímá. Shocking.
Ale k věci. Poté, co jsem viděl Taboo, by se mi v té roli líbil Tom Hardy, ale Henry Cavill je dobrej herec a řekl bych, že na jeho výkonu to neshoří. To spíš na scénáři...