-
Nejtěžší bude se vyhnout všem zásadním spoilerům, než to vyjde na PC 😀
-
Tohle je diskuze ke hře GoW Ragnarok. Asi to pro tebe bude novinka, ale Ragnarok vyšel na PS4 a PS5.
-
Tak jen pro příklad, prokliknul jsem dva z posledních článků, více času kvůli tobě obětovat nehodlám:
https://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/jak-hodnoti-ve-svete-god-of-war-ragnarok-545253/
"nebavila mě jednička, tak tohle rovnou vynechám"
Vskutku inteligentní a přínosné názory. Jak jsem psal, ty tvoje blitky jsou prostě všude a neokecáš to.
-
V podstatě si to podal tak ,že tvůj názor je světo názor a přes to vlak nejede 😅. Každopádně to v životě dotahuješ fakt daleko a jsi fakt úspěšný , když se tu hádáš s každým o hodnocení blbý hry…. 😂😂😅
To jsem se zas tady nasmal..😂
Měj se🙋♂️😂😂
-
tos mi teda nandal.... sory kuci.. u me na stejny brdo jako tomb rider kdy si prijdu jako hrac do poctu :) tak sis ulevil a je lip ? : D švanda s váma
-
Jako ne. God of War je protkán QTE, takže spousty custcén obsahují QTE, kde mačkáš tlačítka. Tak nějak jsem letos nehrál hru, kde bych mačkal QTE v custcénách, úspěšně se těmhle hrám vyhýbám, takže tvoje aplikovaní mačkaní tlačítek do cutscén u všech her je zcela mimo.
Strašná zábava. Fakt že jo. Ale masa si to žádá...
-
a to nevíš, že GoW vyšel na PC, takže to v klidu mohl hrát s Xbox gamepadem? Hele, než napíšeš trolol, zkus použít mozek, ať nevypadáš jako trolol.
-
Trololol?
Tak to teda nevím na jaké cutscény jsi se díval, ale v GoW žádné "B" , "A" a "Y" nenajdeš, protože ty tlačítka jsou gamepadu od Xboxu, zatímco GoW vyšel pro Playstation.
-
"Ne, diskuze není od toho, aby se dokola opakoval jeden názor. Ty dospěláku".
to je nějaké desatero diskuze na Games.cz? Můžeš hodit odkaz? BTW proč to nepíšeš pod Veskoslava a jeho koulování? To od něho čtu po xté, ale rozhodně bych mu nebral možnost jeho názor tady pást, i když je samozřejmě stupidní. Trošku pokrytecké, nemyslíš?
Jinak nějaké linky na ty diskuze, kde jsem na tu hru měl názor, ať si uděláme názor, kolikrát jsem o hře diskutovat, tak nějak uvítám, že to tady někdo za mě počítá. Jinak názor není hejt, tak to si v té hlavince srovnej.
-
Tak pod popis "cutscény prokládané mačkáním tlačítek" spadají tak nějak všechny hry. Pokud to není podle tvého gusta, je to naprosto v pořádku. Jen pak problém není v kvalitě hry, ale prostě v tom, že máš jiné koníčky.
Tohle je jak shazovat kvality knihy, protože jde o čtení písmenek a to tě omrzelo v první třídě :-D
-
Hele me to taky strasne nebavi... koukat na cutsceny prokladany XXXXX, BBBB, AAAA, YYYY..... wooow. :l ale no hate, pokud to nekoho bere why not... dle recenze kvalitni hra.
-
Ne, diskuze není od toho, aby se dokola opakoval jeden názor. Ty dospěláku.
-
To je těžký, když má někdo ve hře přes 100h a napíše že je to sra*ka není jeho názor údajně relevantní. Proč v tom jako ten člověk ztrávil přes 100h ty vole! A když má málo hodin je jeho názor taky irelevatní protože tam ztrávil málo času takže nemá právo na to mít negativní názor. 😐
-
Podle definice je to neformální definice. 😀 Já osobně bych si definici upravil podle toho, nakolik je to AAA produkce v daném žánru. Protože jiný rozpočet bude mít AAA 3D střílečka, jiný strategie a jiný dating simulator. I když ve všech případech půjde o top produkci v dané kategorii.
-
Si blazen😅😅
-
Dík, že ses ještě přiznal. :-)
-
tím ad homimen ses automaticky degradoval na Veskoslavu úroveň. Gratuluji.
-
Sice přispívám do tohoto věčného flamu asi pozdě, ale náš profesor na střední říkal, že je v úplně v pořádku dát si do čtenářského deníku knihu kterou jsme nedočetli, pokud dokážete alespoň částečně zdůvodnit, proč se nám nelíbila. Tedy hodnotit hru po hodině relevanci mít může.
-
Říká pablb, který pobíhá po diskuzi oblíbené hry, a s postaveným kolíkem si myslí, jak to všem natřel. Kouzelné.
-
Hele a jaký hry teda hraješ? Co tě třeba letos dostatečně oslovilo, aby jsi to mohl považovat za skriptů prostou výbornou hru?