Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    Maximálně drátem do oka!
  • Core
    Osobně doufám, že se Jowood definitivně položí a nebude si z vývojářských studií dělat otroky na plný úvazek. To, co předvedli s Piranha Bytes a naprosto zbytečně uspěchaným vydáním Gothic 2 a Gothic 3 mi úplně stačilo. Ještě že kluci prchli a udělali si v klídku Risen.
    Arcanii bych nehrál už jen z principu *12* Jako pamětník celé série Gothic jsem "čtyřku" vyzkoušel (demo) a takový odpad bych se styděl nainstalovat na svůj hard disk, natož abych za něco podobného platil! Hanba! *12*
  • Urug
    Jestli jim někdo chcete přispět, na Steamu je těd Gothic Bundle (1-4) za 18,75Euro
  • Erien
    První díl - legenda. Druhý a datadisk - super. Třetí díl - hratelný průměr. Čtyřka - nehratelný odpad. Výsledek snad žádný datadisk nikdy nebude. Ztráta času.
  • Jak vsichni vychvaluji 4. a 3., kdo z nich hral prvni dil ?
  • He, nestáli.
  • Pravda že třetí nebyl příběhem nic moc, ale na takovou Montera hudbu a ještě s tou atmosférou se vzpomíná moc pěkně http://www.youtube.com/watch?v=bMonS1ka2F4
    Zdá se mně co se týče celkové atmosféry fantasy, tak Piraně to uměj nejlí
  • Tak člověk by to i překousnul, ale znásilňování jména Gothic (1 a 2 i s datadiskem jsou moje srdcovky) jim odpustit prostě odmítám.
  • No ja pred vydanim ve ctyrku prese vsechny ukazky, flamey, a podobne, chtel verit, ale nakonec z toho vylezla ta uplne nejnemastnejsi hra co jsem kdy hral.
    Nerek bych nejhorsi, ale fakt snad nejzbytecnejsi. Vlastne kdyz vzpomenu na vsechny ty nesmysly, ba vylozeny IMBECILITY, tak nechapu ze jsem to ve zdravi prezil, aniz bych byl nejak vyrazne nasranej : ) To ta hezka grafika? Mozna...
    Kazdopadne o datadisk asi mnoho lidi nestoji, ne?
  • gothic zemrel pro druhem dilu
  • Bezna cena datadisku v cz shopech je 7 kil
  • ucho
    dnes k sehnání za 310,-
    edit: jo, moje chyba, to je Gothic 4, ne datadisk, ten je u nás uváděn za 699,-
  • O 10 hodin parodie na gothic za 700,- bych vazne nestal :]
  • A Fail of Setarrif tomu dá korunu.
  • mmrrxx
    gothic 4, call of duty medzi RPG *3* vsetko zabi a chod iba tade kade sa da *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit