Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    no jo, ale kdyz on uz je rok 2018. takze ten rok 2020 je vicemene za dvermi. jestli nekdo otalel s nakupem PS4 5 let, ten rok a neco uz muze vydrzet ;)
    a jestli to vyjde v roce 2020, v roce 2019 to oznami. dozvime se, jak to bude s kompatibilitou, vyvojem her a podobne. co kdyz bude mozne hrat hry z PS4 i na PS5? to by mohlo se vsim celkem zamavat. nebo se budou vyvijet hry ve dvou verzich (PS4 a PS5), jako tomu bylo nejaky cas u PS3 a PS4? nebo se PS5 zameri hlavne na rozvoj virtualni reality?
    to je spousta otazek. samozrejme jestli chce nekdo hrat exkluzivity, radim koupit hned a hrat. jestli nekdo zvazuje koupi sve prvni konzole a ma hluboko do kapsy, mozna se vyplati pockat na to oznameni. minimalne by to melo ovlivnit cenu stavajicich konzoli.
  • Vecna skoda ze kobzole maji tak retardovane ovladace, kvuli nim sem ni nikdy zadnou hru plne dodatecne nevychutnal.
  • maros.goc
    hráč, ktorý to s hrami mysli vážne, má doma všetko ;) :D
  • Při čtení takových recenzí jsem rád, že mám PS i PC.
  • Šárka se sama takto prezentuje... a já jí v tom moc fandím :-)
  • Pri cteni takovychto recenzi jsem vzdy rad, ze jsem se zhruba pred dvaceti lety po dlouhem vahani rozhodnul uprednostnit PS pred PC...
  • Ucho má pravdu. Já si koupil X360 ovladač k PC cca 5 let zpátky a začátky byly krušné. Ale do krve se to dostane celkem rychle, a pohodlné hraní se dostaví později. U mě to zabralo odhadem 50 odehraných hodin. Zkouška u kamaráda je fakt o ničem. Já byl u kámoše na PS4 a s tím dual-shockem jsem byl mizernej. A to už těch cca 5 let hraju jenom s ovladačem. Teď s xbox one verzí. Klávesnici a myš si užiju dost v práci.
  • bukrr
    Nesouhlasíš? Jaké hodnocení bys udělil ty? Kolik hodin máš odehráno?
  • Bezva! Jedna z her,kvuli ktere u me zvitezil ps4 pro nad xbox one x. Hned,jak dohraju The last of Us a pote uncharted, vrhnu se na GoW.
  • Ano oproti pc je to za kacku
  • + nikdo neví, jak funguje algoritmus Metacriticu. Není to totiž aritmetický průměr, ale některé weby mají vyšší váhu. K tomu si připočtěme fakt, že to všechno vypouští týden+ před vydáním hry a vyjde nám, že je to celý jeden velký marketingový trik...
  • Mě vždycky pobaví, jak nižší hodnocení v user score je chyba XBOX a PC naklikávačů, ale obráceně to neplatí. :) Dokonce, když se to PS fanboys hodí, tak se sami opíraj o user score.

Přiznejme si, průměry z "pro" recenzí jsou zkreslené desítkami z korporátních neherních webů typu WaPost nebo "domácích klak" typu PS Hobby, PS online atd. Je třeba ten průměr brát s rezervou a nejenom u PS recenzí AAA her.
  • maros.goc
    lenze v takom pripade to uz nie je problem hry ako takej
  • Nejspis starej zakysovej komplex, kde se treba 20x prosla mapa kvuli jednomu tlacitku.
  • Tak, s 10/10 to zatím hra roku je, ne? Uvidíme, jak se z toho redakce na Vánoce vykroutí *3*
  • ucho
    behem zkouseni se ti to nedostane do ruky. moje prvni hra byla Uncharted a to prvni kolo na lodi pro me bylo takrka nehratelny. nedokazal jsem kloudne zamerovat, natoz se jeste u toho hybat. ale postupne to cloveku vlezlo do krve a na konci uz jsem si byl o dost jistejsi. jako profik jsem se citil tak po 4 hrach :)
    jinak nevim, co vsichni resi s tim fps. jasne, 60 fps je lepsi, ale ze by mi 30 fps vylozene vadilo? zkus si u toho kamarada zahrat DriveClub, ktery je 30 fps. prakticky nicemu to nevadi.
    jinak ze vyjde brzy nova konzole je celkem pravdepodobne, ale to ukaze az cas. tam rozvahu chapu. otazka je, jak to bude s kompatibilitou. je to o tom, kolik her na PS4 si chces aktualne zahrat. pak si to propocitje, jestli se ti to vyplati. kazdopadne toho ovladace se vubec neboj, je to jen o to se s tim naucit a pak se daji hrat i FPS bez problemu.
  • maros.goc
    jedno nechápem, čo je zlé na backtrackingu? prečo hráčo robí problém prejsť určitou lokalitou dvakrát aby sa dostal do predtým neprístupnej úrovne? ...backtracking je skvelá vec pridávajúca dizajnu sveta na komplexnosti :)
  • Krescz
    Bože ano! :D
  • Vůbec mě nesedí ovladače. Jako ceny konzoli nejsou problém, ale celý život jsem hrál na PC a co jsem párkrát zkoušel u kamaráda PS tak jsem si s tím nerozuměl. Navíc nechci se spoléhat na vývojáře, že budou mít dobrou náladu a hra pojede na 60 fps (i za cenu horší kvality nechci klesat pod tuto hranici na PC). Možná se v tomto ale rozmyslím s příchodem nové generace. Přece je. Ta současná tu už nějakou dobu je a nehodlám si tento rok koupit konzoli a příští se dozvědět, že vyjdou nové.
  • Za pár korun. :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit