Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Je to lepší než COD? To asi ne, že...
  • *14* Za něj bych zabíjel
  • Mechwarrior_bw
    USER47: vidíš ? *1* ja som ti to vravel...
  • Ja som pred nedavnom dohral Raven Shield aj s datacmi a demencia spolubojovnikov sa vyskytla len obcas ale neviem jak je na tom Rogue Spear. Obavam sa ze ovela horsie. Rozbehol som aj prvy Rainbow Six a tam bola demencia velmi velka tak som to nechal plavat. Ale Raven Shield je super hra - skoda tej obcasnej demencie.
  • Mechwarrior_bw
    nemusíš ma poučovať o AI, v HL1-2, feare, fc, crysis som na nej zabil pekných pár týždňou života v editoroch... ono je trochu rozdiel keď AI donúti k určitej činnosti tebou nevedomky aktivovaný nod alebo si AI dokáže sama vyhladávať pozície a sama reagovať na vzniknuté situácie, napr. tým že bude svojvolne meniť možné pozície v rôznych časových intervaloch podla pozícií protivníka a vždy to vyzerá inak. Ale v dobe keď sú hráči schopní označiť scénku v ingame animácii za geniálnu AI ma už neprekvapuje nič. OK nebudem sa tu zbytočne hádať, ak je to podľa teba dobrá AI tak budiž.
  • fúha, toto nie je vôbec špatná myšlienka :)
  • ales.smutny
    Já na mýtus "normal na konzoli, růžová zahrada na PC" nevěřím, vzniká to většinou ze strany lidí, kteří vlastně ani gamepad moc neznají, neumí s ním apod. Už jsem "pár" multiplatform her na obém hrál a ačkoliv je odklikávání soupeřů jednodušší, není to tak markantní rozdíl, aby pohřbil systém hry. A vždycky je tu nejvyšší obtížnost, že ;)
  • Já se přiznám, že originál nemám, ale paradoxně mám úplně opačný problém, tj. zpomaleně mi běží datadisk. Ten první díl běží možná malinko rychleji, ale nijak to neovlivňje hratelnost a dohrát se dá každá mise bez problémů. Jinak pokud máš 4jádro, tak zkus hru spustit jen na dvou jádrech, případně pouze jednom. To uděláš tak, že spustíš hru, vyskočíš do "Správce úloh" aplikací (Ctrl+Alt+Delete) v "Procesech" si najdeš ikonku Commandos, klikneš pravým, dáš "Nastavit spřažení", zaškrtneš počet jader, potvrdíš a hraješ. Podle mě to půjde.
  • Cypri
    Super. Takže teď řeším poslední otázku. Nebude to moc lehký na tom PC?
    Já se stále bojím že to bude prostě procházka napříč mapama. To je můj největší strašák - vzhledem k tomu kolik to stojí.
  • Cypri
    Já to koupil na steamu ve slevě, ale ten UPLNE prvni commandos mi proste beha nejak zrychleně. Ten datadisk uz ne, ale ta puvodni hra jo, a neda se to pak v tech pozdejisich misich hrat
  • Ja chci novej SWAT *14*
  • Cypri
    Podle gameplayů mi to moc nepřijde.
  • Maximalni zabava, opravdu tato hra predcila Call Of Duty a to jsem do ted byl hrac jen CoDka.
    Hlavne postava z treti osoby je vychytana, takojvej filmovej zazitek ze hry jsem uz dlouho nemel !
  • ok človeče *4* možno je to script, ale urobený véééééľmi dobre..ak si to zahráš uvidíš ten rozdiel medzi scriptami v CoD, BF a iných hrách...parťáci ti tu fakt pomáhajú, nie sú len do počtu aby si nebežal vpred sám ako napr. v CoD..ak sú to scripty tak sú jedny z naj čo som v takýchto TPS a aj FPS videl..ale je to len moj názor..hra bavila, pre mňa príjemné prekvapenie...end
  • FeebeEWN
    jojo měli tam nějakou chybu :D dva kamarádi se toho chytli a hru hned takhle koupili :)
  • ales.smutny
    AI obecně se skládá z řetězce skriptovaných reakcí. To není nic nového pod sluncem. Umělá inteligence není inteligence, je to jen série řešení, které programátoři postavám dají.

A já říkám, že tady je spektrum opravdu hodně, hodně široké. Nic víc současná AI není, odlišuje se to jen rozložitostí stromu a řetězce možností, jíž mají NPC k dispozici. A zrovna tady je to hodně široký a rozložitý strom a komplexní řetězce. Plus je to programátorsky skvěle odladěné, AI nedělá kiksy jako u spousty jiných.
  • Veskoslav
    Takže stojí za to investovat? Přišla výplata, tak se rozhlížím po titulech na pc. Podle recenze jde o nadprůměrné FPS kombinované s TPS, kde člověk musí používat mozek.
  • XorxoxTalarius
    Hru jse si koupil na strankach UBI v predprodeji i s budoucim DLC k tomu za 5 Euro ... takze i kdyby to byl 1000% procentni COD klon, tak se budu naramne bavit ... prece jenom za tyhle penize kvalita prekonava cenu nejmene 4x :D
  • XorxoxTalarius
    15.6. .... tedy za par dni :)
  • Mechwarrior_bw
    ale je to všetko predscriptované človeče, pozície sa iba menia podla tvojej polohy, na rovnakom mieste zvolia vždy rovnakú pozicíu rovnakým spôsobom, to že majú podla situácie na výber z 2-3 možných variant na tom nič nemení. Keby si otvoril editor, natiahol do neho niektorú z máp tak by si tam videl stovky nodov po ktorých sa pohybujú a ktoré sa aktivujú podla tvojej polohy. Nehovoriac o on-rails pasážach typu cod http://goo.gl/np5JV kde je to scriptami prešpikované odhora nadol.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit