Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdy to má vyjít na kompa??
  • mínus ?
  • Já dohrál nedávno první Commandos, všech 20 misí. Kdo tohle může dneska říct? Chytlo mě to jako dlouho nic...
  • Trašně se těším, až to vyjde na PC. Vždyť i v Bad Company 2 jsem běhal s poloautomatickou puškou a vyzobával nepřátele... Hry, které mají prvky taktiky, ale nepřehání to, teď naprosto chybí, reprezentuje je snad jen nový Rainbow Six - a to je přesně to, co od Future Soldier očekávám. Pocit, že umřít můžu za každým rohem, možnost řešit přestřelky i potichu a Chytré parťáky, co nemusím vodit za ručičku. Chápu, že oddané fanoušky a taktiky tahle hra zklame, ale pro mě jednoznačně posun kupředu.
  • Pretože v tej dobe neboli majoritnou časťou hráčov vyžraní leniví tlstoprdi, ktorým sa nechce pri hre trochu snažiť, či nebodaj premýšlať *15*
  • ales.smutny
    Je napsan i support PS Move, ale bude to asi stejne uzitecne :)
  • ales.smutny
    No to prave neni predscriptovane. Oni musi v kazdem momentu reagovat na zmeny situace hracem. Na to kudy jdu ja, koho jsem zameril, komu jsem dal za cil ktereho protivnika, jestli lezim na zemi a chcipu...:)

Jednu sekvenci jsem hral trikrat a pokazde AI vzala jiny pristup, jednou me prijemne prekvapila, ze na vzdaleny cil vylezl vojak skrz dum do okna, dalsi obesel budovu a cekal. Jednu lajnu nemaji, je videt, jak ma program k dipozici spoustu reakci.
  • ešte by som doplnil.. nemotajú sa ti pre chlavňou, dokážu efektívne pomáhať a oživovať ak to schytáš..a pozície si nájdu fakt vždy dobré *3* takže neriešiš kde ich poslať...
  • Díky za reakci :) Určitě by to nebylo na škodu, screeny přímo ze hra mají mnohem větší vypovídací hodnotu než reklamní obrázky...
  • sleepless
    Ani jedno zatim nemame, natipane screenshoty jsou u PC recenzi vzdy, pokud se nevyskytne nejaky problem mezi hrou a programem.
  • To problém není, je na to jak software tak hardware
  • Problém bude asi spíš se snímáním screenů na konzoli...
  • BoB.2
    už se těším až to vyjde na PC mam rad pěkný plíženíčko a přepadávání ze zálohy............
  • Ten problem tu vidavat castejsie.. a popravde mam casto pochybnosti ze tu hru autor vobec hral ked tam su same trailer a ine screenshots....
  • ak chce niekto prejst somnou kampan v coope na ELITE obtiaznosti pripadne Guerilla mod a klasicky multak , tak si ma pridajte na XBOX LIVE moj nick paganSVK
    mam malo friendov co maju tuto super hru
  • Keyz
    Je zase pravda,že kdyby měl člověk soudil podle Jack O'Hary tak by dnes nemohl hrát nic :)
  • Keyz
    Je fakt,že po dohraní Rainbow six, Raven shield a Rogue Spear jsem si řekl "Dohrál jsem to" a oddechl jsem si jak to bylo HC. Demence spolubojovníků byla obrovská a plánování všeho naprosto vyčerpávající.
    Ale prostě dohrál jsem to!Kdo to může dnes tvrdit? :)
  • lol, to vyzerá fakt otrasne :D
  • haha, vidím že si pamätáš staré dobré commandos :)
    no neviem či sa oplatí investovať, lebo momentálne idem kupovať zberateľskú max payne 3 spolu s rockstar pass, asi zainvestujem aj do battlefield premium a tým pádom mi chechtáky na túto hru asi neostanú , no každopádne dám tomu čas a uvidíme :)
  • A ted Vás všechny na****
    GR je šunt, já jdu znova instalovat Rainbow six, Raven shield. Na grafiku házím bobek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit