-
"Gamepadový pohyb je absolutně nerealistický.", zato pohyb myší po stole pojezdem je megarealistický. no teď jsi to rozsekl :)
edit: jinak ještě k té realističnosti. je reálné se otočit dejme tomu o 40 % a zaseknout se na jednom místě (tedy rychlý pohyb myší se zaměřením na cíl)? ne, není v tom setrvačnost jako ve skutečnosti. gamepad ti ale jistý druh setrvačnosti poskytuje.
pohyb myši po stole posune kurzor libovolným směrem. to samé docílíš na gamepadu páčkou, jen je pro to potřeba mít trochu citu v palci, prostě to chce praxi, abys ten jemný pohyb udělal.
u klávesnice a myši máš jen dvě rychlosti: chůze/běh. na gamepadu ovládáš jednou páčkou pohyb (klávesnice) a druhou míříš (myš), ale oproti té klávesnici ti páčka nabízí různý stupeň rychlosti, tedy sám si dodáváš rychlost chůze. běh pak bývá ještě něco extra pomocí dalšího tlačítka.
nechci tu tvrdit, že je něco lepší. klávesnice a myš je super způsob ovládání, určitě je to jednodušší a lidi s tím budou mít míň problémů. ale vše má své pro a proti. i na gamepadu jsou fps slušně hratelné a kdo chce, hru si na tom užije. -
A Dark Souls na kytaře. :D
-
Headshot sice během milisekundy nedáš, ale to nemění nic na faktu, že má míření v reálu mnohem blíž myši, než gamepadu. Doporučuju zajít na střelnici nebo airsoft. Vlastně ani není třeba. Zkus se zvednout ze židle a otáčet se. Gamepadový pohyb je absolutně nerealistický. Mimochodem, opomijíš, že záleží na mechanismu míření. Hra může kurzorem simulovat zamíření, takže headshot během milisekundy nedáš, pak je to, co tvrdíš, irelevantní.
Jinak argument, že to není žádná výzva samozřejmě nefunguje, protože záleží na obtížnosti, popř. jestli hraju proti AI nebo lidem. -
Takze FIFU si mam zahrat na k+m lebo na ovladaci to nie je ziadna vyzva? Tekkena by to chcelo na volante, ovladac alebo k+m je prilis jednoducha. No a Starcraft 2 proti korejcom zasadne gamepadom. Alebo si proste zahram s ovladacom , ktory k danemu zanru sedi najviac a hra sa mi na nom najlepsie. Teda ked mam PC.
-
Jini slovy střílet s puškou, která zanáší, je větší adrenalin.
-
hele v reálu taky během pár milisekund nenamíříš a nedáš headshot, dokonce můžeš i snadno minout na blízkou vzdálenost. jasně že se střílečky ovládají mnohem lépe klávesnicí a myší, ale to vlastně není žádná výzva.
-
Fakt jsem to měl v ruce snad 2x tak si to nedokážu představit. Ale věřím, že tomu jde přijít na chuť a být v tom opravdu dobrý. díky za reakci ;)
-
představ si, že většina her žádnou asistenci v míření nemá :) prostě to chce cit.
-
Zvláštní,koukám na jiné weby a natípane obrázky mají české titulky...
-
Recenzentská kopie česky není a v kartě hry lokalizace zmíněná je, kde je problém? :)
-
Eeee ne, nevyjde *3*
-
Vsechno ostatni krome bojovek a sportu :-)
-
Bud jsem to přehlédl, ale nikde jsem nenarazil ani na zmínku o tom,že je hra s cz titulky...máte na tomhle tomhle webu nějaký problém s mateřským jazykem?
-
Vypadá to jako naprostá paráda. A to je jen dobře! Doufám, že vyjde kvalitní předělávka na PC. Teď otázka pro PS hráče. Jak se stou věcí na palec míří? Dělá to za vás nebo musíte natočit aspoň tim směrem? *7* Ale neberte to jako nějakou urážku, opravdu to neznám. V pc hrách, online tuplovaně, si nedokážu představit udělat rychleji a přesněji (zaměřovač) než myší. Díky!
-
PS4 Slim 500GB koupíš z druhé ruky za 4k...pročko za 6k. Sám jsem totak kupoval....což jsou oproti PC drobné.
-
Zavodni hry dejme tomu i kdyz tam sem ovladac taky brzy zahodil a vzal si volant, vsechno ostatni, strilecky predevsim se gamepad s mysi proste neda v zadnem pripade srovnavat
-
Kvalitni hry ale nejsou jen pro kb+m. Zavodni hry, hmm? Simulatory obecne, hmm? Obecne hry, ktere nemaji kurzor se daji hrat stejne dobre a v mnohych pripadech lepe. Staci tomu dat vic jak dve hodiny a treba zacit s nejakou nenarocnou hrou jako Journey. Kdyz uz dokazes ovaldat mys, tak jemny pohyb analogem prece nemuze byt takovy problem.
-
hlavně na klávesnici a myši je to triviální, prostě ukážeš na cíl jako na střelnici. na gamepadu z toho má člověk i trochu toho adrenalinu, když se netrefí hned :)
jinak já si dal na PS3 na trénink celou trilogii Resistance, parádní věc a lidi taky o dost přišli, hlavně díly 2 a 3. -
Troluje PC vs konzole...
-
při čtení takovýho komentu nechápu co posledních 20 let děláš *15*