-
Ty si dáš tu práci a vypíšeš tu seznam her s jejich hodnocením, a on ani není schopný napsat těch pár her, co v posledních letech dohrál. Svět je nespravedlivý *15*
-
To je pravda. Chtělo by to kombinace obou, ale vzít to nejlepší.
-
A zvlášť pro trolíka seznam her, co mají 7/10 a nižší a vyšli během minulých let v žánru FPS a TPS a to do roku 2009 zpětně:
7/10: CoD MW3, B2 BC, CoD BO, nový AvP, James Bond 007: Blood Stone, nový Medal of Honor, Mafia II,Lost Planet 2, nový Wolfstein,Battlefield 1943, Prototype, Silent Hill: Homecoming atd.
6/10: Prison Break: The Conspiracy, Sniper Elite V2, Prototype 2, I Am Alive, Syndicate, Men of War: Vietnam, Alice: Madness Returns, Hunted: The Demon's Forge, SOCOM 4: U.S. Navy SEALs, The Godfather II, F.E.A.R. 2 Project Origin atd.
5/10: King Arthur II, Afterfall: Insanity, Warhammer 40,000: Space Marine, Shadows of the Damned, Brink, TRON: Evolution, Star Wars: The Force Unleashed II atd.
Další hodnocení se mi už vypisovat nechtějí. Chci jenom poukázat na to, že opět meleš z cesty. Jako obvykle. -
Tady jde o to, chlapče, že tvé názory jsou pořád stejné a všem už dávno velmi dobře známé (rozhodně víc než seznam her, které jsi v posledních letech dohrál), a ty je přesto budeš cpát v míře větší než neúnosné do každé diskuze. TOHLE je tvůj problém.
-
Veskoslav@tiscali.cz : čo sa týka swat4 tak AI nepriatelov nemala od tej z GR až tak ďaleko, navyše v nej bol omnoho väčší prvok náhody a človek nemohol vedieť ako sa kedy zachová, čo je mi omnoho sympatickejšie. A ohladne AI spolubojovníkov, tak omnoho radšej dám prednosť autonómnejšej AI ktorá síce niekedy chybuje ale aspoň ju môžem komandovať tak ako chcem ako AI ktorá sa chová na oko bezchybne ale predvádza furt to isté nacvičené divadlo a neplní ani základné pozičné príkazy.
-
I když tohle je vlastně docela češtinářský oříšek - nebavily mě hry, ale hra Rainbow Six: Vegas 2. A věta "Bavila mě Rainbow Six." taky nebude úplně správně. Takže i když nevím, jaké i/y psát po tomhle počeštěném názvu (rozuměj - správně je "Bavila mě hra Rainbow Six."), tak bych se spíš přikláněl k tvé variantě s "y".
-
To říká někdo, který většinou kritizované hry ani nehrál......To je mi úroveň. Ještě lepší. On je tvůjproblém, že jsi trol, co se snaží hrát na normálního diskutéra. Ale nejde ti ani jedno.
-
Nemůžeš sorvnávat tu dobu a dnes. Např. Swat 4 měl hodnocení 7,5/10-8,5/10 a dneska by stěží dosáhl na 5/10. A mimoto HL dostával povětšinou 9/10 a 10/10. Sc nabídl to, co se v té době nabízelo AoE. Vytěž, postav znič. Naopak Sc II nemá bohužel v této době konkurenta, proto dostala 9/10. A GR: FS v dnešní době je slušný nadprůměr. Proto si myslím, že 8/10 z roku 97 není to samé jako dnešní hodnocení. GR: FS je slušně odvedená hra, n katerou se nejspíš časem zapomene, ale teď nabízí slušnou porci zábavy, hraní, AI je slušná a člověk musí i přemýšlet.
-
You are right! Asi bych měl upustit od těch bujarých oslav prvního titulu, protože normálně píšu celkem bez chyb. A hlavně si musím uvědomit, že tady jsou zapřísáhlí češtináři a víc se hlídat :-)
-
Ja nechapem, čo všetci žblnkate, ked ste to nehrali, take vykriky do tmy, ja by som bol tiež najradšej, keby na starom koncepte GRAW nemenili nič, len trochu grafiku a nasekali nova misie, ale dam tomu šancu a potooom...MDFK *1*
-
Tak a není to spíš tím, že třeba ty starší hry byly podhodnoceny? Není problém v tom, že tebe spíš nebaví tenhle žánr her, než že hodnotíš jejich (ne)kvalitu?
Jinak k té kritice - mě třeba nevadí, že má někdo jiný názor, ale spíš prezentace toho názoru. Proč je podle tebe ta hra tak špatná? -
Dokud budou existovat elitáři typu Cahir, Amaroun či Veskoslav, tak se musíš smířit s tím, že jiný názor než ten jejich je nepřípustný a tedy ti to dají patřičně najevo... *3*
-
Jsem rád, že alespoň v tomhle jsem byl pochopen. *3*
-
Však že si jedeš pořád tu svou nezávisle na všem a všech, je ze zdejších diskuzí dávno jasný *7*
-
bavily = hry
-
Všim jsem si, že každý, kdo tu nekráčí s masou je automaticky nazván trolem, ne-li hůř. To Vás kritika tak bolí? Pro srovnání, 8/10 dostal Starcraft i Half-life, chcete tuhle ptákoviny postavit po jejich boku?
-
Fabulace. *3*
-
To proto, že nic nehraješ. Teda sorry, zapomněl jsem, že jsi fanoušek FIFY. *7*
-
Názory internetových anonymů si zásadně k srdci neberu. *4*
-
Škoda, že si ho nevezmeš taky k srdci.