Přejít na výpis diskuzí
GOG nabízí zdarma první dva Fallouty a Tactics
12.12.2013 | Ladislav Loukota
166 příspěvků
-
ty bonusy jsou hodne pekne hlavne ty bible *1*
-
LEVEL určitě nepřidal bonusy :)
-
Ne ...
-
Nebude...gog neprodává steam hry...koupíš stáhneš a instaluješ hraješ...zabudovaný dosbox se postará o vše...volně šířitelné dál bez DMR
-
a já to mám ešte z levelu.:)) já to stahovať nemusím.:)) *1*
-
Tak konecne mam fallouty .
U tech darku je moznost jen 1 za den??
Objevil se mi tam tycoon a 2.zase tycoon. -
Duke 3D byl zadarmo minuly rok na gog *1* mam ho totiz uz v knihovne.
-
To zas TheGGG alias Doctor alias Rhulad atd nemá večer na práci nic lepšího, než trollit a nějak si vylít vztek...
-
>Fallout 3 je jedna z nejlepsich her v historii modernich her
To jsi hrál jenom F3, Dragon Age 2 a Gone Homo? -
Nejde mi sa tam ani zaregistrovat :/ Asi velky naval.. Ako to inak funguje? Bude mozne si hry pridat do steam kniznice?
-
F3 fanboys vždy umí klesnout ještě o něco víc.
-
Pod druhým boxem jsem měl Reus za 2 dollary něco. Hezká je ta narážka na steam coal na třetím boxu. *5*
-
Musim uznat, ze ackoliv Fallout 3 je jedna z nejlepsich her v historii modernich her, Fallout 2 zadarmo neni k zahozeni, jelikoz je to byvala legenda a kazde male dite zde by si ji melo zahrat alespon jednou za zivot. Samozrejme je pak nutne se posunout dal a nezacit blabolit nostalgicke blitky o tom, jak je Fallout 2 jediny opravdovy Fallout, coz mohou tvrdit jen panicove, co nikdy neokusili zensky klin. Toto je znicujici pravda, kterou si musite pripustit.
-
MDK za 1.49$ ... jelikoz je zitra vyplata, tak do toho jdu, ponevdz jsem si to chtel vzdycky zahrat :)
-
Už jsem si je vyzvedl, ale je tam nával. Vybral jsem si Duke 3D za dva dolary, ale pak mi stranka spadla, takže smůla. Ale nevadí.
-
Diky vam oboum, uz jsem si to nasel na tech strankach :)
Ikdyz nejsem schopen se proklikat pres chyby 500 a 502 :D -
Rise of the Triad za 5 dolarů
-
Blabolis nesmysly a v podstate opakujes to, co je jiz v clanku, nicmene jako naprosty prasomozek. Toto je znicujici pravda, ktera te zastihla a totalne znemoznila.
-
Docela by mě zajímalo, co se dá najít v tom posledním. Stránky mi taky blbnou a tak si zatím promýšlím na který kliknu :-)...
-
ten první a "vypadl" mi Rollercaster Tycoon 2 za cenu 2 dolary nebo tak nějak (teď se nemám možnost podívat, protože mi gog nechce korektně najet :) ) - o což ale zrovna zájem nemám :)