Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mechwarrior_bw
    gratulujem k fantastickému poznatku ... otázka ale znie prečo to v minulosti išlo a dnes už nie.
  • bro
  • ales.smutny
    Hmm, tohle mi skoro příjde jako ta nejlehčí, podle počtu zásahů, které vydrží, než se mu vůbec začne zatmívat obraz. Ale ruku do ohně za to nedám, já tyhle pasáže prošel plížením a potichu...:) Ale jak říkám, vydrží toho podezřele hodně, já už při takové náloži ležel :)
  • A možnáí právě proto je to 3rd person akce *3*
  • Jsem jedinej komu v recenzích chybí screenshoty přímo ze hry ? Třeba takový, který by se vázaly k textu ?
  • Mechwarrior_bw
    ja ti neviem, táto séria sa postupne s každým dielom už tak moc odklonila od pôvodnej myšlienky, že jej dnešná fanúškovská základna vyzerá úplne inak a má skôr bližšie k hrám typu MW ... takže imho páčiť sa im to určite bude *3*
  • btw nevite proč musí byt v konzolovkach pres pul obrazovky zada vaseho avatara? jeste navic v strilecce. alespon bych to dal jako možnost se prepnou do fps *7*
  • Mechwarrior_bw
    veteran : http://goo.gl/VY9nk *1*
  • ales.smutny
    Hrál jsem to klasicky na normal (no, tady je Veteran myslím), jako všechny recenzované hry. Online pro kampaň není třeba být, tedy alespoň co vím, přiznám se, že odpojovat WiFinu mne kvůli tomu nenapadlo :) Ale tohle DRM by nemělo pro konzole moc smyslu.
  • Cypri
    Díky. A s jakou obtížností byla hrána vůbec hra když se recenzovalo?
    Já totiž vím, že normal obtížnosti jsou u multiplatformových her na PC až moc lehký. Asi je to daný tím že s myškou má prostě člověk lepší reakční dobu. Zatím mě to láká. Je nutnost tam být stále online i když chci hrát singl? To jsou taky věci co mě zajímají.
    Jinak teda díky.
  • ales.smutny
    Jojo, jsou, tradičně tři.
  • Mám takový tušení, že zrovna fanoušci série z toho moc nadšený nebudou...
  • Cypri
    Nevim jestli jsem to v článku přehlédl, ale jsou na výběr obtížnosti prosim?
  • Cosi
    První Ghost Recon Adwance Warfighter jsem bohužel nedohrál, v mém případě fungovala komunikace tak na půl. Některé příkazy vojáci splnili, ale třeba na příkaz k přesunu na místo, při pohledu z vlastních očí, voják vůbec nereagoval. Při použití mapy ano, ale na delší vzdálenost se rozhodl jít opakovaně oklikou a tudíž územím plným vojáků. Zkoušel jsem to nainstalovat i u kamarádova PC a zkusit to po Lance. Jemu v singlu fungovalo všechno, ale mě i po opakované reinstalaci ne. A to jsem měl opachovanou hru z Levelu, a podle názorů na fórech jsem nebyl jediný. Což neznamená, že pokud hra vyjde a já budu mít peníz, rád si jí po této recenzi koupím. (Nebo až bude ve slevě)

Ta: "synchronní střelba, při níž nacvakáte cíle a pak se třemi kolegy sundáte čtyři protivníky jedinou salvou." Byla už používána u R6: Las Vegas, a fungovala ta, taky parádně. Tam mi mimochodem vše fungovalo jak mělo.
  • Ringwraith
    Tak než to vyjde si dáš nějaký matche v CoDu a jsi ok, ne?
  • must have. bez debaty. kdo není fanouek serie at tahne nekam *3* už se nemuzu dockat az to vyjde na pc
  • cool story
  • Hmm..váham, veľmi váham, videl som pár video recenzií a popozeral som si pár gameplay videí , no stále nie som presvedčený či si to predobjednať pre PC...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit