Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x_ander
    No tak to už nešlo odolat a SS2 je doma. Jen tak mít čas si to zahrát :)
  • tak já tam kouknu jen tak čirnou náhodou...a...a.... thief II :-D dobrej večer a ted mi přišel StarCraft II HoS
  • I have no mouth and I must screem
  • off-topic: Mám dotaz, když si zakoupím hru na GOG, přijde mi kód na Steam, nebo GOG funguje mimo Steam? Děkuji za odpověď
    • GOG prodava hry zasadne bez DRM a protoze Steam je agresivni DRM, tak hry zavisle na Steamu na GOG nekoupis.
    • steam a gog jsou konkurence, takže si navzájem svoje kódy neprodávaj :)
      • Hloupost, GamersGate nebo GreenManGaming jsou take konkurence a koupis tam Stram hry.
        • Vitekb
          GMG už dávno konkurence není. Už dlouho je jejich hlavní zaměření na Steam kódy.
        • tak to asi nejsou moc konkurence, když si u nich můžeš koupit produkt těch druhejch :D
          • ucho
            konkurenci je potřeba akceptovat. jde o to, aby tě zákazník příště navštívil znovu, což je mnohem jednodušší v tom případě, kdy u tebe najde to, co hledal. a je jedno, že ho kvůli tomu třeba pošleš ke konkurenci.
            • souhlas, ale jak to s tím souvisí?
      • Dobře, díky za ujasnění :)

Jinak jsem zvědavý za kolik dají Hotline Miami. Nedávno jsem kupoval na Steamu za 2,41 €
        • já hlavně doufám, že věci, co chci pořídit, nepřijdou na řadu třeba o půl pátý ráno :D
  • ucho
    mám na GOG 3 gifty. 2x Torchlight a 1x Miasmata. měl by o něco někdo zájem?
    • O tu Miasmatu bych měl zájem! *8*
  • MrSanta
    Baldur dvojka. To bude rychlý :D
    • StanleyCZ
      Jo, zmizel fakt rychle. Skoro jsem ho ani nestihl vzít (musel jsem si kliknout čtyřikrát, bo třikrát mi to vyhodilo chybovou hlášku, že jsou přetížené servery). :D
    • Rayman bol rekord...asi 10 sekund.

Teraz je tam uz fakt vela ludi, vsetko to mizne neskutocnou rychlostou
      • MrSanta
        Pěkný. Já naštěstí už mám tak nějak z GOGu koupeno. Jediné, co by se mi vyplatilo je Kronos a možná Dvinity II. Na hry co stojí pod 10 dolarů slevu nepotřebuju. Je sranda to sledovat.
  • Deus Ex se vypařuje jak vroucí voda :-D
  • Dobrém pokus, ale zkus to o diskuzi dal. Doteď to tu bylo normální tak se sem nese*, diky
    • Vzhledem k tomu, ze mas nevhodny nick (ktery jsem uz hbite nahlasil) a naprosto jsi selhal ve vytvoreni reakce na urcite vlakno nebo prispevek, budu te povazovat za velmi, velmi lacineho trolla, ktery neumi ani zaklady reagovani. Pokud nemas argumenty k tematu, zdrz se nazoru, velmi se ztrapnujes.
      • Stačilo. Už táhni pryč špíno. Nikoho nedojímáš
        • Jak vidis z prispevku, zajimam mnoho lidi. Me nazory jsou unikatni a svetobezne. A maji v sobe hlubokou pravdu. To proto to lidi tak stve. Odmitaji si to pripustit. Je to normalni lidska reakce. Obvykla. Ja se jen snazim sirit pravdu a jde mi to famozne. Povazuji tuto diskuzi za pomerne uspesnou.
        • celoush
          sorry, ale taková reakce je jen voda na jeho mlýn.
          • ucho
            chtělo by to tady nějakej filtr na nicky, kterej by je schovával v diskuzi. příspěvky toho pravdomluva už mě nebaví ani číst (a to většinou trolí výplody čtu :) )
            • ucho
              znicujici lejna: a víš, že by mi to vůbec nevadilo? někdy je to jako házet perly sviním...
            • By chtělo ale tebe by tam spousta lidi mela taky :)). Snad to tu pak promažou kluci.
              • Reakce na příspěvek:

Promazou od tebe. Ano, velmi spravne.
            • mdkGT
              Tady by se toho chtelo, ale nic neni. Polackovi a Bachovi ty zumpni diskuse evidentne zapadaji do jejich reklamne-obchodnich modelu.
              • Reakce na příspěvek:

O tom ja nic nevim. Ja jen sirim svuj nazor a hlubokou pravdu, kterou se boji naprosta vetsina lidi vyslovit. Vzhledem k poctu reakci co jsem dostal, mi dava cely tento thread pouze a jen za pravdu. Tragikomicke, kdyz prihledneme k hudrovani zdejsich white-knightovych hipsteru.
            • Vidim, ze jsi se stale nevzpamatoval ze zdrcujici pravdy, kterou jsem ti nastolil v mem prispevku nize. Bylo to velke ponizeni, nicmene mel bys psat k tematu a ne pomlouvat ostatni uzivatele. Vede to pouze k nekonecnym diskuzim do prazdna.
          • Já chci aby co nejdřív vypad. Jasně dementnimu trollovi to asi takhle stačit nebude' ale dokud se tu nebude banovat tak jsem pro tvrdou reakci a následně ignore.
            • Už se bojím ty ubozacku. Snad se dozijem toho ze tyhle retardy budou zavirat aby neobtěžoval i na netu svým smradem
              • Reakce na příspěvek:

No, muj mily chlapecku. Jediny kdo tu bude zabanovy budes ty :) Za svoje vulgarni vyjadrovani a absolutni, globalni, katastroficky offtopic.
            • Prosim, vaz sva slova, nebo te budu muset opet nahlasit a budes zabanovan (spolecne se svoji IP adresou). Venuj se a pis k tematu. Vylevanim svych emoci ze sveho mizerneho zivota tu nikomu nepomuzes a nic nezastavis.
  • mdkGT
    Pred chvilkou tam byla Omerta a ten bar sjel behem 2s, nejak to nechapu, jak to nekdo muze stihnout, neni to divny?
    • ucho
      tak Sacred Gold zmizel taky celkem rychle. tak to možná bude do půlnoci hotovo :)
      • mdkGT
        To bych rad, abych nemusel moc ponocovat.
      • to bych byl celkem rád... akorát mě teď štvou ty dvě hodiny od šesti do osmi, co nebudu u komplu, stopro projedou všechny mý wishlistnutý věci!
    • stačilo kliknout na tlačítko "redeem" (nebo nevím, co na tom tlačítku bylo) a bylo to tvoje :)
      • mdkGT
        aha, no stejne je ta omerta kravina :D
  • Thorar
    Inquisitor zmizel pěkně rychle *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit