-
Vzpamatuj se. Proč by mi měl někdo něco slibovat? Že hru pochválím v diskuzi? A jaký to má přínos? Mě se ta hra fakt zdá sympatická, připomíná mi to nové Rainbow Six a ty mě bavili.
-
S tím hodnocením se pleteš - oficiální hodnocení pro osmičku zní: "Do této kategorie patří po všech směrech kvalitní tituly, které nemají ambice posouvat hranice možného a nepřináší žádná překvapení. Jsou však řemeslně skvěle zpracované, neobsahují žádné zásadní chyby a skvěle pobaví."
A to podle mě platí - ta hra není revoluční, ale dobře řemeslně udělaná.
A k blbovinám - já třeba nemusím Diablo, pro mě je to jen tupá mlátička. Ale chápu, že ve svém žánru (když pominu ty problémy s připojením) patří ke špičce. Stejně jako CoD - jasně, je to dobře udělané, ale mě nebaví už ten žánr. přesto to není špatná hra.
Navíc od Future Soldier si slibuju víc - akce, která je sice dynamická, ale máš možnost postupovat hezky potichu. Parťáci, co jsou samostatní a nejsou jen na okrasu. Proč ne? Jasně, neříkám, že je to hardcore taktická střílečka, ale ta by zas nebavila mě (pominu, že už na takovou hru ani nemám čas). Tohle je akční hra s prvky taktiky. Já jsem rád. -
Ne, můj dotaz jsi nezodpověděl, protože jsi mě odkázal na nějakej seznam v nějaké diskuzi, jako kdyby od té chvíle měl každej vědět, co jsi hrál za hry. Já jsem se tě neptal na nějakej blbej seznam ani kde ho najdu, ptal jsem se zcela konkrétně a jasně, tak ze sebe nedělej blbečka a možná se pak změní i můj nepřívětivý přístup.
-
Hele buď chlap a napiš sem na rovinu,co ti za to slíbili..
-
Mně to říkat nemusíš - všiml jsem si, že tady má každá střílečka automaticky 7+/10, přestože vypadá jedna jako druhá. Kdybys mi ukázal screenshoty z pěti ratatatata her, tak bych nebyl absolutně schopný poznat nějaký rozdíl - naprosto identické a generické hry pro mačo plejery.
-
Já ti tvůj dotaz zodpověděl -> odkázal jsem tě na diskuze z časů minulých...
Mimochodem - Proč bych se ti měl snažit vyhovět, když ani tvůj přístup ke mně není zrovna... přívětivý? *3* -
Hru na konzole u nás vydává Conquest, který funguje spíš jako běžný distributor než regulérní zastoupení vydavatele. Mám pocit, že pravděpodobnost podmáznutí je v tomhle případě opravdu minimální. A myslim si, že ani vydavatel PC verze - Playman - na nějaké podmazávání ani nepomyslel.
-
Tohle totiž není poprvý a určitě ne ani naposled..totální krávovině vlepí bez přemýšlení skoro desítku,jen protože hra má za sebou velkou reklamu a zároven i nějakou historii..vůbec neposuzují hru podle její skutečné kvality..
-
Tak sem nechoď... Navíc tohle Call of Duty není, tak tu nedělej ramena, když jsi neviděl ani trailer.
-
a pak tu máme druhý extrém v podání BF3, CoD a jejich klony. Vojáci si filmově wow efektem stoupnou ke dveřim a za pokřiku hurá se rozběhnou před hlavně kulometů, přičemž naštěstí protivník je slepý a není schopný nikoho trefit. Pak sniper odstřelý tvého nejlepšího kamaráda a místo, aby se každý běžel schovat, tak začnou střílet všude okolo a hráč se obětuje a jde svého zraněného kámoše odvléct do bezpečeí..... úplnej HC co? :-D
-
Střílečky tady recenzuje jen pan Smutný... Takže případné reklamace směřuj na něj. *4*
-
Klasika. Hovadiny mlít pořád dokola ti nevadí, se zodpovězením dotazu máš problém. Čemu se divím *7*
-
Na vejšce už teď dostáváte i výplaty,jo?
-
Další píčovina ala call of duty...už mě tady ti podmáznutí recenzenti pěkně serou..
-
protože hodnocení 8/10 pro téměř dokonalou hru, s propracovaným systémem, vysokým fun faktorem, šikovně vymyšleným herním světem....
8/10 zaslouží hry jako FEAR, BioShock, Hitman BM, Thief 3, SWAT 4
ale ne tohle! (protože vychází samé blboviny a tahle je o něco lepší blbovina, tak si zaslouží 8/10? trochu nefer při porovnání s hrama, které si dřív tu osmičku vysloužily) -
Nevadí, rád investuji do hudby. *4*
-
Proč bych to měl vyvracet - pouze jsem tě odkázal na seznam her, který jsem tady již dvakrát postoval... Znova to vypisovat nehodlám. *4*
-
Já se s tím srovnám. *3*
-
I na trolling slabé......
-
Však jsi to taky nevyvrátil. A ptalo se t na to víc lidí *7*