Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ales.smutny
    Jednoduše, 1.1 patch, který na PS3 je jako poslední (1.5 z konce měsíce na X360 a PC nějak nepřistála) by měl zajišťovat přidávání hráčů do hry. Ale ani teď to nedělá spolehlivě. Jako další věci.
  • Umaroth
    jo 5 eček, taky sem nad tim uvažoval....jenže mě, mw2,bf3, RDR a halo Reach multiplayerove tak vytezuje, zebych si na to stejnak nenasel cas *7*
  • Hru mam na PC od vydani, nyni mam lvl 75 a nemuzu si moc stezovat. Ano ze zacatku byl problem s matchmakingem(i kdyz to nebylo zase tak hrozny jak se rika), ale ten byl po prvnim DLC vyresen a nyni vse pracuje jak ma. "Hra neumí dodat nové hráče do již běžící hry" tak pokud je recenzovana aktualni verze hry tak by me zajimalo jak k tomu recenzent dosel kdyz uz i na PS3 je DLC davno, ktere toto umoznuje! A to lvlovani taky nechapu, to jako by mel clovek udelat 50lvlu za den? Me to teda prijde tak akorat jak to je. Za me ma hra 8/10, za tu cenu to je paradni humorna hra se spoustou dobrych napadu.
  • Umaroth
    Petre to co rikas nikdo nezpochybnuje, dokonce s tím souhlasím, chápu že nemuzete delat recenzi pro kazdou verzi zvlást, Jen to ze hra je na jedne platforme proste dodrbaná nemuze hry v hodnoceni tak srazit vaz.... pokud je ta hra multiplatformní, tak by se tak měla i hodnotit !(s tím že v textu recenze samotné bych PS3 verzi odpískal a poslal do žumpy). Je to asi jen muj názor, ale tak nějak si za ním stojím...
  • Umaroth
    Jinými slovy, máte ps3, tak stop! Máte x360 či PC, za ty prachy bych se toho nebál.
  • Ringwraith
    Sakra kámo nejsi jedinej, kdo píše, že už je to v poho. Až je mi teď líto, že jsem to nekoupil za těch 5 éček ve slevě, či kolik to bylo teďka někdy na Steamu.
  • Na PS3 je zatím jen patch 1.1, Xbox a PC už mají 1.5
  • Tahle recenze přesně vystihuje moje rozčarování po pořízení hry, kdy jsem si Monolithu musel postěžovat, že takhle se mi to teda nelíbí. Matchmaking fungoval vpodstatě tak 1:20... pak přišel první patch 1.1. Plný naděje jsem hru znovu zapl a zjistil, že už se nedostanu ani do lobby *1* Byl jsem opravdu na*ranej.

ALE! Po patchi 1.5 (hraji na PC) vše funguje naprosto náramně a je to parádní oddychovka, přesně jak Aleš píše, na 3 - 4 hry, když má člověk trochu času. Konečně to umí doplňovat hráče i do probíhající hry. Gadgety, pasti, atd. skvěle oživujou jinak ničím nevyčnívající střílečku. Nesouhlasil bych, že se odemykají třeba ty sloty postav pomalu. Měl jsem druhý po cca. 2 - 2,5 hodinách hraní, což mi nepřijde mnoho. Konečně se ta hra za těch 10Eur vyplatí. Za mě příjemných 7/10
  • sleepless
    Bohuzel, zadne zprumerovani se od nas nedockas (podle jakeho vzorce, aby nam zas nebylo vytykano, ze jsme neobjektivni?). Vzdy je oznaceno, na jake platforme byla hra recenzovana a pro tu hodnoceni plati. Vse ostatni (duvody, plusy, minusy apod. je uvedeno v textu). Ano, mame uvedeno ze hodnoceni plati i pro ostatni platformy, ale to je renonc, ktery brzy zmizi. Takto je to nastavene a opravdu na tom nebudeme nic menit. Je to pro ctenare pruhledne a vzdy vi, na cem je - jestli s nami souhlasit ci nesouhlasti na zaklade uvedenych informaci. Opravdu nechceme psat tak, abychom se zavdecili vsem. Snazime se hry hodnotit odpovedne, ale hodnotit muzeme a budeme pouze to, co sami zazijeme/vyzkousime. A testovani jedne a te same hry na vice platformach (abychom alespon zminili platformova specifika, nebo dokonce delali specificky platformove recenze) neni mozne uz z toho duvodu, ze nemame pristup k jedne hre pro vice platforem. Vzdy si musime vybrat jednu verzi - primarne bereme PC, ale ne vzdy je to mozne.
  • smejki
    promiň, ale "hele bug! 3/10" není stejný metr
  • 1) Skyrim recenzoval jinej recenzent
    2) Skyrim očividně neměl bugy, který by bránily samotnýmu hraní
  • Naštěstí nevím jak PS3 verze ale PC verzi mám v podstatě od vydání a ani v té době najít hru nebyl takovej problém jak se říká. Většinou jsem do 5min byl ve hře. Problém byl občas s vyrovnaností teamu ale hold to se dá zvládnout, nehraju tuhle hru pro to abych si dokázal jakej jsem masér.
    Levelování je rychlé, člověk za chvilku dosáhne 10lvl kde se otevřou expy za achievmenty u zbraní takže potom dostáváte tuny expů a behěm chvilky jste na 30,40lvlu.
    Výhoda téhle hry je, že Vaše výbava není závislá na lvl takže si můžete otevřít zbraň hned na začátku kterou budete používat až do konce takže se Vám nestane jako v BF3 že Vás zabijí lidi jen proto že maj vyšší level a lepší zbraně, to tady není.

Co se týče teď, po tom co vyšel opravný patch, tak hra funguje skvěle. Co vím tak ale na PS3 už taky vyšel ne ?
  • Asi to nikto poadne chtit nebude ale je zajimavy ze bugy ve Skyrimu nevaidly 10/10 jen to plesklo jaka je to super vec tady vadi vsecko zeby protoze to neni hypovanka ocekavanka?
  • Asi těžko můžou recenzovat všechny hry na všech platformách a hodnocení průměrovat. To je kardinální ptákovina.
  • ales.smutny
    Schválně jsem ji spustil před hodinou... a buch, už jsem zase byl zasknutej na x minut v lobby... po osmi jsem to vypnul...:)

Ale jo, já věřím, že postupně stabilita vylepšuje. Ale nechtějte po mě, abych řekl, že čekání deset minut na pětiminutový match je v pořádku a úplně to opomenul. To bych si musel hnáty zpřelámat, abych naopak uživatelům neřekl nebo zmarginalizoval, že je základní stavení prvek hry na kaši. A souhlas, že jinak by to byla zábava, i když myslím, že dlouhodobě neobstojí.
  • extazy
    Sorry , ale s hodnocenim vubec nesouhlasim. Nevim jestli jsi tu hral pred opravnym patchem nebo ne. Ale ted hra skvele slape . Je to super zabava . Takovy mismas mezi tf2 a bf , ale je to super a urcite zabavy. Muj nazor je ze hra ma slusny potencial se vyhrabat casem mezi top fps strilecky. 8/10 *3*
  • Umaroth
    Petře, tohle ja chapu, ale hodnotis hru jako takovou, tak nemuzes hru hodnotit podle platformy. dejme tomu zeby si hra na pc vyslouzila 7, na xboxu 8 a na PS3 ony 3 body, tak to musite nejak zprumerovat pro objektivnost ( a v textu to vse objasnit, coz jste udelali, to nerikam)....
  • Failogamer nechám bez odezvy ale seš si jistej tím recenzentem tady?
  • sleepless
    Hry samozrejme hodnotime jako celek a pokud hra nejede, tak to znamena, ze je neco spatne. Technicke provedeni je soucasti celku a promita se do hodnoceni pozitivne i negativne. Samozrejme je v tom rada nuanci, k jejichz vysvetleni slouzi text, stejne jako v tomto pripade. Pokud s hodnocenim nesouhlasis i pres vysvetleni duvodu, respektuju to. Postupovali jsme ale uplne stejne jako v pripade jinych her. Stejne jako treba v pripade extremne zabugovane Magicky jsme dali hre dost casu, problemy se presto nepodarilo vyresit. Tim, ze bychom ji nerecenzovali bychom nicemu a nikomu neprospeli. Kdo s hrou problem nema, tak mu na zaklade textu logicky dojde, ze pro nej plati hodnoceni trosku jine... I to je v textu zmineno.
  • S hodnocenim hry naprosto nesouhlasim. Hraji hru od vikendu na PC, vychytal jsem slevu na steamu 50%, a musim rici ze se kralovsky bavim. Hra je nenarocna, vtipna a ma i dobre tempo akce. Nevim o co recenzentovi jde ale hodnoceni dost prehnal. I v plne cene stoji hra 10euro a ne 40, na to se zapomnelo?. Behem dvou hodin jsem na 10 levelu. Co se tyka technickych problemu tak se mi zadny neprojevil, hra slape jako hodinky. Jednohubka na odreagovani ....

U me alespon 7/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit