Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    To Teo: Tvůj názor respektuji. *4*
  • Trol.diskuzni
    To Veskoslav: Výjimka potvrzující pravidlo, nic víc... Zbytek je jen tvá fabulace. *3*

Mimochodem: Nepracuješ náhodou jako vyhazovač? V 9/10 tvých příspěvků někoho urážíš či vyhazuješ z diskuze... *5*
  • Veskoslav
    No ale bohužel hry, co "dříve" dostávala 8/10 jako Swat 4 mi třeba z nynějška připadá naprosto tragická. Tehdy když jsem to hltal, tak bych tomu dal 10/10. Dneska stěží 5/10. Kdy tragická AI není ten jediný problém.
  • Pardon,četl jsem Portal..moje chyba..Novej Postal jsem nehrál,ale z toho co jsem viděl a četl,to byl těžkej úlet..
  • Je pravda,že nic nevyšlo,s tím souhlasím,ale to přeci recenzenta neospravedlňuje k tomu,aby automaticky té hře dal tak vysokou známku..podle mě hry s ohodnocením 8 a výše musí vypadat trochu jinak..
  • Veskoslav
    Kdybych měl neustále řešit chyby v diskuzích na games.cz, tak si hodím mašli. Prostě to ber tak jako tak.
  • Tak když jsme u toho, tak za čárkou a tečkou se dělá mezera. Jen abys si rozšířil obzory...
  • Veskoslav
    A do čeho spadá? Bum ratatata, bum ratatata? Proboha Postal 3 je bezduchá střílečka pro hráče po lobotomii. Takže to jaksi popírá hodnocení 7/10 a více. Pak jsem si ještě vzpoměl na DN F, ten dostal 6/10 a myslím, že bych našel další spoustu her, co má pod 7/10. Ale to, že je trol mimo a ty si s ním zajno, to vypovídá spíše o tom, že jste oba trochu mimo.

P.S. Když si pleteš Portal a Postal, tak to o něčem vypovídá. (A "překlep" v četbě není omluva:))
  • Máš pravdu, ale nechápu relevanci s tématem. Netušil jsem, že smyslem je opravovat si pravopisné hrubky.
  • Sere mě,když musím číst ty gramatický hrubky..tak proto
  • Veskoslav
    A důvody, proč 5/10? V poslední době za cca 2 roky vyšel podobný titul? Kdy by AI nebyla na úrovni opice a kdy je i taktika součástí akce? (ano omezená koridorem, ale co člověk nadělá). Nebo znáš nějakou dobrou hru z poslední dekády, podobnou GR?
  • Dobře ty!*15*
  • No tak Portal rozhodně nespadá do kategorie bum ratatata her..to seš trochu mimo
  • Veskoslav
    Kurde, tu nejsme na olympiádě v češtině, to si řeš se spolužákama o přestávce.
  • Zaslouží si maximálně tak 5 z desíti..na víc nemá ani náhodou..2z desíti je zase málo,až tak šílenej propadák to není
  • Komu čemu...Mně!
  • Veskoslav
    Ano šášulo a proto dostal Postal 3 3/10. Vem si studený obklad, ano? A pokud ty nejsi schopný odlišit: nový Bioshock, CoD, GR: FS a třeba nový Deus Ex, tak je mi Tě upřímně líto. Ale ono co čekat od člověka, co hraje "pouze" Fifu a Diablo II.
  • Je to poprvý, co něco takovýho napíšu, ale ty jsi neskutečnej id*ot *7*
  • Trol.diskuzni
    Ano, ptal jsi se mě a já tě odkázal na zdroje, kde můžeš tebou žádanou odpověď nalézt... Nemám žádnou motivaci k tomu ty hry vypisovat znova. *4*
  • Veskoslav
    No jelikož u tohoto občas musíš použít i mozek a ani AI nepřátel není špatná, tak hodnocení 7,0-8,0 si to zaslouží. A pokud se ti hodnocení nelibí, napiš vlastní recenzi, kde zdůvodníš, že tomu dáváš 2/10. Určitě si ji rádi přečteme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší