Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • spoock
    Jak tady píše ucho, nemá smysl někde něco jen tak zkoušet, minimálně má smysl si takovou konzoli půjčit na týden, dva a odehrát tam ty fajn hry. Konzole nikdy nebyly o brutálním výkonu, ale o komfortu a o tom, že je to HW dedikovaný na hraní her.
  • spoock
    říkám pořád, z válek pc, konzole jsem vyrostl, asi jako když Score vs Level :D
  • spoock
    I když já v době X360 a PS3 jsem na PC zanevřel, to byla celkem slušná doba temna. Samé ochrany, špatné porty, nulový zájem o vydávání. V době PS4/X1 to zas má smysl mít i to PCčko.
    Takže já jsem rád, že mám PC, PS4, Switch :)
  • spoock
    je to jen o tom chtít, já třeba na gamepadu nedokážu hrát 1st person shootery. 3rd person akce hraju už od doby Assassin´s Creed 1 na PC, tam jsem poprvé začal s ovladačem na PC koketovat, protože ta hra k tomu vybízela, po pár hrách to už pak člověk ani nevnímá. Dneska na klávesnici a myši na PC hraju snad už opravdu jen Portaly, Dishonored, aj.
  • I psaci stroj by mi pravdepodobne poskytl lepsi zazitek
  • V tom pripade hadam ze jsi nikdy nehral na kvalitnich periferiich. Rika se jim klavesnice a mys, kdybys mel nekdy tendenci si je vygooglit.
  • Podle světových recenzí je to opravdu nátěr... Já k tomu zatím můžu říci to, že jsme rád když jsme si koupil PS4 Pro k vánocům *1* Doufám že, Spiderman bude i takhle neméně dobrý... Ještě jsem chtěl CZ Sony pochválit za to, že se vůbec pro nás Čechy se obtěžuje zařizovat lokalizaci do her, obzvláště u Detroit hry to velmi chválím..
  • Jo, někomu stačí číst recenze a někdo ty hraje a dělá si názor sám.
  • myslet s hrami vážně? to trochu popírá smysl hraní, ne? *4*
  • Hráč, který to s hrami myslí vážně, neřeší, kdo na čem hraje a prostě si ty hry užívá. :)
  • jinak součet všech recenzí je tedy 7324 a počet recenzí je 78. 93,91%. Dobrej trolling tu jedeš kámo.
  • Ja som kupil PS PRO na 10 vyrocie od SONY, na markete boli slusne zlavy. Za 80€ som kupil bloodborne, ratchet, last of us remastered, Uncharted collection remastered, Heavy Rain remastered, NHL Doddatocne som dokupil Uncharted 4 a Horizon a mam vsetko co ma kedy zaujimalo na PS3 a PS4.

Po vydani Crasha Bandicoota kupu rozhodne nelutujem a mozem len odporucit.
  • takže jsem to spočítal, sedí to, opencritic dokonce 95%, gamerankings pak 94,40%. Všude +- stejné.

https://www.gamerankings.com/ps4/191627-god-of-war/index.html

takže ještě jednou, hezký pokus, hezký trolling, zkus to na aeronetu..
  • http://www.metacritic.com/game/playstation-4/god-of-war/critic-reviews

Hezkej pokus, ale smůla. Bavme se o GoD4, otravný trolíku. Průměr 92.6. Ukazuje 94. 76 recenzí. To znamená, že tvůj "důkaz" (z pouhých 10 recenzí) je k ničemu. Příště si udělej větší průzkum, než začneš dělat chytráka.

Mimochodem, nikde sem netvrdil, že trolling v user score není (jen sem se smál fanatikům, kteří tvrdí, že to dělaj jen PC a XBOX hráči). Doporučuju příště dvakrát přečíst, na co reaguješ.
  • Zřejmě neovládáš ani klávesnici.
  • jindra.veliky
    kdyz budes jenom brecet, ze do konzole nepujdes kvuli tomu, ze si na nich nikdy nehral....s takovym pristupem bysme meli jeste tlacitkovy telefony.
  • jindra.veliky
    hraji bez problemu stejne jako desitky milionu jinych hracu, mozna si re**rdovanej ty
  • přesně!
  • třeba je retardace v uživateli, jelikož konzole mají gamepady(čti herní zařízení). Přece bys nechtěl hrát na psacím stroji?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit