Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Každý rozumný uživatel si svá data digitalizuje, a tedy by tě to nemělo nějak zásadně negativně ovlivnit. *4*
  • Trol.diskuzni
    Neřekl jsem, že jsou nekomerční... Jen se nedalo čekat nic přerodového, co by herní průmysl nějakým zásadním způsobem odrovnalo. Tedy minimálně já to neočekával. *3*
  • Smutný.
  • Tak a já ti zas můžu tvrdit, že na Venuši žijí zelené opice - vždyť pro svoje tvrzení nemáš žádný důkaz, takhle je to jen výkřik do tmy.
    Navíc pochybuju, že tak 80% hráču CoDu čeká na nějaké hodnocení a prolézá herní weby. Vždyť je to masovka, po které skočí miliony hráčů hned v prvním týdnu prodejů. Spíš bych v tom viděl dobrý marketing a popularitu značky než nějaké uplácení redaktorů.
  • Při pročítání diskuze mě v hlavě vyvstala otázka, která se netýká přímo téhle hry, ale spíš celé diskuze - proč sem vlastně chodí hráči jako třeba Trol.diskuzni (promiň, že si beru na paškál zrovna tebe, určitě tu nejsi sám)?
    Neberu nikomu z diskutujících právo na svobodný názor, pokud je tedy vyjádřen slušně a s nějakými argumenty. Já jenom nerozumím tomu, proč člověk chodí na stránky, kde s ničím nesouhlasí, a už vůbec nechápu, proč se tam zapojuje do diskuzí. Vždyť každý racionálně smýšlející člověk bude přece chodit tam, kde ho to baví a kde mu názory redakce přijdou blízké a zajímavé. A v dnešní době internetu je přece z čeho vybírat.
  • Veskoslav
    Špatně pokažená deska.
  • Veskoslav
    Ano a Protothype 2, Fear 2 Project Origin, Warhammer 40k Space Marine, SW atd. jsou nekomerční hry od naprosto neznámých studií. Prostě konečně přiznej, že jsi naprosto, ale naprosto mimo ohledně her. Jdi si proboha hrát Fifu a to Diablo II, i když ani tady bych si nebyl jistý, že to hraješ.
  • Trol.diskuzni
    Tak pokud distributoři dodržují ono královské dělení, tak každý dostal stejným dílem a ještě jim zbylo do rezervy... *3*
  • Btw. Koukal jsi na hodnocení těch her na metacriticu? Většinou se (alespoň přibližně) shoduje. Takže zas tak subjektivní a hrozné to hodnocení her tady na games zas nebude, ne?
  • Trol.diskuzni
    Ano, svobodně. *3*
  • Tak protože to asi nebyly tak špatné hry, ne? Nemůže to být tím, že udělat kvalitní střílečku je jednodušší než pořádné RPG? Navíc hry jako Brink, Godfather II nebo (a hlavně) Syndicate, které určitě mají (nebo spíš měly) komerční potenciál, hodnocení 7 nemají.
  • Trol.diskuzni
    "...v podstatě všechny..." *3*
  • Veskoslav
    Třeba takové CoD : World at war s 5/10.....
  • Svobodně? Vždyť to děláš pořád dokola jako nějakej porouchanej stroj, až si člověk říká, že za to nejspíš nemůžeš, holt porucha*7*
  • Trol.diskuzni
    Líbí se mi, jak si redakce (tipuju pan Smutný) ohvězdičkuje příspěvek, který naráží na doprovodný text 8ky na hodnotící číselné škále, kterou s železnou pravidelností ve svých recenzích stejně nerespektujete. *4*
  • Trol.diskuzni
    To je. *3*
  • Trol.diskuzni
    7+ -> včetně hodnocení číslem 7. Jak sis jistě všiml, v podstatě všechny ratatatata hry se značným komerčním potenciálem v tvém seznamu mají právě hodnocení 7. *3*
  • Trol.diskuzni
    To je možná tak tvoje mylná představa... Rozhodně si na nic nehraji. *4*
  • Trol.diskuzni
    Pouze svobodně vyjadřuji svůj názor. Pokud s tím máš problém, není to můj problém. *3*
  • Veskoslav
    No to víš, kdyby jsi měl hlavu i na něco jiného než aby ti teklo do krku, tak by jsi veděl, že všechny VŠ mají zkouškové. Tudíž povětšinou máme "volno" a tudíž většina studentů pracuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit