Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nuda ta hra rozhodně není ale zminovat se o ps3 jako "herní" a jeste k tomu "masineů ...to neeeee
  • nechci rypat- ale kdyz jsi to hral tak me rekni jakej boss je na vrsku te veze kde te doveze had na hrbete -takova salina z munulosti:) je to myslim 3 nebo 2 boss.?
  • God-of-War
    Jj, musíš přemoct trochu pomalej začátek..pak dostaneš nehoráznou nálož peckovej questů a pořádně se to rozjede..
  • jak bylo jednou receno- kral je mrtev(gow3) at zije novej kral-(ascension).. To jsem opsal:) priznavam...:)
  • Ano hrál, a pro mě teda neni zabava chodit a rubat porad dokola..
  • Tak ona nejlepší rubačka v historii rubaček ani míň dostat nemůže!
  • spoock
    záleží, jak se k tomu vývojaři postaví
  • spoock
    Problém v Dragon´s Dogma je ten, že musíte přetrpět cca do 17lvl, pak nastává obrat o 180°. Nej hra loňského roku, dokonce má velkolepou výpravu, paráda. Dark Arisen se blíží. *14*
  • Protoze tahle hra za 3 stovky co zabere 90 minut neni zrovna duvod ke koupi konzole
  • to jsi opsal z recenze na eurogamer ze? Ten konec... Ubohost... Ascension je o hoodne lepsi nez 3- jsem fanda dohral jem vsechny od 1 az po ty dily na psp, ascencion je s prehledem nejlepsi god of war..
  • mas zajem o dragons dogma? Jsem si to koupil a moc me to nebavi, chtel jsem vyzkouset naky rpg- ale tenhle styl me asi nikdy nebude bavit... Muzem se domluvit pres mail? Hru bych klidne za 400 stovky prodal... Je nova s fakturou... Zapl jem ja tak dvakrat
  • God-of-War
    Dementů je mnoho *4* .
  • ty jsi to hral ? Ze pises ze je to nuda? Fakt imbecilismus...
  • no , konecne hru nekdo ohodnotil znamkou kterou si zaslouzi, je to fakt narez, vcere jsem dohral, a je to ta nej rubecka co muzete sehnat, kdo vaha at koupi...sice tam nejsou zadne novinky , ale kdo cekal neco noveho o d stareho dobreho reznika kratose... Ratos je z5 a streva zase litaj vzduchem , ale tentokrat jeste vic epicky... Fakt namrd vrele dopurucuji vsem zvraceny dusim... Text v recenzi je vybornej, finalni znamku neresim...
  • residentevilfans
    Jsi hodne mimo stema druhejma dilama *5* !
  • Tobě dobře mrdá. Zajdi někdy ven.
  • som pozrel par videi na youtube, vysvetli mi, kde tam vidis roleplaying *3* ja som tam videl http://www.youtube.com/watch?v=0gOKT5KHsuI v omnoho krajsou grafikou, nic viac
  • jak muže takováhle rubačka dostat 9 bodu? dyt je to děsná nuda... njn co ale s tim...
  • amen a souhlas
  • Pokud nevíš, co to je recenze, tak to je smutné. Recenze je subjektivní pohled recenzenta na hru a každý by tomu dal jiné hodnocení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit