Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jen to ještě upřesním, že existuje aktuálnější a asi už i poslední patch. Ten co jsem zaslal prvně v sobě měl nějaký alternativní balancování a dělalo to tam prý trochu neplechu. S tímhle patchem to hraju já a minimálně do druhý kapitoly v pohodě (navnadil mě totiž tento článek) :) http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=848246
  • Jen ať jde Jowood k čertu, zaslouží si to.
  • Díky, to je zajímavý, tenkrát ovladače nešly, protože si pamatuju, že jsem je kvůli tomu aktualizoval jak blbej. Dokonce jsem zkoušel i prapůvodní ze začátku Vist :)
  • Erien
    Až se bude rozdávat zadarmo na reklamní akci, vemu, založím, ale hrát nikdy nebudu :).
  • Koukni se sem: http://www.rpgwatch.com/forums/showthread.php?t=7359 ,
    je tam pár souborů ke stažení. A pak si hlavně nainstaluj poslední drivery od nvidie...prý se tam něco ohledně G2 aktualizovalo. Mně osobně to pomohlo...mám Win 7 64 a GTX 460. Měl jsem stejný problémy jako ty...mohl jsem běhat maximálně po tý věži :)
  • ucho
    až bude stát stovku, koupím a zahraju... :)
  • ROFEL. kto uz by len chcel hrat stvorku a cokolvek predlzujuce utrpenie z nej? musi jebat
  • ucho
    elpin: to s tou automobilkou je přirovnání trochu přitažené za vlasy, ale budiž, neštvalo by mě to. zvolil bych tedy na vození svého pozadí v tu chvíli lepší auto. já chápu, že značka v dnešní době znamená hodně, ale není to všechno. člověk by neměl značku brát jako hlavní ukazatel kvality a ignorovat proto ostatní značky.
    tou kvalitou tvůrců jsem nemyslel pouze zabugovanost ale celkové technické zpracování (neříkám že špatné, ale mohlo být klidně lepší), u Gothic 1 působí dokonce neprofesionálně. ale tak názor přehodnotím po zahrání Risenu, ke kterému jsem se ještě nedostal.
  • Je v ní už obsažena, proto se jmenuje "Enhanced Edition".
  • To ucho:
    Hele, je to stejné jako bys měl automobilku co dělá skvělá auta. Měl bys je rád a na tu značku nedal dopustit. Pak se vymění vedení/personál/cokoli a z těch aut jsou kraksny co se porouchávaj a nevím co všechno. Taky by tě to štvalo ne? A s Gothicem je to to samý. Musíme přihlížet jak nám ikonu przní nějací šašci...

Jinak nechápu tvou námitku že tvůrci nejsou příliš dobří protože měli ve hře enormní bugy. Snad je všem známo že to byl jen problém Gothicu 3 a to právě kvůli vydavatelům... Risen jede perfektně.
  • http://www.youtube.com/drakensangonline
  • ucho
    čirou náhodou nevíš, jestli ho už obsahuje ta verze ze steamu nebo se musí nějak doinstalovat?
  • pokud by si chtel nekdo zkusit neco nove ze sveta gothicu, tak nedavno vysel velky opravny patch na datadisk ke gothicu 3: forsaken gods. vice informaci treba na gothicz.net. jde o stejne lidi co stoji za community patchem pro puvodni gothic 3, tak se neni treba moc bat o kvalitu :)
  • yenda1
    Na JoWood jsem byl zprvu hodně nakvašenej. Uspěchaný třetí díl byl doopraven a poslepován nedávno. Čtvrté pokračování jsem odzkoušel pouze jako demo. A herní mechanismy mě nenadchly ( i když to je hodně slušný slovo). Hře sem nedal žádnou šanci a po zkušenostech z dema ignoroval a není důvod na tom nic měnit. I přesto krach JoWoodu nepřeju. Myslím, že spousta dalších vydavatelských domů by si s nimi, co se týče praktik, s klidem potykala. Skalní příznivci serie (ke kterým se hrdě hlásím) našli útěchu v Risen, a tak dobrá práce PB, díky Innosovi, žije dál.
  • ucho
    já se na to dívám v souvislostech. a takovéto série nejdou těžit donekonečna. sám doufám uznáš, že ta hra nestojí na pevném universu, který by nešel nahradit jakoukoli jinou hrou. není podstatné, aby se odehrávala na stejném místě, není potřeba budovat rozsáhlou mytologii světa a lze to aplikovat na libovolný svět, který autoři vyvtoří.
    další věcí je, že oni tvůrci sice zvládli udělat perfektní hru, ale na druhou stranu je nepovažuji za příliš dobré, protože ta zabugovanost byla enormní na kohokoli. jednoduše ten tým podle mě nepatřil mezi kvalitní po technické stránce. co se týče herního systému, tam jsem spokojen. vydavatel nemá nekonečno peněz, které může lít do vývoje, potřebuje produkt, který může prodávat a získat zpět investované peníze. svým způsobem jowood položili oni "šikanovaní" tvůrci.
  • Musíš se na to podívat v souvislostech. Gothic série byla výborná dokud ji vydavatel nezabil "šikanováním" tvůrců... Proto to rozhořčení kolem.
  • ucho
    dobře tedy, jiný příklad :)
    Robocop...
  • Ysquanir
    Nesouhlasím. Nejde o název, nebo o to, jestli je ta která hra stále hardcore jako kdysi, jde o ducha hry. Gothic je stále Gothic, akorát se teď jmenuje Risen. Fallout, alespoň podle nadšených reakcí na New Vegas, které jsem měl možnost číst, je opět zase Falloutem tak, jak ho máme rádi. A s Oblivionem a Kofolou nemám problém. :)

Evoluce je v rámci herní série nutná, revoluce nikoliv.
  • smejki
    ty v tom teda máš guláš *1*
  • ucho
    Gothic už není Gothic, Fallout už není Fallout, Oblivion už není jako Morrowind... lidi, vždyť je to jen název, je to tak se vším. ani ta Kofola už není to, co bývala...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit