Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ysquanir
    Mnoho z nás taky Gothicu fandí a u prvních tří dílů jsme strávili stovky hodin. Jenže Gothic 4 není Gothic, oficiálně posvěcené jméno na tom nic nemění. Pokud tě G4 bavil, tak je to fajn, a rozhodně ti to nehodlám brát.

Ale pro velkou množinu lidí pokračuje Gothic série Risenem, který funguje podobně jako první tři Gothicy a nabízí stejnou atmosféru, volnost a pocity při hraní. Na samotném názvu hry, nebo firmě která ji vyrábí vážně nezáleží.
  • Joha
    Jednotku som nehral ale dvojku ano... a Gothic 3 sa mi pacil po opraveni vsetkych chyb... ci uz zvukovo alebo graficky... pribeh tam trocha kulhal ale co uz... narychlo vydane... Piranha Bytes za to nemozu ze ano... a napokon Risen bolo vynikajuce
  • Joha
    Nedalo sa to spravit ani cez kompatibilitu? Rad by som si znova odfical na dvojke ale mam 64-bit... ak je na to nejaky patch tak daj link prosim :D
  • Sorry... ale CoD islo tiez do sraciek...
  • ucho
    a? to opravdu někomu trhá žíly u her název? když se někomu nelíbí nový Gothic, ať tedy sáhne po Risenu nebo čemkoli jiném. u filmů je to stejně, když je to na víc dílů. v rychlosti mě napadá třeba Terminátor nebo Alien... no tak nemá herní série všechny díly dokonalé, a opět, co na tom vadí? tak v těch lepších stopách může pokračovat někdo jiný s jiným názvem. každého baví něco jiného a jinak. proč mají někteří lidé potřebu na něco neustále nadávat (když tu hru ani nevlastní a kolikrát ani nehráli)...
  • Jsem hráč a fanoušek a tento názor nesdílím :D
  • Nikdo tady nic hrát nezakazuje, jen pro hráče a fanoušky Gothicu 1 a 2 je Gothic Arcania zkrátka odpad a s opravdovým Gothicem má společné jenom to jméno v názvu.
  • NEkromanT
    ona by ta trojka nedopadla tak strasne, kdyby JoWood uz tehdy nebyl v cervenych cislech a nepotreboval ji rychle vydat.
  • ucho
    ale to nemůžeš, všichni ti to tady zakazují :) jako kdyby je někdo ty hry, které se jim nelíbí, nutil hrát nebo něčemu vadí, že jsou :)
  • Zdar, chapu nazor vsech, ale ja osobne Gothicu fandim at uz ho dela jakakoliv firma, je pravda ze Gothic 4 byl opravdu neslabsi, ale hru mam doma na policce a s radosti jsem ji hral, sice to nebylo buhvi jake, ale rozhodne bych si zahral i datadisk :)
  • Gothic 2 a Nght of The Ravenje pro mě nejlepší RPG všech dob, zato Gothic 4 Arcania nej odpad vsech RPG(nechápu jak se vubec tato hra může řadit mezi RPG, je to spíš adventura:) a nezaslouží si jméno Gothic
  • Protože je za tím obludnej marketing, znají to lidi mimo herní trh, dostalo se to do masmédií a je to naprosto blbé
  • Gothic je mrtev....at zije Risen *4*
    Dokud budou kluci Piranacti delat kvalitni hry tak je mi jedno, jak se budou jmenovat.
  • momentálne je na steame za 2,50 € Enhanced Edition ;) *11*
  • "Nebo byste o deset extra hodin Gothicu 4 nestáli?"
    Desať hodín??? Pri takzvanom "Gothicu 4" som strávil tak 5 minút, dlhšie som nevydržal! Neviem si predstaviť ako by som prežil 10 hodín... takže presne tak, nestáli :P
  • Jo, to jsem zapomněl dodat *9* Každopádně by mě dost zajímal ten spešl "patch" toho pána nad tebou. Protože jsem anglickou verzi NOTR zkoušel včetně posledních patchů, a ve chvíli, kdy člověk vyjde z Xardasovi věže, začne vše blbnout, po pár vteřinách následuje pád. Círka před rokem jsem jiný řešení dež dualboot nenašel, a že jsem se snažil, včetně otravování nVidia supportu *3*
  • Kravaťáci ničia štúdia a série: Gothic 4, Dragon Age II, Oblivion bez OOO, Gothic III bez CP, ale nech Risen II, Zaklínač II, Skyrim, Drakensang to istia, i keď ako poznám kravaťákov, zrejme vybavia nejakú štátnu dotáciu, či eurofondy. *12*
  • Souhlasim s tebou, jen je skoda, ze ke konci Risen uz bylo videt ze autorum dochazi dech a samotny konec byl spis vysmech. Tezko rict, cim to je, kdyz prvni dve kapitoly jsou uzasne. Doufam, ze pokracovani dopadne lepe.
  • Ja mam nvidii GTX460 a win7 x64 a G2 rozjedu uplne bez problemu, jediny problem je ze nejedou uvodni videa, takze dvakrat esc a clovek je v menu a vse jede v pohode ;-)
  • v pohode, jen sem uvadel info na pravou miru, jinak samozrejme souhlasim ze gothic4 by se klidne mohl nazyvat slovem ktery zacina na S, konci na A a obsahuje pismena r, a, č, k...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit