-
k tej AI a tejto vete v recenzii "AI parťáků je jedna z nejlepších, jakou jsem ve střílečkách zažil. Umí se krýt, neblbne pathfinding, ví kam střílí."
len toľko : akoby to mohlo blbnúť, keď sú ich presuny a zaujímanie pozícií z väčšej časti dopredu naplánované a predscriptované autormi hry ? :) .., hráč im preto ani nemôže prikázať aby sa posunuly o pár metrov ďalej na 100x lepšiu pozíciu. Sry ale sú to skôr dobré loutky na špagátikoch ako dobrá AI. -
Zavideli, to si me rozsekal. *2*
-
Jednoduchy PC verzi delali GRIN a byla z pohledu prvni osoby, takze u me dobry. Tohle pusobi jako third person konkurence pro Black Ops 2 napric platformami. Bohuzel. *13*
-
tak, trošku pridám do mlyna *3* ..výborná recenzia ktorá presne vystihuje hru!ako občasný hráč nezasiahnutý predchádzajúcimi GR ani MW - sice odohrané, ale nezaujalo, BF - odohrané, singl nezaujal, multi chvíľu bavil, má táto hra veeelmi príjemne prekvapila..nič som od toho neočakával, a výborne som sa bavil...AI super, ako sa píše v recke jedna z naj. AI spolubojovníkov..rambo štýl Vám tu nepomože, hi-tech hračky sú nutnosť a trošku aj taktiky...grafika na x-ko priemerná, cut scény otasné..zvuky super..som zvedavý na PC verziu a DX 11..hrateľnosť - recenzia, to modovanie zbraní som bohvie ako nevyužíval, skôr mi to liezlo na nervy hra vám v brífíngu aj tak vyberie naj zbraň pre danú misiu a zbytočne to meniť *4* a ešte jedno plus 12 hod. pre mna super zábavy, čo je pri dnešných hrách luxus *4* takže na koniec, zaslúžená 8.
-
Mimochodem, tohle jsou dojmy jednoho dlouholetýho fandy GR (dokonce zmíněnýho v titulcích:-D)
http://forums.ubi.com/showthread.php/676335-Ghost-Recon-Future-Soldier-feedback-Do-Not-Post-Spoilers!?p=8339395&viewfull=1#post8339395 -
Prej nejde ovládat přímo pohyb tvejch parťáků, maximálně jim můžeš zadávat ty cíle na synchronizovaný střílení. Přičemž to prej občas vedek nasrávacím situacím, že ti tvrdí, jak ze současný pozice nemůžou střílet, a ty je nemůžeš nijak nakomandovat do pozice lepší.
-
lol to co je za fóry???
-
tie "on-rails" pasáže vyzerajú fakt strašne http://goo.gl/np5JV
-
*1*
-
ooooooooooo whaaat? :D
Ono tam nejde velet??
Tak to je konec :D
Tak to ne, to neni Ghost Recon :D
Tak je to jasny do tohohle nejdu. -
hele a ten kinect (to ovladani gesty či co to je) to bude jen u Xboxu kinect, nebo to pujde i u PS3 na ten jejich Move co oni maj. V těch konzolich se nevyznám tak mě nebijte *1*
-
Kdyby tohle slyšel borec Jack O'Hara kterého máš v profilu tak by kroutil hlavou :) Takovej borec z pořádný hry by nechápal jak vůbec můžeš uvažovat o něčem takovém :)
-
Hej co vsechno je v ty konzolovy verzi oproti ty PC verzi jiny v tom AW?? jako ja ted nedavno koupil obe hry na steamu ve slevě a tohle mě dost zaráží...
Proč mám jinou hru se stejným nazvem teda??
To fakt nechápu, co to je za joke od UBI sakra?? -
AW byl saka odklon, ale oproti tomuhle se tomu ještě dalo jakž takž GR říkat. Tohle je ale mimo i herní realitu, standardní masová střílečka bez spojistosti s GR, nutností být nepozorován, pečlivě plánovat za běhu a jedna dvě kulky = KIA.
Mimochodem, kde mluvím o široké fanouškovské základně? Navíc, když to nikdo nehrál a byl to supr propadák, nemyslím, že by ve značce dál pokračovali. A PCčkářskou závist konzolistům ani komentovat raději nebudu :)
PS: 3rd person u GR ... *1* -
tak tohle me ted prekvapilo, tam nepujde velet? *8* to byl prece typickej znak pro tuhle serii *9* ale zas tam bude co-op
-
Na GRAWy se hodně nadávalo, ale pořád si zachovaly dost taktiky a volnosti. Co jsem četl na pár cizích fórech, tak většina fandů GR (a to i těch, kterejm nevadil GRAW), je z tohohle dost znechucená, protože v kampani nemáš možnost nijak pořádně velet společníkům a ještě je to občas prošpikovaný pasážema, co jsou doslova a do písmene on-rails, oproti kterejm je i CoD sandbox.
-
no a? je to jen hra. delate jak kdyby advanced warfighter byl kdovijak uspesny a mel širokou zakladnu fanoušku. skoro nikdo to nehrál a všichni pcňkari zavideli konzolistum jejich verzi. tak se poučili a ja jsem spokojenej.
-
ja ti nevim jestli se advanced warfighter až tak odklonil od prvniho ghost recon, podle me ne. ja to neberu jako simulator, pokud to bude fungovat a bude to zabavne, proč ne. treba advanced warfighter me moc nebavil (ale to zas melo jine duvody ktere zde nechci rozebirat)
-
Kouknul jsem se na videa z postupu hrou a, vážení, tohle je snad ještě hroší než novodobé zabité Rainbow Six. Panďuláci tu pobíhají nekrytí mezi střelami, kupují jich klidně celý pytel a stejně se za rohem nadechnou, oklepou a jedou dál. To je naprosto.. až zrůdné. Normální Call of Duty, tohle nemá s GR nic společného, to je čirý Serious Sam *9*
-
I přes ten sarkasmus děkuji :D To je celkově problém dnešních her, která hra se drží původního konceptu ? Opravdu jich moc nebude, všechno se zjednodušuje a dobrou hru s konceptem původních dílů aby si pohledal, jak dopadl Dirt, Splinter Cell, Resident Evil a další a další, všechny prošly obrovskou změnou, ale proč když původní koncepty sklízely takový úspěch ?