Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podle mě jde z větší části jen o rozlišení. Xboxová verze je o něco zvětšená a tim pádem je to trochu málzlí a vypadá to hůř. Textury bych řekl sou stejný, antialiasing má lepší pc.
    • Textury, že jsou stejný? *15* *15* Sakra chlape, probuď se... Mám Xbox doma a to je od PC v texturách takovej rozdíl, že už radši hraju jen na PC.
      • Teď ze sebe vypotil sračku. Obrázek v rozlišení 1920x1200 uvidíš na monitoru s timto nebo větším v celé své kráse ale pokud se na něj budeš dívat na monitoru s rozlišením 1024x640 tak plnou kvalitu obrázku neuvidíš. Mezi jakýmkoliv rozlišením vetším než to 1024x640 nepoznáš rozdíl. Jinak optimalizace je dosti neadekvátní. Jistě nastavení vyššího rozlišení nějaký výkon sežere ale vyšší rozlišení textur už ne. Všechny novější mainstream grafiky (od HD4000 a GTX200) nezaznamenávají žádný pokles výkonu. Důkaz? Např.: Crysis 2 Jen to potom žere víc RAM a VRAM nic víc. Takže se celkový výkon ztrácí na portováním a vyšším rozlišením.
  • Tyhle srovnání jsou k ničemu, kdyby se při vývoji nemuseli omezovat konzolema grafika by byla uplne nekde jinde.
    • Uvedom si, ze se tu srovnava hra, co je dva roky stara a na PC je az ted.
      • no dyt rikam ze je to k nicemu. V dnesni dobe holt uz tu grafiku tolik netreba resit, se zastavila nekde v roce 2006, krome par vyjimek.
  • Psychotic
    "Jen kvůli grafice a z toho vyplývajícího lepšího zážitku."
    Pěkně, pane Poláček :-) Tedy pokud je vám dvanáct.
    • Mechwarrior_bw
      aký s tým máš problém ?
    • sleepless
      Tak nějak nechápu, jak je vnímání grafiky a jejího dopadu na zážitek napojeno na vývoj člověka, že to jde ve 12 lépe než ve 30, ale rád si to nechám vysvětlit. Ovlivňuje grafika zážitek ze hry? Myslím, že ano. Znám lidi, co si danou hru (která je velmi bavila) sjedou znovu kvůli znatelně vylepšené grafice na jiné platformě? Ano. Je na tom něco špatného? Ne. Jak je to tedy spojené s věkem? Díky předem za odborné poučení :)
      • Psychotic
        Asi jsem neměl tak vyjet, ale sjíždět si hru na jiné platformě kvůli lepší grafice je naprosto žcestné (tedy nepoužijete-li nelegálních prostředků). Že na grafice záleží a zlepšuje zážitek... to nemůže nikdo objektvní zapřít. Ano. Ale že by to bylo rozlišení a ostřejší textury? O tom si dovoluji velice pochybovat.
        Narážet na věk je vždycky podpásovka, nevím, co to do mě vjelo. Pardon.
        • sleepless
          A o tom to ale je, každý to má jinak. Proto jsem psal, že si to "dokážu představit", protože takové lidi prostě znám a vím, že jsou pro ně i takovéto detaily podstatné. A pro někoho jiného ne. Každopádně, zapaluju dýmku míru a podávám... :)
          • Psychotic
            Dýmka škodí zdraví, ale tak pro jednou... :-)
        • Oni se dokonce delaji remaky takovych her jako Metal Gear Solid, nebo ICO, kde si tu hru koupi kvuli o neco lepsi grafice i ti, co uz vlastni original a hraji hru znovu. Dnes uplne bezna vec.
          • Psychotic
            V ČR nevím, nevím. MGS kolekci tedy mám, ale hlavně kvůli Peacewalker a remakům starých NES her....
      • Myslím že to bylo myšleno že při grafice Xboxu si to člověk užije stejně jako při grafice PC...
        • coz nemusi byt nutne pravda .. vetsi graficke moznosti maji potencial nabidnout lepsi vizualni atmosferu ... je to stejne jako 5.1 audio vs. repraky na TV .. schopnost vyvojaru vyuzit mnohem vic prostredku je dalsi vec ... i kdyz samozrejme se to vice tyka vyuziti svetla, stinu a psychologie barev nez detailnosti textur, vsechno se pocita a rozhodnout se co je lepsi jestli hra na xbox v horsi grafice nebo ta sama hra na PC v lepsi grafice neni zadny orech ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit