Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Ale jen Sk... skoro. *4*
  • Trol.diskuzni
    Všichni víme = na jedné diskuzi sis to sám pro sebe prohlásil a bereš to za všeobecnou pravdu? *3*
  • Je vtipné jak spolubojovnící hazí granát do místnosti.Přijde ke dveřím,otevře dveře,podívá se jesti tam opravdu je terorista a hodi tam granát.Pak kouká jeste ten granát opravdu bouche a následne tam vběhne :)
  • Všichni už dávno víme, že za posledních 5 let hraješ jen Diablo II a FIFu 12, tak proč se ptáš na CoD? *7*
  • A to, že si několikrát dohrál FC, HL a Fear, z tebe jako dělá odborníka na umělou inteligenci ve hrách? Nebo co si tím chtěl říct? *7*
  • Obávám se,že budeš šetřit dlouho :(
  • tragické *1* čekal jsem to ještě než jsem si to našel
  • Mechwarrior_bw
    neviem prečo ten tón, nikde nepíšem, že je tá hra blbosť alebo že môj názor je jediný správny ... takže klídek *3*
  • Skoro všechno je lepší než CoD :-)
  • Tak podle mě hodnocení nemá být založené na předchozích dílech. A Cod také dostává vysoké známky, oproti němu je Future Soldier úplná taktická pastva. Já chápu tvoje zklamání z úbytku taktiky, ale zase nevidím žádný důvod, proč by ta hra neměla osmičku dostat.
  • Mechwarrior_bw
    autosugescia je potvora :)
  • Mechwarrior_bw
    si pozri kto dnes vlastní práva na SWAT... možno ťa chuť prejde.
  • Nechapu jak nekdo tomuto vyplodu muze dat 8... Pokud je clovek soudny a hral predchozi dily, hlavne jednicku, tak tato hra ma jen stejny nazev nic vic... Taktika nulova, grafika par let dozadu (takze priserna) a mozna se to dobre hraje kdyz od toho clovek nic neocekava... Pro prehled si staci zahrat prvni misi v jednicce a pochopite o cem mluvim... Moje hodnoceni za znehodnoceni znacky max 3-4/10
  • ales.smutny
    "alebo si AI dokáže sama vyhladávať pozície a sama reagovať na vzniknuté situácie, napr. tým že bude svojvolne meniť možné pozície v rôznych časových intervaloch podla pozícií protivníka a vždy to vyzerá inak"

A o tomhle mluvím ;)
  • ok...hral si to už?a nikto ťa tu nepoučuje, to sa práveže ty tu snažíš silou mocou presadiť svoj názor, samozrejme z tvojho pohľadu ten jediný správny a najlepší, že ta hra je blbosť lebo som to videl na youtube /ak si to hral tak sorry, názor ti neberiem/ tiež už mám niečo odohraté, takže mi tiež nemusíš vysvetľovať ako funguje AI a najmä v posledných hrách ako CD:MW A BF..a ani v takom GR:AW *3* ..už vážne end..je to stále dookola, niekomu sa páči niekomu nie *3*
  • Trol.diskuzni
    To jsem potřeboval slyšet, alespoň ušetřím peníze. *4* Letos se šetří velmi dobře, neboť vycházejí v podstatě jen samé propadáky či slabé odvary - za všechny ME 3, Diablo 3... *6*
  • Pravda, SWAT 4 byl naprosto skvělej. Kooperace s kamarádama neměla chybu.
  • Don't feed the troll :)
  • nic neni lepsi než cod.

zalez :D....
  • Souhlas! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší