-
Nikz: ty jsi toho asi moc na konzoli s ovladačem nehrál, že? jasně že jde pohled směru měnit rychle. a některé hry ti dokonce umožní nastavit senzitivitu.
-
Laern Englisch Modherfucker
-
řekl bych že je spíš Řek
-
Tak vypadá to že Sony se touhle hrou snaží dohnat Nintendo v kvalitě.
-
Ta hra musí bejt fakt revoluce nebo evoluce v žánru, jinak si nedovedu představit 10/10! To tu nedostal ani předchůdce *8*
-
To tu naozaj niekto rieši v 21 storočí hádky gamepad vs myš a klávesnica?
som myslel, že za tie roky za nezmyslené vojny konzola vs PC trošku posunuli, ale vidí, že ani nie *1*
ľudia, riešite hry a nie platformy! -
Hra to může bejt dobrá, ale hlavní hrdina je strašně nesympatickej mongoloid. Škoda
-
Mysi muzete ovladat vsechny ty indie a early access hry na pc. Skutecne AAA hry jsou na konzolich a tam se hraje gamepadem :)
-
Koupil jsem 4K sonku, teď už zbývá poslední krok a to vzít PS4 od monitoru k televizi, tož to bude ale na dyl, jsem proste zvyklý hrát na monitoru
-
Kdo doufám v PC port doufá marně. Tohle je Sony a ta své exkluzivní hry a studia drží pouze pod jednou platformnou a tou je Playstation. Takže pokavad si to někdo bude chtít zahrát nezbyde mu nic jiného jak koupit PS. A jelikož jsou již za hubičku tak zas tak velká investice to není
-
Ty mas narubano v hlave...
-
Hodnocení 10/10. To je to fakt taková pecka? Vždyť je to "jen krásná rubačka". Nechápu...
-
Proč má proboha někdo potřebu v diskuzi pod touto hrou řešit rozdíl mezi ovládáním hry gamepadem nebo myší? Když jsem s PC začínal, tak se všechny FPS ovládali čistě klávesnicí a já se u nich stejně královsky bavil (a to bylo sakra těžší než mířit analogem). Gamepady měly jen směrový křížek a u dobré hry to stejně nikomu nevadilo. Je to jen a jen o tom, jak dobrá hra je a dokáže hráče upoutat.
-
"ukážeš na cíl jako na střelnici." No nevím, řekl bych že todle je základem jakékoliv střelby :) U gamepadu taky můžeš říct že ukážeš na cíl a zmáčkneš to.. nemluvě o různých aim assistech aby si něco vůbec trefil s požadovanou rychlostí.
-
Na taneční podložce :-)
-
Dík za perfektní názor, třeba za chvíli přijde Rajče a taky nám napíše co si myslí o hře, kterou ještě nehrál.
-
Střílečky moc nehraju, ale je to o zvyku. Quake 3 Aréna bych na tom hrát nechtěl, ale třeba Killzone, Deus Ex nebo Order 1886 byly úplně v pohodě, ani jsem při hraní nevnímal, čím to ovládám.
-
Těšil jsem se na GoW IV a z recenze se mi zda, ze je to hra vycházející z GoW.
Vůbec nechci ric, ze je to špatná hra. Určitě bude výborná, ale mě se to nesmyslně epické zabíjení jiných bohu v GoW líbilo a těšil jsem se na další :-( -
reakce na ucho: Je docela dobre si uvedomit, ze at uz predvedes argument jakykoliv, tak gamepad je oproti mysi mnohem min realny ne co do zpusobu mireni, ale spis je problem, ze ti nedovoluje rychle menit smer pohledu, coz v realu muzes. U tps to neni uplne problem, protoze i tak toho vidis hodne, ale u tech fps je to prave to nejvetsi minus (+ male fov na konzolich). Jednoducha situace, kdy potrebujes zkontrolovat rychle levou i pravou stranu zpoza dveri, se proste na konzoli resi blbe, to me osobne urcite ubira na imerzi. Da se to resit VR headsetem, ale na tehle generaci konzoli to zdaleka neni ono.
-
Já bych spíš řekl, že néé konzole, ale někteří jejich majitele mají retardované ruce...Víc k tomu není co dodat