Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak o tom volném sexu víš? :-)
  • Kup si PS4 za par korun.O co jde?
  • Škoda že tyto PS hry nevychází zpětné,třeba po roce, na PC. Tolik her uz od Sony vyslo (Uncharted, Horizon, atd.) co bych si zahrál. Škoda, že mne konzole nesedí.
  • Další vypečená recenze od "vyznavačky volného sexu". Rád si počtu, tahle slečna umí psát celkem poutavě a zároveň neodbývá důležité informace :)
  • Pěkně se to četlo, napsáno bez spoilerů .. Ale těch 10 z 10 mě trošku šokovalo, to se tu moc často nevídá, tak jsem byl skeptik .. Ale na IGN stejný výsledek .. Asi nás čeká opravdu perfektní zážitek *8* *8* ..
  • A presne kvuli temto hram premyslim nad koupi ps4.
  • sarin
    Presne tento druh intenzívnych zážitkov ktoré nevyžadujú 150 hodinovú investíciu mi na PC chýba... *9*
  • Khanemis
    Musím Šárku pochválit, velice dobrá a informačně bohatá recenze:) Jak nejsem fanoušek starších her ze série (protože mě arkádové mlátičky moc nebaví, ale nic proti nim, a právě ten věčně zuřící Kratos byl už poněkud únavný), tak tenhle díl působil od začátku lákavě. A zdá se, že se to skutečně i povedlo..
  • Se podívej u Uncharted na poměr pozitivních a negativních recenzi a pak celkové červené čísla, stejne je napr proklikana zelda
  • ucho
    Petr: zase tak jednoducha matika to neni, tech desitek potrebujes devet, ne deset ;)
  • jindra.veliky
    horizon - 8.3
    the last of us - 9.1
    Uncharted 4 - 8.3

tak to s tema hejtrama neni tak strasny
  • Odulin
    Ok, tak je asi čas se začít oficiálně těšit či co.:) Recenze všude po světě dávají tušit moc pěkný zážitek. Teď musím ještě rychle dojet rozehraný remaster trojky a může se pokračovat. Bravo Sony, předobjednáno.
  • Nezvladajko, kdyby se to jmenovalo Zaklinac a vyšlo to na PC, tak tu rves o historickém pocinu
  • Ani howno, když tam navrhnou PC a Xbox trollové, tak to proste nevyrovnas nikdy, jedna 0 a musíš mít 10 desítek, abys dostal 9, jednoduchá matika
  • owny
    Což se pěkně zprůměruje a vyjde reálné hodnocení. *3*
  • jamar28
    Uživatelské recenze na Metacritic se nedají brát moc vážně. Celkem často je to jen soutěž mezi nekritickými fandy 10/10 a hejtry 0/10.
  • O tom nepochybuji, když tam naběhne stádo s 0/10, že? Však zde jsem jinou reakci ani nečekal. Pár takových chytrolínu tu je.
  • michaliuz18
    ano ,redaktorske recenzie, uzivatelske klesnu o par bodov :D
  • michaliuz18
    ake necakane , hype a reklamy robia svoje :) mna to nelaka ani keby to malo 15/10 , pockam kym padne cena a ked nebudem mat co hrat. Pritom trilogiu gow mam rad no toto ma absolutne nelaka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit