Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Některý mechaniky u Valkýr jsou fakt bullshit, poslední mi trvala tak 2 hodiny.

• LessPh

Persona není AAA titul :D

• Horizon ma proste problem s tim zacatkem, ja i vetsina mych kamaradu jsme to museli zkusit podruhe, a az pak to chytlo a jak rikas, jakmile te hra vtahla do objevovani toho pribehove pozadi, tak to clovek zacne ocenovat i po jinych strankach nez grafickych.

• Veskoslav

Poslední mi chybí a když už to vypadá, že ji dorazím, tak mi "sjede" prst a zase mrtvý:) Někdy možná to někdy dojedu.

• Nejde ti zabít Valkýry, protože si k h***u. Ne tam je to hlavně o trpělivosti a zapamatovat si všechny útoky 😀.

• Jevo83

Tiez nechapem preco sa nedalo napisat vseobecne "tretiu zbran"

• Veskoslav

A víš, že Persona 5 je jenom o dva roky starší jak GoW? A oboje je to AAA produkce....

• Veskoslav

Taky mi to tak přijde...Ideálně ještě si vytvořit vlastní postavu. Podobně debilní jako výtky u Zaklínače. Jako kdyby ta hra byla kolem 70 % i kolem herní komunity, tak by to člověk i pochopil. Ale ta hra je jedna z nejlépe hodnocených her na Steamu například. A 43 000 recenzí už je solidní vzorek...Tady jde prostě vidět, že se zde sešla ta "ukřičená" menšina, co to nemá ráda.

• Tuhle výtku jsem taky nějak nepochopil. To je tak, když někdo neví do jakého žánru ta série vůbec spadá :-D A nějak čekali, že dostanou Skyrim plný měst a NPC :-D

• Veskoslav

A došlo ti, že i podle reakcí hráčů na předchozí díl a jeho hodnocení napříč Steamem a Meta jde proti Tobě? Nebo to mají všichni zaplacené? Nebo co si chtěl svým typickým blábolem říct?

• Veskoslav

A co si čekal? Že tam budeš mít živá města? Nebo hrál si předchozí díly vůbec? Přijde mi, že většina lidí hrála až předposlední díl....

• Veskoslav

Super. Všech 10 % hráčů, kterým se hra nelíbí se zde sešli. .Máme tu i  Soulaře, který hraje pořád dokola to samé kotoulování, které se prakticky v ničem nelíší, ale jo, GoW je Overrated😀

První díl mám projetý dvakrát, pořád se mi ale nepodařilo pozabíjet všechny Valkýry, to bude ovladačem, prostě mi to nejde v tomto ohledu. Pokud 2. díl pokračuje v tom, co dělal první díl, tak si jenom půjdu vyzvednout preorder, co mám a hurá na dalších 30 hodin zábavy:)

• Beep_Beep_I_am_Jeep

Musím souhlasit, GoW jsem na PS5 nikdy nedohrál, strašně lineární na můj vkus.

• twicer

Za mě je to takto ideální, vykvíkne hodinu a ty už víš, že nemusíš brát jeho názor nikterak vážně, protože to vlastně ani nehrál. Člověk se tomu pak vlastně i docela zasměje, na stokrát lepšího spidermana už nejde říct ani půl slova.

• A ten spoiler na tu třetí zbraň co Kratos dostane to je jako co? Je to fakt hezká recenze, ale napsat tohle to.. nechápu.

• Otravné to je možná pro tebe, ale pro mě ne. Občas totiž mají jeho připomínky docela hlavu a patu a nezřídka nabídnou zajímavý pohled. Byť mě kolikrát může vytáčet jinde. Od toho totiž diskuse je, až budeš dospělý, tak to pochopíš. 😉

• LessPh

Souhlasim s tebou.. cim jsem starsi, tim vic jdou tyhle AAA tituly kompletne mimo me. Kdyz pred lety oznamili Sony exkluzivity na PC, tak jsem se radoval a rikal, ze nebudu vedet co hrat, ale realita je takova, ze do dnesniho dne jsem koupil pouze Spidermana, kteryho jsem do dvou hodin vratil na Steamu.. proste tohle hrat nechci. Jedinou vyjimkou bude asi Uncharted, odehral jsem kdysi prvni dva diky, hratelne ok, ale ty charaktery byli proste perfektni.. na tom to stalo. Koupim hned jak dojedu Personu 5, takze tak za rok s mym tempem😅 Nastesti to hraju exkluzivne na Decku a vzdycky si tak hodinu pred spanim vysetrim😀 A Persona pro me nejni Sony exkluzivita, kdyvy me nikdo chtel tahat za slovo☺️

• Pokud tě tahle hra tak irituje (i když jsi ji ještě nehrál), tak ty články nečti a neexhibuj v každé diskuzi. Začíná to být otravné číst ty tvoje výplody. Hra se ti nelíbí, tečka, není potřeba kolem toho pořád zvracet žluč.

• Raději si zahraji takovýto "popcornový výplach", než nějaký pixelartový pseduointelektuální blitek.

• medveddd

Nejsem teda nějakej extra fanboy a taky bych řekl, že byl Horizon (první i druhej) lehce nadhodnocenej, ale hodnotit takovou hru po hodině, kde sotva projdeš úvod a dostaneš se do openworldu, a přiřazovat jí nějaký čísla, to je vtip, ne? :)

Zrovna u Horizonu to u mě později začalo neskutečně zachraňovat objevování civilizace, na jejíchž ruinách tu žijeme, a co se s ní vlastně stalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit