Přejít na výpis diskuzí
Gothic 4 datadisk Fall of Setarrif se odkládá na neurčito
23.3.2011 | levis
75 příspěvků
-
"Nebo byste o deset extra hodin Gothicu 4 nestáli?"
Desať hodín??? Pri takzvanom "Gothicu 4" som strávil tak 5 minút, dlhšie som nevydržal! Neviem si predstaviť ako by som prežil 10 hodín... takže presne tak, nestáli :P -
Gothic je mrtev....at zije Risen *4*
Dokud budou kluci Piranacti delat kvalitni hry tak je mi jedno, jak se budou jmenovat. -
No ja pred vydanim ve ctyrku prese vsechny ukazky, flamey, a podobne, chtel verit, ale nakonec z toho vylezla ta uplne nejnemastnejsi hra co jsem kdy hral.
Nerek bych nejhorsi, ale fakt snad nejzbytecnejsi. Vlastne kdyz vzpomenu na vsechny ty nesmysly, ba vylozeny IMBECILITY, tak nechapu ze jsem to ve zdravi prezil, aniz bych byl nejak vyrazne nasranej : ) To ta hezka grafika? Mozna...
Kazdopadne o datadisk asi mnoho lidi nestoji, ne? -
He, nestáli.
-
Jak vsichni vychvaluji 4. a 3., kdo z nich hral prvni dil ?
-
-
Jednotku som nehral ale dvojku ano... a Gothic 3 sa mi pacil po opraveni vsetkych chyb... ci uz zvukovo alebo graficky... pribeh tam trocha kulhal ale co uz... narychlo vydane... Piranha Bytes za to nemozu ze ano... a napokon Risen bolo vynikajuce
-
-
Osobně doufám, že se Jowood definitivně položí a nebude si z vývojářských studií dělat otroky na plný úvazek. To, co předvedli s Piranha Bytes a naprosto zbytečně uspěchaným vydáním Gothic 2 a Gothic 3 mi úplně stačilo. Ještě že kluci prchli a udělali si v klídku Risen.
Arcanii bych nehrál už jen z principu *12* Jako pamětník celé série Gothic jsem "čtyřku" vyzkoušel (demo) a takový odpad bych se styděl nainstalovat na svůj hard disk, natož abych za něco podobného platil! Hanba! *12* -
-
Souhlasim s tebou, jen je skoda, ze ke konci Risen uz bylo videt ze autorum dochazi dech a samotny konec byl spis vysmech. Tezko rict, cim to je, kdyz prvni dve kapitoly jsou uzasne. Doufam, ze pokracovani dopadne lepe.
-
První díl nasadil laťku moc vysoko, a ani nikdo asi nechtěl, aby dvojka ji překonala, stačilo se co nejvíc přiblížit, což se určitě podařilo a dvojka byla parádní.
-
-
Bankrot bych jim nepřál.Ale jako proč dělali Datadisc když Gothic 3 byl tak hroznej? si mysleli že to zachráněj?Ted lituju toho že jsem si ho v té době kupoval za 1100kč když je ted za těch 300 ted
-
-
momentálne je na steame za 2,50 € Enhanced Edition ;) *11*
-
-
neubude
-
Po Gothic 2 už na to jít neměli....1 a 2 byly a jsou nejlepší díly série.
-
-
ona by ta trojka nedopadla tak strasne, kdyby JoWood uz tehdy nebyl v cervenych cislech a nepotreboval ji rychle vydat.
-
-
Jen ať jde Jowood k čertu, zaslouží si to.