-
To už bude pro PS4 ne?
-
Je spis otazka, zda dokazes prijmout fakt, ze ne kazdemu se nelibi to co tobe a tudiz ze bys nemel hanit to, co se nekomu libi i kdyz se to tobe nelíbi.
-
mě prostě žádná takováhle hra nechytla, DarkSiders, DMC, GoW atd... prostě mě to nebavi nevim proč. Možná mam moc líný prsty na toto
-
Samozrejme. To mám v pláne ako ďalšie v poradí. Ale kde zohnať čas na hranie.
-
Ještě zkus Collection II
-
Mno nevim nevim , jako leveldezajnovej dojem super ale mě osobně to zatim nějak supermoc nevzrušuje ( spíš mám strach aby to nedopadlo - di tudy , enemy alert , holka brečí - musíš tátu dělat , enemy alert ... ) .
-
Aby se nahodou vse nedo*** protože oleniví v zmenšování nároků, a nebo se budou soustředit na grafickou stránku.
-
Igor by ma zaujímalo aké hovadiny hraješ ty ?
-
A Beyond: Two Souls.
-
ale dokazu, aspon napis proc je to nuda, kdyz jsi to teda ocividne hral... A nepis prosim ze je to porad to stejny , mas plno jinjch her ktery vychazi kazdej rok a jsou skoro to stejny...
-
jsem cetl: ... zapsaný krví ve zlatém věku „pjerestrojky“ *4*
jinak na GOW se uz tesiiiiiim -
a co teprve the last of us...
-
hovvno... aaano
-
mas na mysli tu chimeru?
-
nedokažeš prijmout fakt že ne každýmu se líbí to co tobě?
-
God of war 1 + 2 sou pecky jak bejk , trojku sem ještě nehrál ale asi si koupim někde tu PS3 nakonec jen kvůli GOW . Kvůli trojce jenom bych ty prašule za to asi nedal , ale když sou teď už dva další *5*
-
Na konci minulého roka som vyhral PS3 a som veľmi rád, že to nebol Xbox práve pre takéto hry. Nedávno som si kúpil God of War Collection (GoW 1 HD + GoW 2 HD), už sa teším, keď sa prebojujem až k Ascension.
-
Presne tak. Táto hra sa "hrá" ako máloktorá iná. A dokonca to ani nie je ani o chaotickom stláčaní. Kratos spraví presne to čo od neho chceš.
-
vedel jsem to hrals prd a ne ascension , aspon si tady lidi nevymejslejte... Je to zbytecny....
-
a co jineho je kdyz to rozjede ascension a the last of us... Jen se muzu smat co dokaze ps3 vuci nadupanym pc sestavam...