Přejít na výpis diskuzí
Gothic 4 datadisk Fall of Setarrif se odkládá na neurčito
23.3.2011 | levis
75 příspěvků
-
První díl - legenda. Druhý a datadisk - super. Třetí díl - hratelný průměr. Čtyřka - nehratelný odpad. Výsledek snad žádný datadisk nikdy nebude. Ztráta času.
-
-
Přesně si to vystihl souhlasím se vším...
-
-
gothic 4, call of duty medzi RPG *3* vsetko zabi a chod iba tade kade sa da *4*
-
-
Tak člověk by to i překousnul, ale znásilňování jména Gothic (1 a 2 i s datadiskem jsou moje srdcovky) jim odpustit prostě odmítám.
-
A Fail of Setarrif tomu dá korunu.
-
-
Ne, o deset extra hodin Gothicu 4 opravdu nestojíme.
-
Gothic je už mrtvý. A prznit mrtvolu je nechutné. Budoucnost je Risen.....
-
U G1 a G2 jsem strávil moře času a tak kvalitní hry jsem už dlouho nehrál. I G3 mělo své kouzlo, bugy vychytaly community patche asi 3-4 měsíce po vydání a od té doby vidím spíše jen klady, navíc soundtrack jsem si doslova oblíbil a poslouchám ho do dneška. Navíc za G2 i 3 jsem zaplatil de facto 2x, když jsem kupoval originálku a pak gold verzi. Gothic mě prostě bavil a užil jsem si vše, co mi mohl nabídnout. A přes to všechno mám JoWoodu plné zuby. Čím to bude ... ? Piraně za to nemohou. Alespoň je vidět, že arogance vydavatele a střelené nápady s DRM jsou s to potopit celkový dojem, ať je hra jaká chce.
-
Můžou si za to podle mě samy. Tlačili na Piraně a pospíchaly s vydáním Gothicu 3. Ten dopadl jak už všichni dobře víme dost špatně a s toho plynuly špatný prodeje. Neměli svádět vinu na Piranha Bytes a rozjet spolu práci na Gothicu 4, tentokrát ale s dostatkem času a určitě by ta hra byla dobrá a prodeje odpovídající. Komunita byla/je kolem univerza gothic dost veliká, ale tím že sérii svěřily jiným vývojářům, který navíc udělaly hru ,, podle sebe,, ji podle mě pohřbily.
Myslím že budoucnost je spíš v Risen. Btw Gothic 2 považuju za jedno z nejlepších RPG co jsem měl tu čest hrát. -
Gothic 2 a Nght of The Ravenje pro mě nejlepší RPG všech dob, zato Gothic 4 Arcania nej odpad vsech RPG(nechápu jak se vubec tato hra může řadit mezi RPG, je to spíš adventura:) a nezaslouží si jméno Gothic
-
Jestli jim někdo chcete přispět, na Steamu je těd Gothic Bundle (1-4) za 18,75Euro
-
-
Proč a za co? Za předčasný vydání Gothic 3, že se dal hrát až s 3 ročním odstupem a CP 1.7? Že Forsaken Gods se nedá hrát ani dnes (CP je ve vývoji)? Že je Gothic 4 tím, čím je? Jen ať jdou do kytek, natropili toho dost a času na poučení měli fůru. A jen tak mimochodem, první 2 Gothicy nefungujou na Win7 64 bit. Známej problém a sám jsem si tím prošel. Musel jsem házet Vistu jako druhej systém, abych si mohl po dlouhý době zatočit cédéčkem v mechanice.
-
-
Oba dva díly serie Gothic fungují na Win 7 64 bit, když máš "správnou" grafiku :)( rozumněj ATI). Ty známej probléme...
-
-
Jo, to jsem zapomněl dodat *9* Každopádně by mě dost zajímal ten spešl "patch" toho pána nad tebou. Protože jsem anglickou verzi NOTR zkoušel včetně posledních patchů, a ve chvíli, kdy člověk vyjde z Xardasovi věže, začne vše blbnout, po pár vteřinách následuje pád. Círka před rokem jsem jiný řešení dež dualboot nenašel, a že jsem se snažil, včetně otravování nVidia supportu *3*
-
-
Koukni se sem: http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?t=7359 ,
je tam pár souborů ke stažení. A pak si hlavně nainstaluj poslední drivery od nvidie...prý se tam něco ohledně G2 aktualizovalo. Mně osobně to pomohlo...mám Win 7 64 a GTX 460. Měl jsem stejný problémy jako ty...mohl jsem běhat maximálně po tý věži :) -
-
Jen to ještě upřesním, že existuje aktuálnější a asi už i poslední patch. Ten co jsem zaslal prvně v sobě měl nějaký alternativní balancování a dělalo to tam prý trochu neplechu. S tímhle patchem to hraju já a minimálně do druhý kapitoly v pohodě (navnadil mě totiž tento článek) :) http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=848246
-
Díky, to je zajímavý, tenkrát ovladače nešly, protože si pamatuju, že jsem je kvůli tomu aktualizoval jak blbej. Dokonce jsem zkoušel i prapůvodní ze začátku Vist :)
-
-
-
Ja mam nvidii GTX460 a win7 x64 a G2 rozjedu uplne bez problemu, jediny problem je ze nejedou uvodni videa, takze dvakrat esc a clovek je v menu a vse jede v pohode ;-)
-
-
Jsi si tím jistý? Protože já jsem na noťasu s Winama 7 64bit Gothic s NotR rozjel, ale byl to porod teda. Jak jsem vyšel z věže, tak se to začalo neskutečně hryzat a problikávalo mně bledě modré pole pod texturama. Vyřešil jsem to až nějakým spešl patchem.
-
-
Nedalo sa to spravit ani cez kompatibilitu? Rad by som si znova odfical na dvojke ale mam 64-bit... ak je na to nejaky patch tak daj link prosim :D
-
-
-
Maximálně drátem do oka!
-
-
Tržní hospodářství..odměňuje schopné, trestá neschopné. Ať umře jowood, ať žijou Piraně!
-
-
A Call of duty je uspesne proč?
-
-
Protože je za tím obludnej marketing, znají to lidi mimo herní trh, dostalo se to do masmédií a je to naprosto blbé
-
-
Sorry... ale CoD islo tiez do sraciek...
-
-
protože vývojáři i vydavatel jsou schopní *7*
-
asi proto, že to lidi pořád baví?
-
-
-
ROFEL. kto uz by len chcel hrat stvorku a cokolvek predlzujuce utrpenie z nej? musi jebat
-
-
až bude stát stovku, koupím a zahraju... :)
-
-
Až se bude rozdávat zadarmo na reklamní akci, vemu, založím, ale hrát nikdy nebudu :).
-
-