-
Aha, tak takhle se to jmenuje! A já jsem si při sledování celého posledního fightclubu říkal, že "gun home" je pěkně divný název. :D
-
Díky, že bereš ohled na spoilery. Ale máš nej koment k recenzi, jsi na hlavní stránce, kde je to natvrdo napsané. To to docela zabilo :-D samo není tvoje vina, ale musím se smát jak se to provařilo :-D
-
Špatně jsem se vyjádřil. Měl jsem na mysli, všechno jen ne "běžná hra". Hra jako taková je to samozřejmě bez debat.
-
Já bych se nebál nazývat hry hrami, ať už se hrajou jakkoli - důraz je na slově "hrajou". Když Gone Home nehraješ, stojí na místě.
-
Tak tohle mě moc nechytlo, ale Outlast to je o ničem úplně jiném. Ta hra mě opravdu překvapila a doporučuji.
-
Zrovna jsem to dohrál a ejhle, je tu recenze. Je to vážně krátký, ale to podle mě zrovna u hry tohodle typu není špatná vlastnost, protože tam není žádná akce. Je to zkrátka všechno, jen ne hra. Taková "virtuální povídka" či nebál bych se to nazvat "herní film".
-
Supr hra... Za ty prachy je to žalostně krátky ale fakt zazitek, ke konci jsem se bal co v
podkroví uvidim...