Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U těch free her ani pomalu nestihnu přečíst co to bylo *15*
  • Rise of the Triad - tak mě napadá, že by bylo fakt super, kdyby byl ve slevě ten novej Shadow Warrior, toho jsem chtěl vážně zkusiti :)
  • Uprimne...Podarilo sa niekomu dostat nieco free?

To sa neda stihnut, aj ked kliknete do jednej sekundy, tak to napise offer expired *16*
    • jo, ultimu vii
    • mdkGT
      obcas je stesti urvat i hry co free nejsou *15*
      • Mne to uz vobec nechce nacitat stranku, takze to je asi koniec.

Ddos v priamom prenose *1*
        • ono se to vždycky po chvilce vzpamatuje :) navíc teď už je v nabídce asi 95. hra, takže už bude brzo konec...
          • ucho
            no ještě asi 20 her. ty free se tam počítám 2x nepočítají.
    • myslím, že skoro na začátku tu někdo psal, že stihnul pořídit Ultimu 7 zadara... ale teď už to fakt nejde, už je na GOGu narváno moc lidí
    • na free nema smysl klikat,teda pokud nebydlis u jejich serveru.
      Zalezi na pingu ne na rychlosti netu.
  • Zatím ani jedna hra z těch 8 co mám ve wishlistu. Tomu říkám pech. A už od začátku si říkám: "Neblbni, čekej na ty ze seznamu nebo koupíš každou druhou." To kdybych věděl... :-D
  • Kruci, všim sem si toho článku pozdě *10* Tak snad se tam eště něco dobrýho vyloupne, sem v pohotovosti :-)

Dotaz pro ty, co už nakoupili: když kliknu na buy, pamatuje si to kartu z posledního nákupu (zatim sem nakupoval jenom jednou a ne v týhle akci)... abych to tam stih nalámat, než bude vyprodáno *2*
    • nepamatuje (ani nevím, jestli jde dát, aby si pamatovalo), ale jakmile už jsi na stránce, kde zadáváš číslo kreditky, mělo by to bejt v kapse... (tzn. rezervovaný pro tebe)
      • Ok, díky moc
  • mdkGT
    evoland tam bude smrdet asi pekne dlouho :D
    • mdkGT
      tak ne, ty lidi koupi vsecko
      • mě evoland docela bavil :) na jedno odpolko taková super zeldovka odpočinková
  • A dost, tak teď jsem se naštval!!! 36 kusů Luciuse a ono mi to ujelo... *16* *16* *16*
    • nekromant33
      jestli ti šlo u luciuse, tak na http://www.indiegala.com/ ho máš skoro zadarmo
      • Díky! Je to doma! *5*
    • bude tam jeste tohle bylo free
  • Kr.Pa
    Vzdávám to, nemám na to nervy!
    • nekromant33
      když se free položky "flipnou" už s půlkou pryč, tak mě taky naskakuje žilka *1*
    • klídek, už se finišuje:)
  • Janun
    Ten neverwinter :-)) 400 a hned pryč. Ještě že sem to stihnul.
    • Já ho mám :-) 2 dolárky, paráda
  • no, tak hoši, žádná sranda: teď jsem normálně chtěl koupit beyond good and evil, 200 kopii, pohoda, ale kliknul jsem na "buy now" a chyba o přetížení serveru... tak se vrátím zpátky, už jen 170 kopií, zase kliknu a zase chyba přetížení... fakt až napočtvrtý se mi povedlo koupit, a když jsem po úspěšným zaplacení dal refresh, už byly všechny kopie pryč

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší