Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja nemam moc rad linearni koridory, ale U2 me dostal a nemohl jsem se od nej odtrhnout. Zato U3 jsem ani nedohral, nebavilo me moc, prisla lepsi hra a uz jsem se k nemu nikdy nevratil. Takze souhlas. Killzone jde mimo me, K2 byla ma prvni ps3 hra (bundl s konzoli) a nebavila me, na rozdil od inFamous (druhy bundl), ktery me vlastne privedl k hrani na konzoli, nebyt inFamous, asi bych porad hral na pc.
  • Vyborne, i kdyz nemainstreamove, je take tokyo jungle. Zajimave, ze nikdo nezminuje Jurney, ktere osobne povazuji za spatnou hru, ale bylo kolem neho priserne hype a juchani.
  • Jestli si myslis, ze to je ten typ her, na ktery koukas a hraje se skoro sam, tak jsi uplne mimo. Tady si musis vitezstvi tvrde zaslouzit a ma to vynikajici hratelnost.
  • Vyborna ctiva recenze, jako zamlada od Anastasova :-).
  • omg, teraz na konci zivota PS3 sa objavuju hry, ktore jednoducho musim hrat - len za poslednych par mesiacov DMC, God of War, Ni no Kuni, MGS: Revengeance.. A to ani nehovorim o tom, ze stale som nehral Dragon's Dogma a v poslednom case som aj zistil, ze tvrdenie 'na PS3 nie su JRPG' je pomerne mimo a minimalne Valkyria Chronicles, Disgaea 4, Tales of Graces a Atelier seria su must-have tituly.. Kde ma na to priemerny clovek preboha brat prachy a hlavne cas?!
  • Bohužel každá z těchto sérií dosáhla svého vrcholu svým druhým dílem, neříkám že ty trojky byly špatné, ale stojím si za tím, že God of War, Killzone a Uncharted byly vždy na vrcholu svými "dvojkami".
    Nejvíce to podle mého odskákala Killzone - jednička a dvojka byly dost odlišné FPS oproti konkurenci hlavně svým pojetím a zasazením, trojka už evidentně tlačila směrem ke CoD a mám takový strach, že čtverka už bude ovlivněná maximálně...
    Uncharted 2 je pro mě asi ta nejlepší cover akce říznutá adventurou co jsem kdy hrál. Trojka už mi přišla taková do sebe zahleděná, ale každopádně pořád výživná.
    A God of War III utropělo asi nejvíc odchodem hlavního mozku týmu. Hra to byla vynikající, ale kupodivu mi dvojka i přes to, že je to PS2 díl, přišla mnohem epičtější (pamatujete si ty koně - takhle rozměrama nicotnej sem si snad nikdy nepřipadal).

God of War: Ascension jsem ještě nehrál, ale každopádně ho kupuju. Teď díky PSN+ doplňuju staré resty z PSP (Ghost of Sparta a Chains of Olympus). Až s nimi skončím, jde na řadu Ascension.
  • tudíž 256
  • Malleth
    Ještě bych přidal Demons Souls, protože to je PS3 exklusivka a je geniální.
  • God-of-War
    A ted si vem, co potom dokaze PS 4..8 giga ramek... budeme s*at magi v kostce
  • 512, ale jsou rozdelene.
  • 256mb ram :))
  • Mam dohrano a souhlasim, ze nic noveho Ascension neprinesl, ale to stare podava ve velkolepem stylu a jde o nejlepsi dil serie.Je to jeste brutalnejsi nez predchozi dil a i mnohem intenzivnejsi, pribeh me prijde taky povedenejsi a grafika je proste neuveritelna, tohle dostat z sest let stareho stroje s 512 MB ram, masakr!
  • God-of-War
    Presne:)..tech her je mraky.
  • jasna koupe
  • ... ještě bych přihodil oba díly inFamous. Taky výborná záležitost.
  • God-of-War
    Dragons Dogma je Uber RPG... BOMBA MOC.
  • jeee dalsi interaktivni linearni film...
  • Já rozhodně přidávám Dragon's Dogma, i když to není PS3 exkluzivka.
  • michelangelo
    Psat si to nemusim, mam doma bratra, kterej ma stejnou diagnozu jako ty :)
  • Kámoš v tvé hlavě že? *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit