Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lol toto mi tu chybalo *1* ale važne *2*
  • ales.smutny
    Tak se už uklidníme a budeme komunikovat slušně a k věci, hm?
  • Doprdele!! už se to nauč...!! komu čemu..3:pád..se píše mně!!!!!
  • Za rok za dva, to zlava na Steame u mna isti.
  • Bože, považovat "internetovou diskuzi" za "sociální interakci" a ještě k tomu dávat příspěvky magorů do souvislosti s Aspergerovým syndromem, to zavázní mimózou.
  • šuline
  • To by mě opravdu zajímalo, cos tímhle chtěl říct? To měl být vtip?
  • Jinac tady odkaz na program co to umi..... http://www.cpukiller.com/
  • Me osobně s touhle rychlosti hry dost pomohlo reseni podtaktovani cpu..
  • Pro mě je vlastně celá tahle diskuze ohromné zklamání - já si o hrách fakt rád povídám a speciálně na Future Soldier se hrozně těším. A místo řešení kvalit hry a diskuze se zapřísáhlými hardcore pařany starých taktických her, kterým se vývoj série nelíbí, kde bych mohl rozebírat, co mě se na tom naopak líbí, tak tu řeším problémy gramatických chyb, spekulací na téma podplácení herních redaktorů a že dneska je všechno podobné CoD. Sakra, není to trochu škoda?
  • smejki
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Asperger%C5%AFv_syndrom
  • Cahir
    Někdo sem chodí diskutovat o hrách a záležitostech s hrami spojenými a někdo tady z toho má chat, místo, kde může ventilovat svoje vlastní pochody a vnucovat sebe sama, své pracně budované internetové alter ego - "seberealizovat se"... Vím, že to bude znít jako klišé, ale většinou jde o osoby v reálném životě přehlížené a mdlé.

Jo, ta druhá skupina mě taky s*re... Už proto, že se občas nechám vyprovokovat, a tak jsem toho také součástí.
  • Veskoslav
    Je to i moje chyba, že prostě mi to nedá nereagovat:( Zbytečně se nechávám vyprovokovat. Omlouvám se, že jsem ti zničil diskuzi.
  • Trol.diskuzni
    Aleš.
  • Trol.diskuzni
    Nikoho jsem nenařkl - pouze vyslovil spekulaci... Nicméně si myslím, že řešit tohle na internetové diskuzi je naprosto bezpředmětné, neboť se tady vzájemně lidi častují nadávkami a obviněními s železnou pravidelností.
  • To Trol: To máš sice pravdu, já bych jenom nikoho nenařkl z přijmutí úplatku, když pro to nemám žádný důkaz.
  • při tomhle jejich neustálém dohadování o hovně akorát kopou hrob přidávání komentářů pod článek
  • Trol.diskuzni
    O tom přece spekulace jsou - ty tomu nevěříš, já tomu věřím... Vítej na internetové diskuzi. *4*
  • To Trol: Tak spekulací je třeba ve světě fotbalových přestupů také spousty a kolik z toho je pak pravda? Tohle máš stejné, jsou to jen spekulace. Já tomu nevěřím, vždyť tohle už by přece muselo někde prasknout, tajemství neudržíš pod pokličkou navěky.
  • Trol.diskuzni
    Důkaz samozřejmě nemám, spekulací na toto téma je však nemálo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit